strani placenik bre
Domaćin
- Poruka
- 4.285
Ja bih izveo tenkove na ulice ko Sloba pa bi videli svoga boga ti nacisti.
A drzavi tako i treba kad neume da eliminise gamad.
A drzavi tako i treba kad neume da eliminise gamad.
pa neće bitr da ih je bilo 350
![]()
Evo, uteko sa foruma hitro...verovatno sam ga podstakla na razmisljanje pa batalio da se truje duvanom.![]()
Не ваља ова омладина нашем председнику, пардон, нашој држави - треба нам нека друга, боља омладина...која разуме где нас председник води, или не ваљају омладинци, па нам требају само омладинке... или сви омладинци треба да буду као они из парка... или Европи требају наши омладинци из парка... а ови дивљи омладинци... ма коме то треба... то ће држава да реши по кратком поступку. 12,000,000 година робије и готово.
Добро дошло ово сра ње - сад држава не треба да им омогући посао, школовање... све ће да их стрпа у неки рудник јер су затвори пренатрпани. А бирои рада ће опустети ...
Jao..prebio te..a ovde se ne osvrcemo na to..kod nas toga nema..ne ubijaju se za 1000 din..sramota sta vi branite i opravdavate..nek se yebu i snimaju i zapisavaju na sred ulice ali tamo nema krvi i bice za to kaznjeni kao sto su njihovi navijaci zavrsavali na dugogodisnjim robijama![]()
Mislim da nije bilo ''šok bombi''...Gledao sam sukobe u K.Mitrovici 2004.-te i tada se videlo kada bace.Policija je bila vrlo defanzivna.Mislim da su navijači bacali petarde i topovske udare.Сузавци, шок бомбе, молотовљеви коктели,...
Почели улични сукоби, док се већи тек очекују.
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/136287/Parada+ponosa%3A+Suzavac,+kamenice+i+povre%C4%91eni+policajci.html
Kompleksi, a? Vas su isterali sa dedovskih ognjišta zato što ste nesposobni, pa zavidite drugima. jajare.
Ce da ugradi - SILIKONE ako nema prave.![]()
Шта ти лупеташ?
Ta ista policija je pod Slobodanom "rusila" Beograd bombardovanjem.
A sad vam je mnogo stalo do par razbijenih prozora na SPS-u?
ovo je cela sustina price.Nisu nista postigli u drustvu da im se poboljsa odnos prema njima vec samo jos vise navukli gnev naroda
Знам да је тешко привикнути се на град после неке вукојебине. Зато сте тако агресивни, хтели би од Београда да правите родно место. Тешко....
pa neće bitr da ih je bilo 350
]
Reputacija za post.
Tako prolazi svaka banda koja hoće da ruši Beograd. Beograd je GRAD, urbae, preživeo je i gore bande pa će i vas jajare da isprati na đubrište.
Tacno, lupetam jer me nerviraju.
Htedoh da kazem da je upravo ta policija bila skupljana iz unutrasnjosti za vreme Slobe, i raznih mitinga kasnije, a sad nasao policajac da nekom iz unutrasnjosti psuje majku ili sta vec.
Reputacija za post.
Tako prolazi svaka banda koja hoće da ruši Beograd. Beograd je GRAD, urbae, preživeo je i gore bande pa će i vas jajare da isprati na đubrište.
Gledao sam snimak događanja u BG na France24.
Parada je bila sve samo ne paradiranje.
Ljudi su stavili bedževe ili neku drugu oznaku u duginim bojama i mirno prošetali.
Nije bilo nikakvog nedoličnog ponašanja, razgolićavanja, vulgarnosti, ...
Ali ovi maloumnici što demoliraju grad su bili maskirani, vulgarni, nasilni, ...
Uglavnom debilčine žešće!
Ti ocigledno nisi skapirao zbog cega je narod besan.
Samo *****te svi su vam civilizovani od jaja. Jesu kad ne moraju da rade, lade jaja, kupuju drogu a sve im to drzava placa.
A како ти објашњаваш кондоме полиције на све стране од раног јутра и нарушавање Уставом загарантованих права грађана на слободу кретања?
Zašto je taj iz unutrašnjosti došao u Beograd da ruši, pali i lomi?
Koliko ih je bilo po tvojoj proceni?![]()
Будала будалу храни репутацијама...
Није Београд преживео банде и јајаре, него су га банде и јајаре давно уништиле и сада владају овим што се назива "Београдом"... и он није "urbae" него је абоминација коју није штета сравнити. У име овога што је преживело од Срба и Србије...
Jesi video , gore , na you tube kako lepo pandur kaze vama , kompleksasima.." moj Beograd si dosao da rusis , mamu ti ebem" ...pa ti vidi..![]()
Будала будалу храни репутацијама...
Није Београд преживео банде и јајаре, него су га банде и јајаре давно уништиле и сада владају овим што се назива "Београдом"... и он није "urbae" него је абоминација коју није штета сравнити. У име овога што је преживело од Срба и Србије...
Zašto je taj iz unutrašnjosti došao u Beograd da ruši, pali i lomi?
Тачно.Žao mi je tog mladića ali tako bi se proveo u svakom organizovanom društvu ako napada policajca štanglom ili kamenom,nožem.U nekim drugim zemljama bi ga i ubili.