Немања Матић револтиран због Косова: "Ех, Грци, бивша браћо, ово вам нећемо опростити"

Тихи

Starosedelac
Poruka
163.678
Немања Матић револтиран због Косова: „Ех, Грци, бивша браћо, ово вам нећемо опростити“

Немања Матић, некадашњи српски репрезентативац, огласио се на друштвеним мрежама, где је исказао револт, због, по свему судећи, одлуке Парламентарне скупштине Савета Европе о такозваној држави Косово. Наиме, после извештаја грчке посланице Доре Бакојани усвојена је препорука за прихватање апликације јужне српске покрајине у Савет Европе.


skysports-fulham-man-city-premier-league_6139761.jpg


На то, по свему судећи, није могао да ћути Немања Матић, актуелни фудбалер Лиона, који је на друштвеној мрежи „X“ написао следеће:


Подсетимо, за поменути извештај гласао је 131 посланик, против је било 29, док је њих 11 било уздржано.


Комитет министара Савета Европе требло би да буде одржан 16. или 17. маја у Стразбуру. Комитет министара као извршно тело Савета Европе доноси одлуке двотрећинском већином министара или амбасадора који ће бити присутни на гласању.

https://srbin.info/sport/matic-revoltiran-zbog-kosova-eh-grci-bivsa-braco-ovo-vam-necemo-oprostiti/

Сетимо се како су нас за време Турака терорисали Грци Фанариоти.
 
Poslednja izmena od moderatora:
Не знам само када су то они били браћа , да нису били браћа када су нарпавили покољ словена на Пеленопезу 805 или можда када су направили прогон словена из Македoније ..када тачно су били браћа ?
 
Moj prađed Milorad Krstić bija je u topličkom "Gvozdenom puku"...željeznom...Bugari im to ime dali, nekoć balkanski Prusi.

Vijao je tvog prađeda Antu iz Livanjskog polja, Kupreških vrata, Duvna ili Lištice.

U plavim K@K uniformama ćesarovih postrojbi Hrv, bošnji, Srba preko...
 
Искрено Грци су највећи геноцид извршили над словенима , етнички очистили Грчку , затрли траг словенима а неко говори да су нека браћа .

И увек су вршли геноциде , као што сам написала почело је са прогоном на Пелонопезу 805 године и настављено даље , када смо примили Хришћанство бранили су словенско писмо , палили иконе које су биле на словенском језику , књиге , вршили хеленизацију вековима ..браћа , пих
 

Back
Top