Nenad Čanak i Ana Lalić govore o Srbiji u hrvatskim medijima

Ovo je čisti hardcore... ovi sa slabijim srcem ne bi trebalo da pogledaju ovaj video jer u protivnom im neće biti dobro, neverovatna količina mržnje sabito u ovaj video prema sopstvenom narodu je neverovatna.
Pre bih slusao Pavelica nego ovog udbaskog muflona,njega treba staviti u onu raketu Elona Maska i poslati da luta kosmosom

Pre bih slusao Pavelica nego ovog udbaskog muflona,njega treba staviti u onu raketu Elona Maska i poslati da luta kosmosom
Ja sam poslušao to juče i mogu ti reći da je prilično strašno.. ne samo toliko što su blatili Srbiju nego što su Hrvatsku okarakterisali kao pravu demokratsku državu koja poštuje prava manjina između ostalog, i kako su oni pošteni i najbolji.. neverovatno 😱

I najgore od svega toga ako se prelistaju komentari dole ispod videa... Bog te mazo koja demokracija u Hrvatskoj.. nijedan negativan komentar.. neverovatno ali istinito
A što si očekivao. Postoji reciprocitet...kad je onaj tulipan 🌷od Gorana Šarića imao svoje eskapade, bilo je na stotine hiljade komentara..niti jedan negativan.Predlagali ga za doživotnog predCjednika Srbije, sveca SPC-a Drugi primjer je Vedrana Rudan...isfrustrirana 🐢 koja je po Beogradu trabunjala gluposti kako je ona svugdje u svijetu priznata samo ne u HR- u.
Nije se odselila...čudno..i uživala plodove svoje "priznatosti". Sada navodno umire...ali joj ne polazi za rukom i od toga radi predstavu. Volim pozorište ali ne u svojoj kući 👌

Ja sam poslušao to juče i mogu ti reći da je prilično strašno.. ne samo toliko što su blatili Srbiju nego što su Hrvatsku okarakterisali kao pravu demokratsku državu koja poštuje prava manjina između ostalog, i kako su oni pošteni i najbolji.. neverovatno 😱
Kazem,posto nema mogucnosti da se djubre protera,samo ignore.Sa takvima je Djindjic hteo da menja Srbiju

Back