Alians
Poznat
- Poruka
- 7.793
ja nemam srca da prestanem da pooshim. eto znam da shkodi, ali jednostavno ne mogu. bojim se shta cu posle imati u rukama, ako nemam cigaru, shta cu udisati..sve me neshto strah. al duboko u sebi znam kad bi ostavila da bi mi sve bilo lepshe i da bih udisala chist kiseonik..ali eto nemam srca, bezdushna sam skroz![]()
Ma to je lako treba ti samo u prvom periodu neko do tebe ko ce da te trpi kad izbacis to zlo iz ruku pa kad pocnes da se izivljavas po njemu jer ti ih brani u trenucima slabosti, a posle ces ti da mu stavljas melem na rane koje si mu napravila dok se zrtvovao za tebe i tvoje zdravlje jer svi znamo kakve su zene kad cigare ostave

Ma znas kako lepo stanes pred njega i kazes mu slusaj ovako vise ne ide ne volim te bla bla bla i sta dalje da ti pricam da te lazem necu da uzimam vreme i sebi i tebi zelim ti sve najbolje bilo mi je lepo i aj zdravo.
Ako se nekad sretnemo jope ko zna sta moze da bude al mozda je bolje da mu ovo zadnje ne govoris jer ce mu to da laznu nadu a sumnjam da to zelis za vrat sebi da metnes.