shaddow
Iskusan
- Poruka
- 5.155
Betty:a može i bez ruku![]()
ebote,. sve Čvorovići....pa bolje da te nađu nego da te ne nađu!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Betty:a može i bez ruku![]()
ebote,. sve Čvorovići....pa bolje da te nađu nego da te ne nađu!
BanovanKorisnik:Da bi nekoga pratili i prisluškivali dovoljno je samo da imaju broj mobilnog. Međutim to iziskuje određenu tehnologiju i utrošeno vreme...
Mene više uznemirava činjenica da će neki službenik negde, moći pritiskom na dugme da dođe do podataka kao što su: porodična situacija uključujući i adrese najbližih rođaka, zdravstveno stanje (kad sam bolovao i od čega), finansijska situacija uključujći popis robe i prodavnica u kojima sam kupovao, gde sam letovao, gde sam putovao i sl. Tim službenicima će se verovati na ''časnu reč'' da ove podatke neće dati neovlaštenim osobama ili zloupotrebiti na neki drugi način...
LePiaf:Ah ti chipovi, shejtanova igrachka... Niko ne zna bash tachno shta je to, osim da je mnogo nadrkano i ima neke veze sa kompjuterima i americhkim filmovima... dakle - nije dobro. Jedva smo i pomrachenje sunca preziveli a sad josh i nekakvi chipovi...
vd:Može da se locira približan položaj mobilnog telefona sve dok je u mreži. Dakle i bez poziva.
Po čipu u ličnoj karti se ne može odrediti položaj iste već se galama digla zbog vrste podataka koja bi se mogla naći na njemu.
Meni lično ni jedno ni drugo ne smeta.
pajamaca:ne smeta.
uraaaa za gadgete![]()
Betty:a sta koji q ima neko da te trazi?
Mene mogu samo neki amateri, ali beskrajno dokoni![]()
divlja:![]()
![]()
A sta ako vas otmu, a? Kako da vas nadju, a?![]()
ma to sokoćalo tek u julu. ako misliš na iphone?Betty:iPac ima i GPS integrisan! Ne moras vise da se iygubis pa pitas brkate chike da ...da te vrate kuchi![]()
Kazem ja, prosechan Srbistanac se tri puta prekrsti na rech "CHIP".paradizo:Cim se radi o cipu, to je totalna kontrola, za sada i nije toliko vazna ali u buducnosti je mnogo bitna, jer tehnika ide mnogo brzo, crkva je protiv toga, jer je to totalno obeljezavanje indetiteta, koje ce u bliskoj buducnosti posluziti za raznorazne manipulacije, taj cip ili obeljezavanje u globalizmu ima izuzetno veliki znacaj koji ce dovesti do kontrole licne svesti (mozga)
pajamaca:ma to sokoćalo tek u julu. ako misliš na iphone?
već jej rezervisan jedančim dodze u jugu.
nego..imam ja i gps u avtu..ali ne radi u srbiji sele, tamni vilajet![]()
paradizo:Cim se radi o cipu, to je totalna kontrola, za sada i nije toliko vazna ali u buducnosti je mnogo bitna,