- Poruka
- 127.221
Sta mislite o njegovim klipovima sto se setka i komentarise?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna sta radi.Sta mislite o njegovim klipovima sto se setka i komentarise?
Sta mislite o njegovim klipovima sto se setka i komentarise?
Otprilike tako.Fali mu mere,ali je radikalski istreniran i ne moze uvek racionalno da proceni situacijuTip je iritantan, ali je na pravoj strani, pa ga naravno podržavam.
Šta ima da mislim,mislimo kada čovek dovodi suprotnu stranu da dobije dijabetes.Sta mislite o njegovim klipovima sto se setka i komentarise?
a vlast kao bivši radikali šta su?Otprilike tako.Fali mu mere,ali je radikalski istreniran i ne moze uvek racionalno da proceni situaciju
Prvo ti pokazao da ne oklevaš u nameri da ih urnišeš.Dobar posao je odradio prikazujući stanje terenu.
Ne nameravam ja nikoga da urnišem.Prvo ti pokazao da ne oklevaš u nameri da ih urnišeš.
Pa na Kosovu od njega imaju socijalu od 200 evra i svaki član 20,000 pride i decije dodatke oko 20.000 i od šiptara socijale i decije i bogatiji su od većine Srba u celoj Srbiji.
Od Šarovića?Pa na Kosovu od njega imaju socijalu od 200 evra i svaki član 20,000 pride i decije dodatke oko 20.000 i od šiptara socijale i decije i bogatiji su od večine Srba u celoj Srbiji.
E onda trpi Vučića i SNS.Ne nameravam ja nikoga da urnišem.
TrpimE onda trpi Vučića i SNS.
Sumnjiv si ti meni! Trebao bi Šarović da te malo ,,propita,,!E onda trpi Vučića i SNS.
Pa ona ciganka iz tvog klipa pametnija od tebe.Od Šarovića?
Nije to moj klipPa ona ciganka iz tvog klipa pametnija od tebe.
Pa ti si ga postavio.Hoćeš da kažeš da to što postaviš i ne pregledaš?Nije to moj klip
Jesam.Pa ti si ga postavio.Hoćeš da kažeš da to što postaviš i ne pregledaš?