- Poruka
- 20.596
Kao što naslov kaže bez nekih detalja, ali ću zbog teme da dam opis. Od skoro sam upoznao novu koleginicu. Istih smo godina. Malo mi se svidja, ali kao što obično biva kod mene u poslednje vreme uvek neke zauzete sa porodicom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa šta drugo da kazem. Saradjujemo, radimo tugeder. Nisam još odlepio, ali ima kvaliteta za moj ukus.samo da ne pise na LjiSu sve ostalo joj oprosti...
ali ovo "malo mi se svidja" jebotte kao da.si IV/4 pa je vidjas samo na velikom odmoru.
jes yebacka tema dusu dala za diskusiju![]()
Udana, pozitivna, opuštena.Jel udavaca? jel zabavna? Jel mrgud?
Daj joj svoj telefon podesen na kontakte i kazi joj:
Slusaj, ako ne izadjes samnom, uradicu ti vudu, ima da stucas svaki put kad budes upoznala nekog momka.
Kо каже да флертује? Неће се десити, влажни снови београдскогдечка.Zajebana situacija, nije lako nekome rasturiti familiju i decu obogaljiti psihički. Mada pitanje je kakva je ta porodica, da je srećna ne bi flertovala i skakala u tudje krilo... a koja porodica je danas srećna? Zasite se ljudi jako brzo bračnog života, svuda su izazovi i senzacije... jbg...
А сутра мислиш да ће ако буде са тобом бити другачија? Промениће се специјално због тебе? Имао сам два другара који су се увек ложили на заузете и никада ми то није било јасно. И она сутра раскине везу или брак у коме је наводно била несрећна и остане са неким са којим је партнера преварила. Мало ми то невероватно делује.Udana, pozitivna, opuštena.
Заљубе се у другог, раскину или разведу. Шта ти је ту чудно?А сутра мислиш да ће ако буде са тобом бити другачија? Промениће се специјално због тебе? Имао сам два другара који су се увек ложили на заузете и никада ми то није било јасно. И она сутра раскине везу или брак у коме је наводно била несрећна и остане са неким са којим је партнера преварила. Мало ми то невероватно делује.
Судећи по наслову теме тешко да би и да није.Yup
Odakle vam da mu je u krilu
Neumesno je i bilo sta kretati i muvati je ako znas da ima porodicu
Cuj, ona se njemu svidja
Druze, produzi. Zakasnio di
I dokle tako? Dok ne naiđe drugi zavodnik verovatno i opet Jovo nanovo.Заљубе се у другог, раскину или разведу. Шта ти је ту чудно?
Kako da (sta da rade?) kad mu se malo svidja. E da mu se mnogo svidja to bi vec bila druga prica.jel flertuje?
Kao što naslov kaže bez nekih detalja, ali ću zbog teme da dam opis. Od skoro sam upoznao novu koleginicu. Istih smo godina. Malo mi se svidja, ali kao što obično biva kod mene u poslednje vreme uvek neke zauzete sa porodicom.
Flert nema veze sa stanjem u braku. Nego kakva je to osoba Poznajem neke flertuse.Zajebana situacija, nije lako nekome rasturiti familiju i decu obogaljiti psihički. Mada pitanje je kakva je ta porodica, da je srećna ne bi flertovala i skakala u tudje krilo... a koja porodica je danas srećna? Zasite se ljudi jako brzo bračnog života, svuda su izazovi i senzacije... jbg...
kakve veze ima?Kao što naslov kaže bez nekih detalja, ali ću zbog teme da dam opis. Od skoro sam upoznao novu koleginicu. Istih smo godina. Malo mi se svidja, ali kao što obično biva kod mene u poslednje vreme uvek neke zauzete sa porodicom.
P samo onda na pozitivu, ako ti kaze ah ja sam udana ti joj kazi: ma i ja sam udan, zena mi u vojsci.Udana, pozitivna, opuštena.
ili neka joj kaze - ja sam muž žene pomorca.....P samo onda na pozitivu, ako ti kaze ah ja sam udana ti joj kazi: ma i ja sam udan, zena mi u vojsci.
Zena mi na naftnim busotinama. Znas kol'ka je? Proguta celu krofnu.ili neka joj kaze - ja sam muž žene pomorca.....