Nemiri na ulicama Beograda

Да ли је 'ЛГБТ' парада 2010. године била успешна?

  • ДА, парада је била потпун успех, сада је положај ЛГБТ особа бољи

  • Делимично

  • НЕ, парада је била тотални фијаско, сада их не воле још више


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..to su klinci bez buducnosti, produkt nase genijalne politicke elite koja brine za ovaj narod..daj tim klincima buducnost i neces ih videti u ovakvim situacijama..ne mogu da ih osudjujem, oni su proizvod ovog rezima..i proslih rezima, naravno..jednostavno , oni nemaju nikakvih sansi u ovakvom sistemu..drustvo je krivo , oni su isto zrtve sistema kao i svi mi ostali...samlo sto oni nemaju sta da izgube..

...ne pravdam ovo što je učinjeno,....
Međutim, ne možemo od ove istine, koju si ti izrekao ni pobeći. Danas je ovo učinjeno, sutra će nešto drugo biti. To su naša deca. Koju budućnost da im obećamo, kada je ni mnogi od nas nemaju.
Ne znam koliko je novca potrošeno za organizaciju ove parade i koliko će biti potrošeno za saniranje napravljene štete.
Pitam se glasno : Nisu li nam ta deca bez budućnosti bitnija od ovih odraslih, koji nas sigurno u propast vode???
Ovima obezbedimo da propagiraju izvitoperenost, a šta smo ovima obezbedili???
Kao što nema opravdanja za uništavanje imovine, tako nema ni opravdanja za nemar prema omladini!!!
Ko je kriv???
 
Tek sada sam glasao u anketi i gledam rezultat - pa vi niste normalni.
Pozivam Vas da glasate samo za opciju

*

ДА, парада је била потпун успех, сада је положај ЛГБТ особа бољи


kako dogodine ne bi bilo potrebe za pederijadom.
Hvala
 
80785_bgpop01-beta_f.jpg


Raspop u mantiji
 
Priča se...
Zbog gay parade ulični rat u Beogradu, šteta milijun eura?!
U nedjelju ujutro je Beogradom prošetala Povorka ponosa, ali ne bez incidenata. Došlo je do žestokih sukoba policije i huligana. U gradu su gorili zapaljeni kontejneri, izlozi su razbijeni, a huligani su čak razbili i mobilni mamograf!

U glavnom gradu Srbije je opsadno, gotovo ratno stanje nastavljeno i nakon što se Povorka ponosa prošetala gradom. Srbijansko ministarstvo unutarnjih poslova priopćilo je oko 16 sati da je u neredima ozlijeđeno 78 policajaca i 17 građana, a stotinjak osoba je privedeno.
Huligani koji se ne sukobljavaju s policijom počeli su pak pljačkati trgovine po centru grada, a nastradala je trgovina sportske opreme Nike. Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio je da je u neredima počinjena materijalna šteta veća od milijun eura.

"Grad je potpuno uništen, ali je najvažnije da nijedan ljudski život nije izgubljen", rekao je Đilas agenciji Beta prilikom obilaska trga Slavije.


Huligani razbili i mobilni mamograf!

Na Twitteru se također razmjenjuju informacije sudionika parade i stanovnika Beograda, a objavljena je i informacija da su huligani navodno napali novinarku televizije B92. Na istom su servisu građani objavili informacije da je grupa huligana napala zgradu Hitne pomoći i pokušala provaliti unutra, kako bi spriječili pružanje pomoći ozlijeđenim policajcima.
Također, korisnici Twittera javljaju da je televizija Studio B prikazala snimke iz uništenog hodnika zgrade RTS-a, u kojeg su huligani upali i demolirali ga. Nevjerojatno je i da su izgrednici potpuno uništili mobilni digitalni mamograf, s kojim su liječnici u centru grada u nedjelju obavljali besplatne preglede!

I prije samog početka povorke policija se na više gradskih punktova sukobila s huliganima i protivnicima gay pride-a. Na ulice su u pomoć policajcima izašli i pripadnici Protuterorističkih jedinica u vozilima hamer, a grad nadlijetaju i helikopteri.

Prema pisanju srpskih medija, huligani su na policijske kordone bacali kamenje, zapaljene baklje, a čula su se i tri hica - no pretpostavlja se da su to pucnji od ispaljivanja suzavca. Na zgradu Demokratske stranke bačeno je nekoliko Molotovljevih koktela.
U povorci bili Jovanović, Mirjana Karanović...

Neki srbijanski mediji su u nedjelju ujutro objavili i da je pretučen jedan od glavnih organizatora Povorke ponosa Boban Stojanović, no to nije točno.

Kako piše Blic, povorka ponosa s oko tisuću sudionika prošetala je iz parka Manjež dobro čuvanim beogradskim ulicama (Nemanjinom, ulicom Kneza Miloša i Masarikovom do Studentskog kulturnog centra). Od poznatih lica tamo su bili Čedomir Jovanović, lider LDP-a, Marko Đurišić, visoki dužnosnik Demokratske stranke, lider Socijaldemokratske unije Žarko Korać, glumica Mirjana Karanović, bivši državni tajnik Ministarstva za ljudska i manjinska prava Marko Karadžić...
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top