- Poruka
- 17.686
Gejevi su definitivno dobili ovu rundu, pa vi sad kako hocete...
Ce da ugradi - SILIKONE ako nema prave.![]()
Tebi je sve jedno ko krvav lezi na zemlji, vazno ti je da je Srbin.
Prvo, lažeš ko pas. Žurka je završena po planu, jer bandita nije bilo nigde u krugu od 500 metara, jer nisu uspeli da probiju ni spoljne kordone. Drugo, kako objašnjavaš da su ti banditi demolirali automobile u vlasništvu građana, hteli da upadnu u Urgentni centar, kamenovali mamograf sa lekarkama i pacijentkinjama unutra, spalili dva trolejbusa i jedan autobus, lomili izloge i opljačkali Armanijevu i Burberry prodavnicu i prodavnicu sportske opreme "Đak"?
Koga ti farbaš sa budalaštinama o "srbskim rodoljubima"?
Kolike su sanse da neko iz REZIMA shvati poruku?
Cini mi se slabe do nikakve.
Ocekujem da TV izvestaji pocnu da se poklapaju sa nekadasnjim reportazama TV bastilje.
........nazalost nema boljitka i ranije ili kasnije opet ce plamen da glodje skupstinu i ostale 'legitimne ciljeve'.
Nego dal je SKC od sada legitimni cilj i da li ste isli i da li cete ici na koncerte u SKC????
Po zakonu bi se moglo objasniti štičenjem prava na prijavljeni i dozvoljeni skupA како ти објашњаваш кондоме полиције на све стране од раног јутра и нарушавање Уставом загарантованих права грађана на слободу кретања?
Bas mi je zao tih butika gde ljudi rade na crno za 18000.
Ne projektuj.
To nije Srbin, nego divljak.
Šetali su unutar parade, tako kaže Azdejković
A uveren si da svet gleda u nas?Prvo sto urade kad se probude svi prvo pogledaju sta se u Serbiji desava, briga ih za recesiju, racune, kredite, gde ce na letovanje, sta ce da rucaju, gde ce uvece u provod...........itd.Da nisi slucajno u zabludi?Ne boli pisha ove koji su se danas u krdu kurcili a onda otisli mami na sisu..njih ne boli..a nama normalnim je jedino bitno kako nas svet vidi..sigurno nam puca ***** za polusvet koji je danas unistavao grad
Јеси ли видео ти уопште како изгледају протести широм света? Све се руши ломи, разбија.... Мада не можете ви то да схватите, јер ви имате свој мафијашки режим којим сте задовољни и који не бисте мењали ни за шта на свету. Додуше Милу и компанији из Брисела још није стигло наређење да прави геј паду....![]()
A gde će sad da rade?
Da smo mi normalna zemlja, prosla bi ta parada, niko paznju ne bi obratio, i bavili bi se pitanjima od cega zivimo...
Posto smo duboko bolesno drustvo, izmrcvareno ratom i siromastvom, trazi se samo izgovor, prvo su to bili Slovenci, pa Hrvati, Muslimani, Siptari...kad vise nema sa kim da se bijemo, sad su ****** problem?!
Ne zanimaju me oni, kad sredimo drzavu imacemo vremena da se i njima bavimo, ali niko nema prava da preti bilo kome da ce mu razbiti glavu, da policija danas nije blokirala centar grada imao bi desetine mrtvih...jer to bilo resenje, jel bi tad smatrao da si slobodan da prosetas gradom?! Namerno izvrces logiku.
Sad homosexualci nece smeti da izadju iz svojih kuca mesec dana, eto sta su postigli!
![]()
Haha moram da priznam da je pandur car"moj Beograd si dosao da lomis pizdda ti materina"
Haha moram da priznam da je pandur car"moj Beograd si dosao da lomis pizdda ti materina"
Po zakonu bi se moglo objasniti štičenjem prava na prijavljeni i dozvoljeni skup
Jedino ako ulaziš u vanzakonske momente.Kako i zašto ih je bilo toliko i zašto su došli pripadnici SAJ kad je sa malo više suzavca i par vodenih topova(kojih nije bilo nigde) stvar mogla brže i efikasnije da se okonča.Mokri do gole kože na 5 stepeni,nagutani koječega ne bi nastavili nerede.Sećam se demonstracija 90.-tih kada je policija bacala i po 30-40 suzavaca na demonstrante.
Itekako sam siguran upali bbc..ta zabluda u kojoj zivimo nas je i vratila u 90eA uveren si da svet gleda u nas?Prvo sto urade kad se probude svi prvo pogledaju sta se u Serbiji desava, briga ih za recesiju, racune, kredite, gde ce na letovanje, sta ce da rucaju, gde ce uvece u provod...........itd.Da nisi slucajno u zabludi?
jesi srećna, snajka? Ako nisi shvatila, to govori o primitvnosti i divljaštvu većeg dela srpskog naroda.