Nenad Čanak na dvadesetogodišnjici SPO

-Долази Дана Драшковић код гинколога.
Добар дан Дано, молим вас скините се и лезите на сто.
Дана се скинула и легла.
Гинеколог полако навлачи гумену рукавици, прилази Дани и запита је
-Па, како нам је данас п.чкица?
-Ма ено га кући, седи и пише!

:ok:

SPO je prva partija u kojij sam bio, jos od njenog osnivanja :)
Sada sam clan LSV-a, i drago mi je da vidim razmenjivanje toplih reci izmedju ove dve partije :).
0002006E.gif
0002006E.gif
0002006E.gif
th10D5C8127.gif

:ok:

SPO je prva partija u kojij sam bio, jos od njenog osnivanja :)
Sada sam clan LSV-a, i drago mi je da vidim razmenjivanje toplih reci izmedju ove dve partije :).

Nego, objasni ti nama, kako si presao put od srpske garde, giske, Belog, secenja ruku sa turskim barjacima, cetnistva do europejstva, canka, decentralizacije samostalne vojvodine.....

Hajde molim te makar probaj da nam objasnis

Kakva tuga, nasta je spao SPO.
Samo kad se setim, kakva je to stranka bila pocetkom devedesetih.
Toliko intelektualaca, najpametnijih glava u Spo na jednom mestu, jedna snaga i energija.
Nijedna stranka nikad vise nije licila na SPO iz tog perioda.
Zalosno je kako su sve Vuk i Dana upropastili.
Ustvari, sad je jasno da je sve to bila samo farsa..

Nego, objasni ti nama, kako si presao put od srpske garde, giske, Belog, secenja ruku sa turskim barjacima, cetnistva do europejstva, canka, decentralizacije samostalne vojvodine.....

Hajde molim te makar probaj da nam objasnis

hm . izgleda da nije samo on . i vuk i spo takodje ... da imaju bar 2 % glasaca bilo bi tuzno ... ovako , ko ih j be , nek se druze sa drugarom cankom ... e , vuce , vuce ... :sad2:

hm . izgleda da nije samo on . i vuk i spo takodje ... da imaju bar 2 % glasaca bilo bi tuzno ... ovako , ko ih j be , nek se druze sa drugarom cankom ... e , vuce , vuce ... :sad2:

Он је наш саговорник, зато га питам......него некако побеже од одговора на постављено питање.
Можда нема одговор?

Back