Nemcima jeftinija hrana zbog marži

• Začetnik teme Začetnik teme SSJ4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Stvarno nemam komentara na ovo.

Da se setimo Milosavljevica, trgovinskog ministra,
Za visoke cene u prodavnicama nisu krivi veliki trgovinski lanci ni visoke marže, već proizvođači i njihova politika cena, tvrdi ministar trgovine.
Slobodan Milosavljević kaže da u Srbiji postoji fama o visokim maržama, a da istraživanja njegovog ministarstva pokazuju da za razlike u cenama istih proizvoda u regionu nisu krivi veliki trgovinski lanci.

Taj covek je bio ministar a danas .......
Nakon odlaska iz Ministarstva trgovine Slobodan Milosavljević vratio se u Privrednu komoru Srbije, gde će ga za davanje saveta plaćati 150.000 dinara mesečno
Ovakva pojava u Nemackoj bi mooozda mogla da radi u nekoj trafici. U Srbiji bio je ministar a danas savetnik. Nama ovo ne smeta! :super:
I ne treba da jedemo batake i cokoladu vec da pasemo travu kao prave ovce!

То је за сада,пошто имају раднике из ЕУ (Бугаре) који раде за 3 Е/сат , а кад наш БоТа нама среди ПРИКЉУЧЕНИЈЕ ми ћемо добијати 2 Е/сат па да видиш шта је јефтиноћа!?

Ja mislim da tvoj komentar ne treba Tadiću,Dačiću,Dinkiću,Miškoviću,Drakuliću,Koletu,Beku i sličnim.
Ja znam jednog Srbina, onog koga zovemo "narod" kome treba objasniti stvari oko marži.
Pomenuo sam to već... Odem da kupim jedan proizvod, obavim to, platim 130 dinara i u povratku kući setim se da nisam još nešto kupio i svratim u drugu radnju. Uzmem šta sam tražio i vidim ono prvo što sam kupio u prvoj radnji... Cena 70 dinara. Ista stvar, isti proizvod, isti proizvođač, sve identično. Ista stvar.
Ne budem lenj, odem do Tempa sutradan i vidim da tamo košta 60 dinara u veleprodaji... Znači malo rabata, pa dodati čak 30% i dobijemo cenu 70 dinara. I to je puno, ali ok...

Međutim, Srbin iz prve radnje je stavio maržu preko 100%.

I da... Naterao ga Mišković, Tadić, Dinkić...

Narod je lopovski, raja... Veću šetu zemlji pravi "narod" nego "lopovi". Priznali mi to ili ne.

Ja znam jednog Srbina, onog koga zovemo "narod" kome treba objasniti stvari oko marži.
Pomenuo sam to već... Odem da kupim jedan proizvod, obavim to, platim 130 dinara i u povratku kući setim se da nisam još nešto kupio i svratim u drugu radnju. Uzmem šta sam tražio i vidim ono prvo što sam kupio u prvoj radnji... Cena 70 dinara. Ista stvar, isti proizvod, isti proizvođač, sve identično. Ista stvar.
Ne budem lenj, odem do Tempa sutradan i vidim da tamo košta 60 dinara u veleprodaji... Znači malo rabata, pa dodati čak 30% i dobijemo cenu 70 dinara. I to je puno, ali ok...

Međutim, Srbin iz prve radnje je stavio maržu preko 100%.

I da... Naterao ga Mišković, Tadić, Dinkić...

Narod je lopovski, raja... Veću šetu zemlji pravi "narod" nego "lopovi". Priznali mi to ili ne.

To vec tvrdim odkad sam na forumu.

Srpski mentalitet je najkrivlji sto je toliko lose.

Back