Ненад Чанак: Непријатељи Црне Горе имају припремљено оружје по манастирима Цркве Србије

Pogledajte prilog 1445675

Nenad Čanak: Neprijatelji Crne Gore imaju pripremljeno oružje po manastirima Crkve Srbije


Nenad Čanak: Neprijatelji Crne Gore imaju pripremljeno oružje po manastirima Crkve Srbije 1


11.11.2023.

“Posrnulo se u priči da se sruši Milo Đukanović, posrnulo se tako što nije srušen on već je srušeno sve ono sto je do sada urađeno. I ako se to ubrzo ne promeni Crna Gora će s jedne strane otići u dužničko ropstvo zbog kredita koji se neštedemice uzimaju, pa će morati da prodaju svoju imovinu ili da je predaju strancima. Doćićete u situaciju da se vežete za Srbiju, dok je Srbija vezana za Rusiju, a Rusija je ovog trenutka na pogrešnoj strani istorije, rekao je Nenad Čanak, poslanik u Skupštini Vojvodine i nekadašnji lider Lige socijaldemokrata Vojvodine, za VOMINFO povodom predsojećeg popisa stanovništva u Crnoj Gori.

On je rekao da iz iskustva zna da je svaki bojkot pogrešan.

„Daleko bi bilo politički mudrije otvoriti široku akciju traženja pomoći od međunarodnih organizacija kao i prijatelja u zemlji i inostranstvu da se obezbedi jedan fer popis pod kontrolisanim uslovima i da se na njega najmasovnije izađe. Jer bez toga će se doći u poziciju da se on upotrebi kao dokaz da Crnogoraca u Crnoj Gori nema. To je beskonačno opasno ako se nema pripremljen plan “B”“, naveo je Čanak.

Upitao je: „Šta ćete uraditi posle bojkota?“.

„Može se ugraditi samo jedna stvar a to je ići na vaninstitucionalne oblike borbe a to znači ući u građanski rat u Crnoj Gori. A na građanski rat su spremni upravo oni koji su neprijatelji Crne Gore. Oni imaju po manastirima Crkve Srbije podeljeno oružje i spremno da bude upotriebljeno protiv Crnogoraca.


Oni imaju kompletnu podršku iz severoistočne BiH i sigurno iz Srbije. Crnogorci to nemaju“, istakao je, između ostalog, Nenad Čanak u razgovoru sa novinarom VOMINFO portala.

linkЦрногорске комите, знате шта вам је чинити! Смрт фашизму - слобода народу! Нек` је вјечна Црна Гора!
Nemoj da preskačeš terapiju, škodi ti.
 
На овим изборима је најважније да "Србија против насиља" као коалиција под палицом доказаног насилника, лажног опозиционара и руског агента Друга Ђида пропадне на свим нивоима. Значи чак и када би то шта кажеш било тачно као што није, то би била добра ствар.

Pogledajte prilog 1445708

Pogledajte prilog 1445707
Hvala što otvaraš oči Đilasovima & bloku birača N1 , pripisaćemo ove tvoje nastupe činjenici da nije najizvesnije da baš uvek vladaš sobom.
 
Danas sam u sred centra ns procitao

"čanak glupa svinja"
Da je samo on, gledaj kako je magarad sličnim izjavama dala argumente ovima što nisu ništa bolji od njih, a još ih više od pola u to stvarno veruje i ne namerava da prestane sa njakanjem:
 
Kako ova spodoba od covke, tj tkz. Čanak ne shvati da je dojadio i Bogu i Narodu sa svojim glupim izjavama!
Da može da shvati bilo šta on ne bi bio idiot. A ima još takvih kao što je on, pravilno raspoređenih po raznim partijama, haških podanika pogotovo.
 
Da je samo on, gledaj kako je magarad sličnim izjavama dala argumente ovima što nisu ništa bolji od njih, a još ih više od pola u to stvarno veruje i ne namerava da prestane sa njakanjem:
Vidi ovo 😳.....pa niste svi negatori genocida.....istina oslobađa 👍
 

Back
Top