Nemiri na ulicama Beograda

Да ли је 'ЛГБТ' парада 2010. године била успешна?

  • ДА, парада је била потпун успех, сада је положај ЛГБТ особа бољи

  • Делимично

  • НЕ, парада је била тотални фијаско, сада их не воле још више


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
0219007.48.jpg
 
Pitam se pitam, cemu je uopste organizovana parada? Za koga? Ako su hteli da se prosetaju sto nisu otisli negde gde niko ionako ne moze da ih vidi, posto ni sada, okruzenih hrpom policije niko nije mogao da ih vidi :mrgreen: Ako su mislili da ce ovo da im pomogne sa povecanjem prava u drustvu....mislim da su se zesce preracunali. Tek sad ih mrze. Ne mogu da verujem da homici smatraju da su izvojevali bilo kakvu pobedu paradom odrzanom kao u vojnom stanju, sticeni cak i sa protivteroristicnim jedinicama, helikopterima... To je daleko od pobede mereno u svetlosnim godinama.
 
Prvo, lažeš ko pas. Žurka je završena po planu, jer bandita nije bilo nigde u krugu od 500 metara, jer nisu uspeli da probiju ni spoljne kordone. Drugo, kako objašnjavaš da su ti banditi demolirali automobile u vlasništvu građana, hteli da upadnu u Urgentni centar, kamenovali mamograf sa lekarkama i pacijentkinjama unutra, spalili dva trolejbusa i jedan autobus, lomili izloge i opljačkali Armanijevu i Burberry prodavnicu i prodavnicu sportske opreme "Đak"?
Koga ti farbaš sa budalaštinama o "srbskim rodoljubima"?

Bas mi je zao tih butika gde ljudi rade na crno za 18000.
 
Kolike su sanse da neko iz REZIMA shvati poruku?
Cini mi se slabe do nikakve.
Ocekujem da TV izvestaji pocnu da se poklapaju sa nekadasnjim reportazama TV bastilje.

........nazalost nema boljitka i ranije ili kasnije opet ce plamen da glodje skupstinu i ostale 'legitimne ciljeve'.
Nego dal je SKC od sada legitimni cilj i da li ste isli i da li cete ici na koncerte u SKC????

Схватили су они поруку...али они су ту да се боре до посљедње капи србске крви.

Ова власт неће отићи без велике крви.
 
A како ти објашњаваш кондоме полиције на све стране од раног јутра и нарушавање Уставом загарантованих права грађана на слободу кретања?
Po zakonu bi se moglo objasniti štičenjem prava na prijavljeni i dozvoljeni skup:)
Jedino ako ulaziš u vanzakonske momente.Kako i zašto ih je bilo toliko i zašto su došli pripadnici SAJ kad je sa malo više suzavca i par vodenih topova(kojih nije bilo nigde) stvar mogla brže i efikasnije da se okonča.Mokri do gole kože na 5 stepeni,nagutani koječega ne bi nastavili nerede.Sećam se demonstracija 90.-tih kada je policija bacala i po 30-40 suzavaca na demonstrante.
 
Poslednja izmena:
Ne projektuj. :D

To nije Srbin, nego divljak.


А какав је тек дивљак био Жикица Јовановић Шпанац по твојим процјенама.

Какву ти разлику видиш, баш ме интересује.....Кад руши ону власт и убиствима, онда је херој...а кад га полиција измлати онда је дивљак...Јесу вас научили у п.м.
 
Cast izuzecima, ali na ovoj temi se jasno vidi koliko smo mi moralno i vrednosno propali, koliko malo ima duha tolerancije, nenasilja, ljudskosti.

Kom se to mi bogu molimo kad je u nas usla tolika mrznja i netrpeljivost, mi preziremo sami sebe u dubini dushe, ali posto to nemamo muda da priznamo, onda su nam krivi CIA, Amerika, masoni, EU, ******, Hrvati, Muslimani... svi su oni zli, a mi pravednici.

Srbijo, probudi se, u govnima si do grla, izopacena u svojoj mrznji prema svemu drugacijem, iskompleksirana svojim porazima i siromastvom.

Nemoj niko da mi se poziva da je vernik, a da opravdava postupak ove oloshi u gradu, to je najbljutavije.

Posle se cudimo sto gubimo na svim frontovima...ima i do drugih, ali samo neposten covek moze da izbegne da se pogleda u ogledalo, i shvati svoje zablude... ta prica se ovde ne prima, korov raste gde god stigne.
 
Ne boli pisha ove koji su se danas u krdu kurcili a onda otisli mami na sisu..njih ne boli..a nama normalnim je jedino bitno kako nas svet vidi..sigurno nam puca ***** za polusvet koji je danas unistavao grad
A uveren si da svet gleda u nas?Prvo sto urade kad se probude svi prvo pogledaju sta se u Serbiji desava, briga ih za recesiju, racune, kredite, gde ce na letovanje, sta ce da rucaju, gde ce uvece u provod...........itd.Da nisi slucajno u zabludi?
 
Јеси ли видео ти уопште како изгледају протести широм света? Све се руши ломи, разбија.... Мада не можете ви то да схватите, јер ви имате свој мафијашки режим којим сте задовољни и који не бисте мењали ни за шта на свету. Додуше Милу и компанији из Брисела још није стигло наређење да прави геј паду.... :mrgreen:

Кад имају пара да плате спотове за параду педера, да довуку онолику полицију и да им плате дневнице и гориво, када влада има пара да финансира промоцију педеризма, онда нека нађу паре и да купе нове жардињере и канте за смеће, ето прилике да се неко и угради..
 
Da smo mi normalna zemlja, prosla bi ta parada, niko paznju ne bi obratio, i bavili bi se pitanjima od cega zivimo...

Posto smo duboko bolesno drustvo, izmrcvareno ratom i siromastvom, trazi se samo izgovor, prvo su to bili Slovenci, pa Hrvati, Muslimani, Siptari...kad vise nema sa kim da se bijemo, sad su ****** problem?!

Ne zanimaju me oni, kad sredimo drzavu imacemo vremena da se i njima bavimo, ali niko nema prava da preti bilo kome da ce mu razbiti glavu, da policija danas nije blokirala centar grada imao bi desetine mrtvih...jer to bilo resenje, jel bi tad smatrao da si slobodan da prosetas gradom?! Namerno izvrces logiku.


А да ли је теби познато у колико "нормалних земаља" се оджавају геј параде, а у колико земаља никада нису одржане, нити ће икада бити одржане педерске параде? :rtfm:
 
Po zakonu bi se moglo objasniti štičenjem prava na prijavljeni i dozvoljeni skup:)
Jedino ako ulaziš u vanzakonske momente.Kako i zašto ih je bilo toliko i zašto su došli pripadnici SAJ kad je sa malo više suzavca i par vodenih topova(kojih nije bilo nigde) stvar mogla brže i efikasnije da se okonča.Mokri do gole kože na 5 stepeni,nagutani koječega ne bi nastavili nerede.Sećam se demonstracija 90.-tih kada je policija bacala i po 30-40 suzavaca na demonstrante.

Не може нико да штити један скуп забраном кретања људима.
Није у питању био САЈ, него ПТЈ, шта ће они тамо, па док су они седели на оним оклопним возилима, људи су им довикивали, педери, јесте понели вазелин, смешно, таква сила на голоруке људе.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top