Nemanjina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma meni je u stvari u celoj prichi najgluplje shto se radi nemanjina, koja je u koliko toliko dobrom stanju... mislim nisu ispucali kolovozi i tako to... pa pogledajte samo na shta lichi bulevar... ono je katastrofa! a vazna je ulica... da ne prichamo o nekim drugim manje vaznim... u ovoj zemlji ljudi ne umeju da procene shta je prioritet za ulaganje novca, a shta moze malo i da pricheka... :roll:

bigsister:
ma meni je u stvari u celoj prichi najgluplje shto se radi nemanjina, koja je u koliko toliko dobrom stanju... mislim nisu ispucali kolovozi i tako to... pa pogledajte samo na shta lichi bulevar... ono je katastrofa! a vazna je ulica... da ne prichamo o nekim drugim manje vaznim... u ovoj zemlji ljudi ne umeju da procene shta je prioritet za ulaganje novca, a shta moze malo i da pricheka... :roll:
:roll: pa ako mislis na bul. kralja aleksandra on je radjen ovog leta :roll:

Dobro su se setili da je MALO renoviraju.....

A samo di su bwe nashli po ovo hladno vreme...
Sad moram da se "cimam" do zelenog pa preko 65-tice...da bih doshao do J#@!og faksa....
Eto koliko "volim" moj J$%^#i faks :mrgreen:

Ko je gore postovao da je leti protok saobraćaja veći!? Taj nije jedno jedino leto proveo u BG-u.
Za Nemanjinu su rekli da će tako dugo da traje jer menjaju kompletnu infrastrukturu, znači, ne sloj asfalta na kolovozu (zar pešaci nisu manje važni!?), već i kompletno - tako su rekle Gradske vlasti - vodovod, kanalizaciju, telefonske i električne kablove. Niko ne spominje grejanje i kablovsku, znači biće nanovo raskopavanja. :lol:
Nervira me letnji kolektivni odmor Javnih službi. Pa zar ne bi trebalo da rade baš onda kada najmanje smetaju sugrađanima? Ko zbog koga postoji?
Moju ulicu su raskopali sredinom avgusta, i tako je stajala do početka oktobra. I za desetak dana su sredili kolovoz. Namerno kažem - kolovoz - jer ima 'neka tamo cev', koja puca pet do šest puta godišnje, i onda imam gejzir i planinski potok niz ulicu, a potom smo ceo dan bez vode svi, dok to ne regulišu. Već su TRI puta do sad sekli tel kabl prilikom tih popravki, slučajno, jer nisu uneti u plan!? Pločnici su ruinirani, plus nabacan svakojaki šut od tih popravki po njima. :( Zato ja lepo svakom kažem da živim u brdsko-planinskim pasivnim krajevima.
A opet, milina mi je sada da prođem svojom ulicom koja, najzad, ima novi asfalt, a ne krpež na krpež, ima sijalicu na svakoj banderi (i to žutu :mrgreen: ), pa se žuti lišće, žute sijalice... jesen... :P Pa mi je sve sad veselije kad me svetlo ogrejalo, a ne da se lomatam po mraku do i po stepenicama! :lol:
Zaista ne razumem zašto se i Komunalne službe, a i sve ostalo, u našem podneblju, životnom okruženju :) , stalno rasitnjava, i ne funkcioniše u međusobnoj interakciji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back