Mladic i ja se zabavljamo vec 3 nedelje. Juce mi je trebalo da izgubim nevinost, ali nije. Pokusavao mi je da udje u mene, ali nije vredelo. Sta je bilo? Da li sam dugo zatvorena s obzirom da imam 28 godina?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
devojkaBG:Mladic i ja se zabavljamo vec 3 nedelje. Juce mi je trebalo da izgubim nevinost, ali nije. Pokusavao mi je da udje u mene, ali nije vredelo. Sta je bilo? Da li sam dugo zatvorena s obzirom da imam 28 godina?
marwin:devojkaBG:Mladic i ja se zabavljamo vec 3 nedelje. Juce mi je trebalo da izgubim nevinost, ali nije. Pokusavao mi je da udje u mene, ali nije vredelo. Sta je bilo? Da li sam dugo zatvorena s obzirom da imam 28 godina?
pa dobro, kad-tad neka budala bi se upecala i odgovorila na ovu temu, pa...
da li se ti to salis, ili si potpuno ozbiljna oko te zatvorenosti???
![]()
![]()
![]()
idealista:Pa cak i da je ovo * i po cenu da se "upecam" reci cu sta mislim da treba, zbog mogucnosti da cura stvarno ima problem...
Zapravo, nema tu mnogo mudrosti - jednostavno se opusti i ne opterecuj se nicim... Problem je u glavi... a ne u "dugoj zatvorenosti" (ovde ipak moram da se nasmejem!)
devojkaBG:Ne salim se, Marwin, veruj mi. Ne znam zasto je tako. Da li glavni razlog - velicine stvar? Malo je siri od mog, ako nisi znao.marwin:pa dobro, kad-tad neka budala bi se upecala i odgovorila na ovu temu, pa...devojkaBG:Mladic i ja se zabavljamo vec 3 nedelje. Juce mi je trebalo da izgubim nevinost, ali nije. Pokusavao mi je da udje u mene, ali nije vredelo. Sta je bilo? Da li sam dugo zatvorena s obzirom da imam 28 godina?
![]()
![]()
![]()
devojkaBG:Mladic i ja se zabavljamo vec 3 nedelje. Juce mi je trebalo da izgubim nevinost, ali nije. Pokusavao mi je da udje u mene, ali nije vredelo. Sta je bilo? Da li sam dugo zatvorena s obzirom da imam 28 godina?
Sve vas pozdravljam ja sam ovde nova. Problem: Imam belo pranje bez mirisa. Ne svrbi mi se uopste. Otkud mi to? Nemam nikakav zelenkast ili zuckast sekret. Volela bih da resim taj problema. Ne mogu da idem kod ginekologa, strasno mi se smeta “ono metalno” zato sto sam nevina. Daj mi neki savet. Unapred hvala, 24god.dipl.ing.
SlatkaNovosadjanka:devojkaBG:Mladic i ja se zabavljamo vec 3 nedelje. Juce mi je trebalo da izgubim nevinost, ali nije. Pokusavao mi je da udje u mene, ali nije vredelo. Sta je bilo? Da li sam dugo zatvorena s obzirom da imam 28 godina?
godine nisu problem...
jednostavno, ti je PRVI put , i sasvim je normalno sto nemoze da udje u tebi...
Samo neophodno je da se opustis...uz laganu atmosferu na primer!
Nek se i on malo potrudi oko tebe da te maksimalno opusti... I docices do toga ali ne zurite...
SRECNO
timmy:a šta ako je zaraslo?
Milow:devojkaBG:Mladic i ja se zabavljamo vec 3 nedelje. Juce mi je trebalo da izgubim nevinost, ali nije. Pokusavao mi je da udje u mene, ali nije vredelo. Sta je bilo? Da li sam dugo zatvorena s obzirom da imam 28 godina?
Za koji dan koju godinu...
Kliknite da vidite sve poruke ovog lika ...
Sve vas pozdravljam ja sam ovde nova. Problem: Imam belo pranje bez mirisa. Ne svrbi mi se uopste. Otkud mi to? Nemam nikakav zelenkast ili zuckast sekret. Volela bih da resim taj problema. Ne mogu da idem kod ginekologa, strasno mi se smeta “ono metalno” zato sto sam nevina. Daj mi neki savet. Unapred hvala, 24god.dipl.ing.
devojkaBG:I ne samo to, malo me boli kad pokusava da gura "znas vec" u mene. To se desilo na radnom mestu, a ne kod kuce.devojkaBG:Ne salim se, Marwin, veruj mi. Ne znam zasto je tako. Da li glavni razlog - velicine stvar? Malo je siri od mog, ako nisi znao.marwin:pa dobro, kad-tad neka budala bi se upecala i odgovorila na ovu temu, pa...devojkaBG:Mladic i ja se zabavljamo vec 3 nedelje. Juce mi je trebalo da izgubim nevinost, ali nije. Pokusavao mi je da udje u mene, ali nije vredelo. Sta je bilo? Da li sam dugo zatvorena s obzirom da imam 28 godina?
![]()
![]()
![]()
Hvala na odgovoru za sve. Bye.
devojkaBG:To je bila greska. Treba da bude 28 godina, a ne 24. Hvala.
Milow:devojkaBG:Mladic i ja se zabavljamo vec 3 nedelje. Juce mi je trebalo da izgubim nevinost, ali nije. Pokusavao mi je da udje u mene, ali nije vredelo. Sta je bilo? Da li sam dugo zatvorena s obzirom da imam 28 godina?
Za koji dan koju godinu...
Kliknite da vidite sve poruke ovog lika ...