Nemanjina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve je to super,samo sto po mojoj proceni,radovi nece trajati par meseci,vec sigurno jos toliko!!!Inace danima prolazim danima pored Nemanjine i verujte da nisam nijednom videla neku ekstra radnu atmosveru,vec samo par radnika tu i tamo nesto raducka,umesto da iskoriste ovo lepo vreme i prionu na posao!!!Standardna prica...

Sad prodjoh tuda i nema nikoga, dve masine sa dignutim nekim korpama i jedan covek sto jede nesto. Drugo nista. Vazno da je zatvoreno, pa posle lako cemo. Trajace to brat bratu iha... vremena.
Srecom pa nemam potrebe za odlaskom tuda cesto, inace bih poblesavio.
Umesto da dok je lepo vreme rade 24 sata neprekidno u punom tempu, nikog nema maltene ni u udarno vreme, a kamoli uvece i nocu.
nasa posla

Eeeeh ne bih se ni ja nervirala da ne moram SVAKI DAN:twisted::twisted: tuda da prolazim da bih dosla do skole,a ovako sve idem naokolo,2-3 prevoza svaki dan...
A radovi ce ovim tempom provereno trajati do 2007...:(

Зар вам није мало чудно што су сетили да поправљају Немањину која је, узгред, у прилично добром стању, по највећој зими и хладноћи? Дакле, у периоду од октобра до марта, ако се не варам. Зашто је нису радили преко лета када су бољи услови у сваком погледу?

У Немањиној се налази седиште Владе Србије која ЗНА да ће нам крајем ове или почетком следеће године Космет бити ОТЕТ, и рачунају да ће се наћи неко ко ће да прави демонстрације, као да ће то нешто да помонге. Зато су се досетили да раскопају улицу па да народ не може да иде испред Владе.

Желео бих да нагласим, како ме неко не би погрешно разумео, да се ја противим било каквим протестима, јер сматрам да је то израз немоћи. Када вам гори кућа, ви не идете около да кукате и јадикујете, већ покушавате да гасите пожар. Пожар није у Београду, већ на Косову и Метохији, и зато тамо треба ићи, а не испред Владе или Храма Св. Саве као 17. марта прошле године.

Pa letos jeste da je bio i duzi dan i ljudi na odmoru i studenti van grada ali upeklo pa tesko da se zapne a i "suvo gazda". Sreca samo sto sve instalacije rade odjednom bar tako kazu .Da ne bude ono ,sa jedne strane asfaltiraju a sa druge kopaju za vodovod...

zaboravili ste da se "sajam" bul.V.Mišića radio pre dva leta?
i da je bio kolaps?
manji je protok kola zimi!
rasterećenije je. verovali ili ne.
nikako narodu ugoditi!
nemanjina sređena?

pa zašto iskoči onaj iz šina pre par nedelja?
sve je bre u rasulu,sve

Joj mene to uzasno pogadja, zato sto radim u ulici koja je unakrsna sa Nemanjinom...a zivim u Zemunu...
Uzas jedan koliko su me syebali sa prevozom!
Bas je guzva, a kako ce biti zimus ne mogu da zamislim. Jedina olakssavajuca okolnost je sto se ne vracam sa posla bas u vreme najgusceg prevoza.Mislim da ce se najvece guzve desavati kad se dese kvarovi sa napajanjem el. energije na trolama, sto je relativno cesta pojava. Paralisace saobracaj skroz.
Nadam se da zimus nece biti mnogo padavina.
Ne kapiram da li je bilo izvodljivo da rade deo po deo, pa da tako olaksaju funkcionisanje saobracaja a ne da zatvore celu ulicu.
Posle Nemanjine sam cula da je u planu Karadjordjeva ulica.

S_K_V_O:
Joj mene to uzasno pogadja, zato sto radim u ulici koja je unakrsna sa Nemanjinom...a zivim u Zemunu...
Uzas jedan koliko su me syebali sa prevozom!
Bas je guzva, a kako ce biti zimus ne mogu da zamislim. Jedina olakssavajuca okolnost je sto se ne vracam sa posla bas u vreme najgusceg prevoza.Mislim da ce se najvece guzve desavati kad se dese kvarovi sa napajanjem el. energije na trolama, sto je relativno cesta pojava. Paralisace saobracaj skroz.
Nadam se da zimus nece biti mnogo padavina.
Ne kapiram da li je bilo izvodljivo da rade deo po deo, pa da tako olaksaju funkcionisanje saobracaja a ne da zatvore celu ulicu.
Posle Nemanjine sam cula da je u planu Karadjordjeva ulica.
Kad zariba sa el. energijom ima da bude totalni kolaps saobracaja.Znaci veselo da samog kraja:evil:

Ja se bas i ne snalazim.I pre sam uvek kasnila na trening,a sad najcesce i ne stignem,posto autobusi staju negde bogu iza nogu,pa se uvek izgubim :sad:
Slazem se sa vecinom radovi su mogli da budu i leti,a zbog snega i leda,verovatno ce se radovi jos produziti,ali sta cemo,moramo da izdrzimo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back