Nemam pojma...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gospodine.
Od autora slike.
Nemate pravo bez odobrenja da koristite tudju sliku jer je to kaznjivo.
Lepo sam vam rekao.

Poznatim biva Gospodine Glasniče da je pravilnikom ovog foruma kažnjivo postavljati slike bilo kog korisnika foruma jer biva da se tako zadire u privatni život korisnika. I zašto ste Gospodine Glasniče toliko nervozni kada je u pitanju javno dostupna slika nadgrobnog spomenika na grobu Elene Vajt...

whitefamilygravestone_sm.jpg

A kako obelisk kao simbol okultnog a što imate i u Bibliji tamo u vezi sa nekim bogom Valom ili ti sa bogom Bal u nekoj drugoj mitologiji ima neke veze i sa onim svevidećim okom da li bi mogli da mi objasnite recimo ovo...

sda_illuminati_symbol2.jpg

Shavatiću Gospodine Glasniče ako ne budete u mogučnosti da uočite sličnost simboličnog...

I da ne bi bilo neke zabune ono prvo je naslovna strana adventističkog časopisa za ...pastore...

Gospodine.
Od autora slike.
Nemate pravo bez odobrenja da koristite tudju sliku jer je to kaznjivo.
Lepo sam vam rekao.

A kada smo već kod tako nekih slika da li bi ste Gospodine Glasniče mogli da mi objanite ovo...

adventist-today-magazine.jpg

adventist_unrighteous_ministry.jpg

a u kontekstu sa ovim...

1273529.jpg

- - - - - - - - - -

http://m.dnevnik.hr/clanak/vijesti/...ljevi-david-i-solomon-postojali---365391.html

Pronađeni pečati koji potvrđuju da su kraljevi David i Solomon postojali

A gde se to u tom članku pominju David i Solomon...

Deu 22:24 "devojku sto nije vikala u mestu"

Dakle silovanu devojku/zenu treba ubiti kamenovanjem jer nije vikala u mestu. A sta ako joj je silovatelj stavio noz pod grlo i zapretio da ce je ubiti ako vikne? Treba je kamenovati zato sto je htela da ostane ziva?

270 - Repairing the Breach - Walter Veith

[/COLOR]

Da li Gospodine SDG možete shvatiti koliko ste opsednuti likom i delom tok kreacioniste...

I imam jedno pitanje za Vas Gospodine SDG...Da li ste pročitali knjigu Uriah Smita

image016.jpg

pod nazivom ''Danilo i Otkrivenje''

Zašto li je u današnje vreme adventisti ne spominju kao da se...ne valja...a nekada je bila veoma ali veoma cenjena knjiga...

Pisem na adekvantnom mestu, i to o Bogu i slicnoj tematici.
Ako te zanima, izvoli, ako ne neznam sta hoces?
Ti spamujes vec.

A Vi Gospodine Glasniće uz zdušnu pomoć Vašeg brata po veri sa Vašim pamfletima ne spamujete temu...

Pozvao sam te kao coveka da se otkacis, ali nikako.
Celo vreme se zakacujes i to neke jeftine fore a sada pokusavas vec i da lazes.

Pa Vi bi Gospodine Glasniče da diskutujete samo sa vašim bratom SDG...

Sine, pozdrav.
Ne zanima me diskusja sa tobom razumes li?
Jer nemamo o cemu ti i ja.
Svako dobro idi smirom.

A sa kim bi ste Vi Gopsodine Glasniće uopšte diskutovali...

Sta glumis ludilo, koje zavodjenje i koji pristanak

Deu 22:28 Ako ko nađe devojku koja nije isprošena i uhvati je i legne s njom, i zateku se,
Deu 22:29 Tada čovek onaj koji je legao s njom da da ocu devojčinom pedeset sikala srebra, i neka mu ona bude žena zato što je osramoti; da je ne može pustiti dok je živ.

Ma ti to ne razumeš...

Ako je uhvati ne isprošenu to je ''zavodjenje'' na brzaka....:hahaha1:
a takvo zavodjenje ima svoju sikalno srebrenastu cenu...

G. x Exu,

Da li se ovde radi o izraleskom narodu koji je napravio zavetni odnos sa JHVH (Tvorcem neba i zemlje) koji ih je izvio iz ropstva?

Da li se taj narod obavezao rečima da će biti poslušan JHVH i svemu što njihov Bog bude rekao? Jeste narod se obavezao. Nije morao! Mogli su svi oni koji se ne slažu da odu u drugi narod.

Exo 19:8 A sav narod odgovori složno i reče: Šta je god kazao Gospod činićemo. I Mojsije javi Gospodu reči narodne.

Dakle, svi su pristali na Božji moralni zakon i bili su upoznati sa građanskim kaznama za kršenje moralnog zakona.

Vi hoćete da prikažete da je nepravedno da devojka strada ako nije pružala nikakav otpor. Ali zašto nije vikala ako se nalazi u naseljenom mestu? Zbog straha? A šta će biti posle? Biće mrtva! Zato je bolje da viče i da se brani od silovatelja i onda neće biti kriva.

Deu 22:23 Kad devojka bude isprošena za koga, pa je nađe kogod u mestu i obleži je,
Deu 22:24 Izvedite ih oboje na vrata onog mesta, i zaspite ih kamenjem da poginu, devojku što nije vikala u mestu, a čoveka što je osramotio ženu bližnjeg svog. Tako izvadi zlo iz sebe.

Ovaj građanski zakon je svakako štitio verenog muškarca od predbračnog varanja.

Poslednja izmena:
Očigledno da je čovek zaveo devojku a ona pristala na odnos. Takav čovek je dužan da oženi devojku sa kojom je spavao. .

II KNJIGA MOJSIJEVA

Exo 22:16 Ako netko zavede djevojku, koja nije zaručena, te opći s njom, onda joj mora dati miraz i uzeti je za ženu.
Exo 22:17 Ali ako mu je otac njezin ne htjedne dati, onda ima platiti toliko, koliko ide za miraz djevojkama.

Čak piše da otac (kao staratelj svog deteta) nije bio dužan da da svoju ćerku tom čoveku (koji je zaveo njegovu ćerku) ako proceni da to nije dobro za devojku.

Zašto bi bilo ko ko voli Boga zavodio devojku da bi legao sa njom umesto da ide legalnim putem?

Očigledno da je ovaj zakon štitio devojku u slučaju da je neko iskoristi (a to može da se lako desi ako ljudi nemaju obraza)

PETA KNJIGA MOJSIJEVA SU PONOVLJENI ZAKONI

Трговина белим робљем.

- - - - - - - - - -

G. x Exu,

Da li se ovde radi o izraleskom narodu koji je napravio zavetni odnos sa JHVH (Tvorcem neba i zemlje) koji ih je izvio iz ropstva?

Da li se taj narod obavezao rečima da će biti poslušan JHVH i svemu što Njihov Bog bude rekao? Jeste narod se obavezao. Nije morao! Mogli su svi oni koji se ne slažu da odu u drugi narod.

Dakle, svi su pristali na Božji moralni zakon i bili su upoznati sa građanskim kaznama za kršenje moralnog zakona.

Vi hoćete da prikažete da je nepravedno da devojka strada ako nije pružala nikakav otpor. Ali zašto nije vikala ako se nalazi u naseljenom mestu? Zbog straha? A šta će biti posle? Biće mrtva! Zato je bolje da viče i da se brani od silovatelja i onda neće biti kriva.

Deu 22:23 Kad devojka bude isprošena za koga, pa je nađe kogod u mestu i obleži je,
Deu 22:24 Izvedite ih oboje na vrata onog mesta, i zaspite ih kamenjem da poginu, devojku što nije vikala u mestu, a čoveka što je osramotio ženu bližnjeg svog. Tako izvadi zlo iz sebe.

Ово је много много болесно! Како можеш ово да правдаш? ДА ЛИ СИ ТИ НОРМАЛАН!!!!?????:eek:

Ti ljudi su znali za svoga Tvorca! Od rođenja su bili vaspitavani od svojih roditelja da vole Boga i ljude.

Za njih je moralni integritet i čast bila sastavni deo života.

Pojedinci koji nisu hteli da se ponašaju u skladu sa moralom morali su snositi konsekvence za svoje izbore.

Danas možemo da vidimo kuda ide svet kada se deci od rođenja ispira um teorijom evolucije i naravno da kada potanu tinejdžeri nemaju nikakvih prepreka za nemoral svake vrste!

Takva deca onda postoju roditelji i "vaspitavaju" decu da se "snalaze" u životu. I tako iz generacije u generaciju postaje sve gore i gore...

sve dok na kraju čovečanstvo bude bez problema prihvatilo žig zverin (nedeljni zakon)...

Poslednja izmena:
G. x Exu,

Da li se taj narod obavezao rečima da će biti poslušan JHVH i svemu što njihov Bog bude rekao? Jeste narod se obavezao. Nije morao! Mogli su svi oni koji se ne slažu da odu u drugi narod.

Exo 19:8 A sav narod odgovori složno i reče: Šta je god kazao Gospod činićemo. I Mojsije javi Gospodu reči narodne.

Kako devojka moze da bude kriva za silovanje i nepruzanje otpora silovatelju? Na praksi u institucijama za mentalno zdravlje sam imao prilike da radim sa zrtvama silovanja, i cak je i meni kao psihologu bilo tesko da gledam taj strah, uzas, psihicku i fizicku patnju koje cine traumu silovanja. Zlocinci su redovno koristili pretnju ubistvom kako zrtve tako i njene porodice ako zrtva zavapi za pomoc ili uopste prijavi silovanje.
I ti sad hoces da prikazes da zakon koji nalaze ubistvo zrtve silovanja a koji su napisali mizogini nepismeni prljavi kamilovodci i proglasili ga nekakvim zakonom nekakvog boga kao nesto normalno? Sta u sustini hoces, da me ubedis kako je taj zakon normalan ili da si ti normalan zato sto postujes takav zakon koji nigde vise na svetu ne vazi sem u islamskim serijatskim zemljama?

Kako devojka moze da bude kriva za silovanje i nepruzanje otpora silovatelju? Na praksi u institucijama za mentalno zdravlje sam imao prilike da radim sa zrtvama silovanja, i cak je i meni kao psihologu bilo tesko da gledam taj strah, uzas, psihicku i fizicku patnju koje cine traumu silovanja. Zlocinci su redovno koristili pretnju ubistvom kako zrtve tako i njene porodice ako zrtva zavapi za pomoc ili uopste prijavi silovanje.
I ti sad hoces da prikazes da zakon koji nalaze ubistvo zrtve silovanja a koji su napisali mizogini nepismeni prljavi kamilovodci i proglasili ga nekakvim zakonom nekakvog boga kao nesto normalno? Sta u sustini hoces, da me ubedis kako je taj zakon normalan ili da si ti normalan zato sto postujes takav zakon koji nigde vise na svetu ne vazi sem u islamskim serijatskim zemljama?

Тешко да ће он то икдада разумети јер размишља умом јеврејских пастира.

Ti ljudi su znali za svoga Tvorca! Od rođenja su bili vaspitavani od svojih roditelja da vole Boga i ljude.

Pojedinci koji nisu hteli da se ponašaju u skladu sa moralom morali su snositi konsekvence za svoje izbore.

Danas možemo da vidimo kuda ide svet kada se deci od rođenja ispira um teorijom evolucije i naravno da kada potanu tinejdžeri nemaju nikakvih prepreka za nemoral svake vrste!

Takva deca onda postoju roditelji i "vaspitavaju" decu da se "snalaze" u životu. I tako iz generacije u generaciju postaje sve gore i gore...

sve dok na kraju čovečanstvo bude bez problema prihvatilo žig zverin (nedeljni zakon)...

Niste mi Gospodine SDG odgovorili na ono...da li ste pročitali knjigu ''Danilo i Otkrivenje'' Urije Smita...ako ste uopšte čuli i za Uriju i za tu knjigu...

Zrtva silovanja je nemoralna?

Može da viče i da traži pomoć ako se nalazi u naseljenom mestu.

Vec sam ti rekao da silovatelji redovno prete ubistvom svoje zrtve ili njene porodice ako vikne ili prijavi silovatelja. Na srecu nas normalnih i psihicki zdravih, taj tvoj zakon ne vazi vise nigde sem u islamskim serijatskim zemljama. Sto se ne iselis tamo? Em propovedas spasenje, em zivis u zemlji koja ubija zrtve silovanja, po tvom ukusu. Samo sto nisu riscani, a postuju taj zakon. Propovedati ili ne propovedati? What a mindfucck.

Ja da sam bio na mestu devojaka i da znam Boga od rođenja i da znam Njegov zakon od rođenja, ne bi me uplašile sve pretnje sveta!

Branio bi se i tražio pomoć! Ako bih bio mrtav zbog toga, neka budem mrtav! Ali ako preživim, taj zlikovac će biti mrtav!

A zatim bi devojka nastavila život sa zaručenim suprugom!

Poslednja izmena:
Ja da sam bio na mestu devojaka i da znam Boga od rođenja i da znam Njegov zakon od rođenja, ne bi me uplašile sve pretnje sveta!

Branio bi se i tražio pomoć! Ako bih bio mrtav zbog toga, neka budem mrtav! Ali ako preživim, taj zlikovac će biti mrtav!

Kazaste da Vas ne bi uplašile sve pretnje sveta ali bi ipak...tražili pomoć...Da li možete shvatiti kakvu ste protivrečnost napisali...

A u vezi sa ovim...Ali ako preživim, taj zlikovac će biti mrtav!.. da li to znači da bi ste lično ubili tog zlikovca...

I nemojte mi kazati da bi to učinio Bog, jer bi on to po Vašem verovanju učinio te učinio pa i ako Vi ne bste preživeli...

A u tom smislu ..vi bi ste ubili tog zlikovca, zar ne...

- - - - - - - - - -

А шта ако се радња догоди у некој шуми у колиби? :think:

Kako bre pa šta...Ti ništa ne razueš...:hahaha1:

U tom slučaju bi dotična zvala u pomoć lično...Boga...

A on je valjda svemoguć i bila bi mu sitnica da je spasi i na licu mesta ubije tog zlikovca...:whistling:

Kazaste da Vas ne bi uplašile sve pretnje sveta ali bi ipak...tražili pomoć...Da li možete shvatiti kakvu ste protivrečnost napisali...

Ne bih se uplašio pretnje! (da ćutim)

Naravno da bh na mestu devojke tražio pomoć! (vikao bih - moraju ljudi da me čuju)

A u vezi sa ovim...Ali ako preživim, taj zlikovac će biti mrtav!.. da li to znači da bi ste lično ubili tog zlikovca...

Ne bih preuzeo pravdu u svoje ruke, već bi meštani preuzeli pravdu u svoje ruke.

I nemojte mi kazati da bi to učinio Bog, jer bi on to po Vašem verovanju učinio te učinio pa i ako Vi ne bste preživeli...

A u tom smislu ..vi bi ste ubili tog zlikovca, zar ne...

Ako ja ne bih preživeo verujem da bih dobio vaskrsenje.

Ali ako bih preživeo, taj čovek bi bio uhvaćen i kažnjen.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back