Nemam s kim da izadjemmmm

• Začetnik teme Začetnik teme Kleo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i ja imam slican problem, drugarice su u vezama i naravno idu da se vide sa njim i njegovim drustvom ili sta vec. nadji neku drugaricu koja voli da izlazi, ne mora da ti bude super drugarica, mozda neko sa posla ili iz kraja.
ili probaj da organizujes te parove u akciju

Betty:
Stvarno,. GDE devojka može danas sama da izađe? U boiskop, u net-kafe, ili u hiper-skupe lokale gde se niko neće usuduti da joj priđe i plati piće (otrcana fora da bi te smarao).
zar i ti sine brute...ajde betti, pa otkada je tebi tesko da ti se ovako nesto desi? znas i sama da moras prvo malo da bacis udicu i eto drustva koliko hoces

Je li narode,a zasto recimo nebi ste se svi okupili na jednom mestu, recimo u nekoj palacinkarnici ili nekom mestu koje nije bas IN ali zato je tiho i opusteno... mozda u "Citalistu" ili nekom slicnom kaficu..?
Sad, ima jedan problem, nisam siguran koje ste godiste..? Ali znam da za druzenje nije bitno ko je koje godiste ...

BTW Nemjte davati tudje telefone jer to nije uredu, zamislite kako bi bilo da vas broj neko objavi preko neta pa svi napaceni da zalegnu na njega..?

Dali bi hteo da mi kazes tvoje ime jel me zanimas.Kolko ti je godina.Nemoj da si debeo da imas kes da me vodis i da nemas 17god da si punoletan.Moje ime je Aleksandra Popovic iz Panceva ali rado idem u Bg pa da se nadjemo odgovori odma ako si pored kompa da znam.cao za sad :wink:

Back