Cro_čvarak
Iskusan
- Poruka
- 6.712
Nego onu koju voli vas. Bilo bi poželjno doduše da i vi nju volite.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sredi naslovNego onu koju voli vas. Bilo bi poželjno doduše da i vi nju volite.
Pusti ga, možda je pisao pod stresom, utučen..sredi naslov
Kako?sredi naslov
edituj svoj post, ali vidim da ćeš da zakasniš⁶
Kako?
Morala si i svoj "naslov heheSređen mu je naslov, grammanaci na zadatku![]()
Pusti ga!⁶
Kako?
Osoba koju volim mi je iz smeha i zabave jednom rekla:" Nisam ti ja crkva u kojoj treba da se moliš."Nego onu koju voli vas. Bilo bi poželjno doduše da i vi nju volite.
Jao, Barbara, nije dobro, nije pošteno...i druga strana je osoba kojoj je potrebna ljubav......uh, pogodi me tema...bas sam juce svom sinu rekla da je mnogo bolje ziveti sa nekim ko te voli
nego koga volis...a nisam sigurna da sam rekla pravu stvar...![]()
...ali to ume da bude pakao..Inace ne slazem se...To svakako nije ok prema toj drugoj osobi, sebicno je i ruzno...
Ako je neko ne voli, volece je neko drugi...Nema niko 3 zivota da bi ga neko zaje...vao...
Dakle zenite samo one koje volite i koje vole vas
Ako bih se udala, sa mužem bih se samo posećivala....ali to ume da bude pakao..
Negde mi je taj neki, vise prijateljski odnos, recept za stabilniju i dugotrajniju vezu..
Mozda i nisam trebala to da mu kazem...sad se kajem...![]()
..pa zato sto mi je vazno da ga voli...Zašto mu nisi rekla oženi se samo sa onom koju voliš, nije važno da li ona tebe voli?
To svakako jeste tako ali...ljubav ukljucuje i to da ste skladni...Ostalo je zaljubljenost tipa ja tebe volim, zelim i ti mene ali smo kao pas i macka...To svakako ne traje dugo niti je za nesto ozbiljnije...ali to ume da bude pakao..
Negde mi je taj neki, vise prijateljski odnos, recept za stabilniju i dugotrajniju vezu..
Mozda i nisam trebala to da mu kazem...sad se kajem...![]()
Vise puta sam cula taj "savet", nikada nisam primenila isti.....uh, pogodi me tema...bas sam juce svom sinu rekla da je mnogo bolje ziveti sa nekim ko te voli
nego koga volis...a nisam sigurna da sam rekla pravu stvar...![]()