Ovo je čisti hardcore... ovi sa slabijim srcem ne bi trebalo da pogledaju ovaj video jer u protivnom im neće biti dobro, neverovatna količina mržnje sabito u ovaj video prema sopstvenom narodu je neverovatna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre bih slusao Pavelica nego ovog udbaskog muflona,njega treba staviti u onu raketu Elona Maska i poslati da luta kosmosomOvo je čisti hardcore... ovi sa slabijim srcem ne bi trebalo da pogledaju ovaj video jer u protivnom im neće biti dobro, neverovatna količina mržnje sabito u ovaj video prema sopstvenom narodu je neverovatna.
Ja sam poslušao to juče i mogu ti reći da je prilično strašno.. ne samo toliko što su blatili Srbiju nego što su Hrvatsku okarakterisali kao pravu demokratsku državu koja poštuje prava manjina između ostalog, i kako su oni pošteni i najbolji.. neverovatnoPre bih slusao Pavelica nego ovog udbaskog muflona,njega treba staviti u onu raketu Elona Maska i poslati da luta kosmosom
A što si očekivao. Postoji reciprocitet...kad je onaj tulipanI najgore od svega toga ako se prelistaju komentari dole ispod videa... Bog te mazo koja demokracija u Hrvatskoj.. nijedan negativan komentar.. neverovatno ali istinito
I takvi stoje iza protesta...Ja sam poslušao to juče i mogu ti reći da je prilično strašno.. ne samo toliko što su blatili Srbiju nego što su Hrvatsku okarakterisali kao pravu demokratsku državu koja poštuje prava manjina između ostalog, i kako su oni pošteni i najbolji.. neverovatno![]()
Postoji istina ... Samo to je relevantno ništa drugoPostoji reciprocitet.
Kazem,posto nema mogucnosti da se djubre protera,samo ignore.Sa takvima je Djindjic hteo da menja SrbijuJa sam poslušao to juče i mogu ti reći da je prilično strašno.. ne samo toliko što su blatili Srbiju nego što su Hrvatsku okarakterisali kao pravu demokratsku državu koja poštuje prava manjina između ostalog, i kako su oni pošteni i najbolji.. neverovatno![]()
Da to je užas.. Nenad Čanak kaže u tom intervju da se njegov sin bori u Ukrajini kao dobrovoljac pozadinac.. to nije normalno da bude legalno..I takvi stoje iza protesta...
Dobar ne ovaj narod.Da to je užas.. Nenad Čanak kaže imam intervju da se njegov sin bori u Ukrajini kao dobrovoljac pozadinac.. to nije normalno da bude legalno..
Tipican primer preobucenog naciste,braonkosuljasa,Wächter na vratima Konc logoraDa to je užas.. Nenad Čanak kaže u tom intervju da se njegov sin bori u Ukrajini kao dobrovoljac pozadinac.. to nije normalno da bude legalno..
Vodi ga kući..Obožavam gospodina Nenada Čanka.
![]()
![]()
![]()
Vodi ga kući..
Pu pu što dalje od mene i jedan i drugi.. nemam razloga da ih volim
Ajmo pošteno - kako ne voliti ova dva gospodina?
Samo treba napraviti razliku što je to "istina" a što.,"ubjeđenje"...ubjeđenje je veći neprijatelj istini..od laži (Nietzsche tj. Niče)Postoji istina ... Samo to je relevantno ništa drugo
Pa, ako si primetio, moj nadimak ovde je Pragmatic, što znači da su moja viđenja sveta i onoga što ga okružuje, iz mog ugla, zasnovana na realnim činjenicama.Samo treba napraviti razliku što je to "istina" a što.,"ubjeđenje"...ubjeđenje je veći neprijatelj istini..od laži (Nietzsche tj. Niče)
Znači Komšija je ajd zdra'o...Debeli vepar Neša u kog je bio zaljubljen pokojni Komšija.
Kako pokojni?Debeli vepar Neša u kog je bio zaljubljen pokojni Komšija.
Samo što za pragmatika istina je samo ona ideja, misao, pojavnost...koja je prije svega korisna(za njega) a ne realna.Pa, ako si primetio, moj nadimak ovde je Pragmatic, što znači da su moja viđenja sveta i onoga što ga okružuje, iz mog ugla, zasnovana na realnim činjenicama.
nije aktivan od kad je tranp pobijedioKako pokojni?