- Poruka
- 1.257

SPO je prva partija u kojij sam bio, jos od njenog osnivanja

Sada sam clan LSV-a, i drago mi je da vidim razmenjivanje toplih reci izmedju ove dve partije

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što je '''prevjerio''
Sada sam clan LSV-a, i drago mi je da vidim razmenjivanje toplih reci izmedju ove dve partije.
Sada sam clan LSV-a, i drago mi je da vidim razmenjivanje toplih reci izmedju ove dve partije.
Nego, objasni ti nama, kako si presao put od srpske garde, giske, Belog, secenja ruku sa turskim barjacima, cetnistva do europejstva, canka, decentralizacije samostalne vojvodine.....
Hajde molim te makar probaj da nam objasnis
Nego, objasni ti nama, kako si presao put od srpske garde, giske, Belog, secenja ruku sa turskim barjacima, cetnistva do europejstva, canka, decentralizacije samostalne vojvodine.....
Hajde molim te makar probaj da nam objasnis
hm . izgleda da nije samo on . i vuk i spo takodje ... da imaju bar 2 % glasaca bilo bi tuzno ... ovako , ko ih j be , nek se druze sa drugarom cankom ... e , vuce , vuce ...![]()