wsox
Iskusan
- Poruka
- 5.600
Previše križeva!!
Previše križeva!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bombardovanje zoves "Milosrdni Andjeo"...????
Previše križeva!!
"они" ко су то они.?
Ljudi .. nemoj mo se varati !!!
Srbija kao POLITIKA NIJE ZASLUZILA KOSOVO !!!
zasto se svi politicari tek sad vataju za glave ???
sto se nisu vatali :
1980 : Na smrt isprebijan vojnik na kosovu !!!
1981 : Velike demonstracije PRISTINI !!!
1985 : Sluchaj MARTINOVIC !
1989 : o5 Velike demonstracije ( jna sprechila RAT ) !!!
1991 : Zachetje raspada SFRJ !!!
1992 : Nekoliko stotina hiljada SRBA je SILOM iseljeno sa KOSOVA !!!
1995 : Pochetak napada albanskih terorista na Srbe !!!
1999 : Milosrdni Andjeo !!!
2004 : Martovsko nasilje !!!
2007 : Demonstracije za nezavisnost !!!
2007 : Pochetak pregovora !!!
i na kraju
2008 : Proglashenje nezavisnosti !!!
E sad ... DA LI VI MISLITE DA JE SRPSKA POLITIKA ZASLUZhILA KOSOVO ???
свако има своје "жеље" ..само се бојим да неће бити испуњене
Bolje bez,zar ne?Lokacija: +S+R+B+I+J+A+
Previše križeva!!

Pa lepo...ni ja pojedine katoličke narode ne smatram hrišćanima.To je moja poenta![]()

ONI koji su nas bombardovali...
Mnogo se ti pravish neuk...![]()

Bombardovanje zoves "Milosrdni Andjeo"...????
potvrudjujem ... Mislosrdni Andjeo i jeste BOMBARDOVANjE 99-e !!!
mislim barem je tako nazvana ta operacija !!!
Allied Force је назив за кампању НАТО пакта на Косову.Почео да се користи још новембра 1998 када су почеле велике припреме.Милосрдни анђео је више као "шифровани назив"..Пример ослобађање талаца из Америчке амбасаде у Либану по коме је и снимљен филм зову "орлова канџа" а прави назив је "коначан ударац".
Сличан пример је и искрцавање савезника у Нормандији "дан дан ".
E pa pogresno potvrdjujes...takav naziv nije postojao, moguce je da ga je neko odavde izmislio (kao sto Svabov rece).
Dakle, intervencija NATO/OTAN u SRJ zvala se "Allied Force", a USA su svoj deo kampanje nazvali "Noble Anvil".

одакле си ти стварно када никада ниси чуо такав назив "милосрди анђео"
постоји у Црној Гори албанска реп-група са тим називом која репује хвалоспеве о тој интервенцији.Тај назив "Милосрдни анђео" је овде у званичној примени.
Nije postojao nikakav sifrovani naziv i "milosrdni andjeo" kojeg neki pominju je ocigledno ovdasnja izmisljotina. BTW, bas me interesuje kako be se taj "milosrdni andjeo" zvao u originalu?
Ovo "dan dan " prvi put cujem...cuo sam za D-day, cuo sam za jelo Dan Dan (ili slicno), ali da je Overlord neko nazivao drukcije osim D-day stvarno ne.
Kako to mislis "zvanicna primena"...??...i kakve veze ima naziv rep-grupe u Crfnoj Gori...???...zvanicni naziv operaciji mogu da daju samo oni koji je izvode a oni takvo ime dali nisu...isto kao za i "dan dan".

братееее:shock: да ли си са Марса :shock: ја сам ти написао тамо и потврдио да си у праву Allied Force је прави назив и не знам у чему је проблем.
http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Allied_Force
http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Noble_Anvil
<snip>
а дан-Д да прескочимо важи
Gde si to napisao i potvrdio za Noble Anvil? Korisnik foruma sa nickom "executer" jeste postavio navedene linkove, ali ti ne...ili ja ne mogu da nadjem taj tvoj post.
Nemoj da preskacemo D-day...sta je "dan dan"?