Ljudi help! Jel imate ideju gde bi sama devojka mogla da izadje?Svo mi se drustvo ili pozenilo ili nisu raspolozeni za izlaske.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zar i ti sine brute...ajde betti, pa otkada je tebi tesko da ti se ovako nesto desi? znas i sama da moras prvo malo da bacis udicu i eto drustva koliko hocesBetty:Stvarno,. GDE devojka može danas sama da izađe? U boiskop, u net-kafe, ili u hiper-skupe lokale gde se niko neće usuduti da joj priđe i plati piće (otrcana fora da bi te smarao).
Betty:Stvarno,. GDE devojka može danas sama da izađe? U boiskop, u net-kafe, ili u hiper-skupe lokale gde se niko neće usuduti da joj priđe i plati piće (otrcana fora da bi te smarao).
Bozo:Upisi neki kurs.... plesa ili nesto slicno,
pa tamo upoznaj neke nove face pa se vidjaj sa njima.
Pa devojke i nebi trebalo same da izlaze! Nadji neko novo drustvo,decka...Betty:Stvarno,. GDE devojka može danas sama da izađe? U boiskop, u net-kafe, ili u hiper-skupe lokale gde se niko neće usuduti da joj priđe i plati piće (otrcana fora da bi te smarao).
zABORAVIO SAM DA KAZEM DA SE RIBA ZOVE ANAAnonymous:e evo yi jedan broj:0642534889. Riba je vrh. Iz Zemuna je i strava je.
sta si ti?? cyber makro...Anonymous:zABORAVIO SAM DA KAZEM DA SE RIBA ZOVE ANAAnonymous:e evo yi jedan broj:0642534889. Riba je vrh. Iz Zemuna je i strava je.
imas neku i za mene?DJ_MaRe:sta si ti?? cyber makro...Anonymous:zABORAVIO SAM DA KAZEM DA SE RIBA ZOVE ANAAnonymous:e evo yi jedan broj:0642534889. Riba je vrh. Iz Zemuna je i strava je.
E super ti je ova fora. Nisam ja nikakav cyber makro samo hocu da pomognem onom decku.DJ_MaRe:sta si ti?? cyber makro...Anonymous:zABORAVIO SAM DA KAZEM DA SE RIBA ZOVE ANAAnonymous:e evo yi jedan broj:0642534889. Riba je vrh. Iz Zemuna je i strava je.
Pa probaj i ti kod nje. Veliki su njeni kapacitetiAnonymous:imas neku i za mene?DJ_MaRe:sta si ti?? cyber makro...Anonymous:zABORAVIO SAM DA KAZEM DA SE RIBA ZOVE ANAAnonymous:e evo yi jedan broj:0642534889. Riba je vrh. Iz Zemuna je i strava je.