Nemam pojma...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I gde u ovom citatu iz takozvane svete knjige pise 1260 godini i kada je to ostvareno?

THE 1260 DAYS OF DANIEL 7

The number 1260 is not just a rough figure because it is mentioned seven times in the Bible in various different ways:

Daniel 7:25 "a time, times and half a time"
Daniel 12:7 "a time, times and half a time"
Revelation 11:2 "42 months"
Revelation 11:3 "1260 days"
Revelation 12:6 "1260 days"
Revelation 12:14 "a time, times and half a time"
Revelation 13:5 "forty-two months"

It can be shown that all these texts are referring to the same period of time:

A time is one year = 360 days
Times are two years = 720 days
Half a time is half a year = 180 days
-----------------------------------------
Therefore the total = 1260 days

A month in prophecy is equal to 30 days, therefore forty-two months is equal to 42 x 30 = 1260 days.

So we can see that these seven texts are talking about the same period of time, but what does it mean?

First of all, the prophecy is not referring to literal days. In prophecy a day is sometimes used to represent a year, and that seems to be the case here. (See Numbers 14:34 and Ezekiel 4:6) So the prophecy is talking about a period of 1260 years.

If we now go back to Daniel 7:25 we can see that it is the power of the Little Horn which will control the "saints" for this period of time. We have already suggested that the Little Horn represents "Papal Rome" so does our figure of 1260 years fit in with the records of history?

Papal Rome defeated the last of its major enemies (the Ostrogoths) in the year 538 A.D. when Emperor Justinian's decree came into effect. Throughout the Dark Ages the Catholic church was the most powerful political force in the whole world, and it used its power for political and financial gain as well as for religious purposes. Many millions were persecuted and put to death - "oppressing the saints of the Most High" as Daniel puts it.

However the power of the Papal Church came to an end when the armed forces of Napoleon, under general Berthier marched into Rome and took the Pope captive. This happened in the year 1798 A.D. surprisingly (or perhaps not so surprisingly) exactly 1260 years after the Papacy came to power in 538 A.D.

http://adventist.org.uk/__data/assets/text_file/0011/10910/1260days.txt

Можда се владари из сенке намерно нашале са СДГ па му реализују неко пророчанство само да би он скичао од среће и давио нас са километарским цитатима.

Ja nisam rekao da se u Bibliji pominju amandmani, već sam rekao da nam je Bog otkrio da će se sloboda veroispovesti koju garantuje USA ukinuti. A čim se to učini sve države sveta će to isto učiniti.
Ma ti si definitivno pojeo nešto ilegalno... :lol: pa čoveče gde se uopšte u Bibliji pominje "sloboda veroispovesti koju garantuje USA?"... pa sloboda veroispovesti nije ni postojala za vreme pisanja Biblije, a ni USA nije postojala za vreme pisanja Biblije - ergo - ti si gadno pobrkao lončiće... Pa USA je nastala tek u 18-tom veku! Navedi mi pasus gde se pominje USA?

Ti se nisi ni pozabavio ovim sto on pise vec govoris samo unapred iz predrasuda, niti ti imas dve veze o cemu on pise.
Takvi ce sutra prvi ljubiti papine skute..

Ah, PAPA! :heart:

evil-pope-praying-for-the-poor-from-golden-throne-meme.jpg

Svi vi postavljate pitanja istovremeno i tražite od mene da vam obrazložim deteljno proročanstva.

Hajde budite svi strpljivi ili otvorite posebnu temu o problemu o kojem hoćete da diskutujemo, pa ćemo kako nam vreme dozvoljava razgovarati o tome u danima koji dolaze.

Ne postoje ispunjena biblijska proročanstva.
Pa to i ja tvrdim sve vreme, a oni zapeli sa foricama i fazonima tipa "vidi u Bibliji piše da će doći ona zadnja vremena kad sin neće poštovati oca, a ja sam ćaletu jednom prebacio kanal pred penal kad je gledo Mačva - Sloga, pa kad me opamprčio kaiščinom preko brnjice i vikno POŠTUJ OCA SVOGA SOTONO! odma sam svatio da je to iz Biblije kekekekeke jel razumeš mislim paralelu kekeke?"

Nisam imao pojma da su kreacionistička predavanja kazivanje o svom životnom iskustvu...

Pa kako napisa takvu nebulozu iskustva ti tvog životnog ...da li si uopšte svestan toga...

Vi ste zlonamerni sa svojim lažnim optužbama a kada Vam se ospore insinuacije pravite se kao da Vam ništa nije rečeno!

Evo kako je tekla diskusija...

Da li sam Vam priložio linkove u kojem prof. Veith sa suprugom govori o njihovom životnom iskustvu? Jesam, priložio sam linkove!

Šta znači ovo vaše "nerazumevanje"???

Da li imate probleme za pamćenjem ili kognicijom? Ili ste samo zlonamerni?

?

Poslednja izmena:
Svi vi postavljate pitanja istovremeno i tražite od mene da vam obrazložim deteljno proročanstva.

Hajde budite svi strpljivi ili otvorite posebnu temu o problemu o kojem hoćete da diskutujemo, pa ćemo kako nam vreme dozvoljava razgovarati o tome u danima koji dolaze.
Jok brate. Tražimo da navedeš jedno proročanstvo koje se ispunilo, a da ne bude po Sizifovom modelu biblijskog proročanstva u smislu da Jeremija kaže u onoj dosadnoj priči o nekretninama "i još će se kupovati i prodavati kuće i njive" što bi značilo "i kažem vam da će se nakon par hiljada godina roditi bogu sin i da će se zvati Isus i onda će ga neka šuša po imenu Juda prodati za 30 srebrenjaka".

I mani se tih razgovora. Ti siroma ni ne umeš da razgovaraš.

- - - - - - - - - -

Pa to i ja tvrdim sve vreme, a oni zapeli sa foricama i fazonima tipa "vidi u Bibliji piše da će doći ona zadnja vremena kad sin neće poštovati oca, a ja sam ćaletu jednom prebacio kanal pred penal kad je gledo Mačva - Sloga, pa kad me opamprčio kaiščinom preko brnjice i vikno POŠTUJ OCA SVOGA SOTONO! odma sam svatio da je to iz Biblije kekekekeke jel razumeš mislim paralelu kekeke?"

Paralela je jasna. Tako je Isus rekao "bacite mreže sa desne strane broda" i odma ti jasno da počinje jedna pecaroška priča.

Što se tiče kontakata između zvanično priznatih crkava.

Mogu da razumem da se ljudima ukrštaju putevi tokom života i da pre ili kasnije svi mi dolazimo jedni sa drugima u kontakt.

I ako je takav kontakt u pitanju, bilo da je nezvaničan ili zvaničan, onda je to OK. Sve dok stavovi jednih i drugih budu jasni i precizni, bez ikakvog potčinjavanja autoritetu druge strane.

Ali, ako dođe do snishodljivog ponašanja ili do potčinjavanja onda je to zaista besramna izdaja.

Mnogi sveštenici oslovljavaju svoje kolege upravo tako - kolega!

Ako smo po Hristovim rečima svi braća i ako ne treba da zovemo nikoga na zemljii ocem (u smislu uzdizanja jednog iznad drugog) onda je komunikacija ljudi ravnopravna!

Ali to nije tako sa bogohulnim sotonskim sistemom na ovoj planeti sa Papskom institucijom.

Ta sotonska institucija pokušava na sve načine da zadobije kontrolu nad svima i to sprovodi ne birajući sredstva!

To je zaista Antihrist kojeg Božja reč identifikuje na raznim mestima vrlo upočatljivo i precizno...

(to su ispunjena proročanstva o kojima možemo, trebamo i moramo pričati ako volimo pravdu i naš srpski narod. Jer taj bogohulni sistem upravo vekovima radi i na slabljenju i uništenju Srba i to je uspeo da uradi jer starim kontinentom upravlja upravo čovek bezakonja...

2Th 2:3 Da vas niko ne prevari nikakvim načinom; jer neće doći dok ne dođe najpre otpad, i ne pokaže se čovek bezakonja, sin pogibli,
2Th 2:4 Koji se protivi i podiže više svega što se zove Bog ili se poštuje, tako da će on sesti u crkvi Božjoj kao Bog pokazujući sebe da je Bog.

nemojte zaboraviti na svoju naciju, porodicu, buduće potomke.. dok budete razmatrali sva njegove drske i bogohulne reči i dela koja biblijski Bog jasno osuđuje).

Ne sumnjam da su Jezuiti infiltrirani u sve crkve, to Alberto sam priznaje da je činio i objasnio nam je njihovu praksu...

Jezuitska zakletva

ja kao hrišćanin NIKADA SE NE BIH RUKOVAO sa tom bogohulnom institucijom, baš kao što Šešelja ne možete videti da se liže sa Haškim tribunalom - instrumentom Novog Svetskog Poretka ili bolje rečeno Rimo-Katoličkom (prvoj zveri) i američkom (drugoj zveri) instrumentu NEPRAVDE protiv Srba i Srbije.

Poslednja izmena:
Сва пророчанства раде на исту фору. Прво се десе па се онда напишу, а ако се нешто константно понавља и када се још лепо исприча прича стварно делује као упозорење. Инче мој омиљени лик из библије је Нимрод штета што га Сем уби. Имао је муда да стане Божи на црту.

Vi možete da opadate Boga i hrišćane i to radite godinama i to svaki dan na ovom nesrećnom bogohulnom forumu!

Zašto je Srbija iznedrila takav soj ljudi i zašto dopušta da drsko govore protiv našeg Tvorca... zapitajte i sami sebe šta činite da se zlo ukori i zaustavi.

Progovorite nasuprot zlu ako stojite uz Boga! Ukorite bogohuljenje! Osudite bogohulnu instituciju na zemlji...

baš kao što to radi prof. Walter Veith u svojim sjajnim predavanjima!

Poslednja izmena:
Vi možete da opadate Boga i hrišćane i to radite godinama i to svaki dan na ovom nesrećnom bogohulnom forumu!

Zašto je Srbija iznedrila takav soj ljudi i zašto dopušta da drsko govore protiv našeg Tvorca... zapitajte i sami sebe šta činite da se zlo ukori i zaustavi.

Progovorite nasuprot zlu ako stojite uz Boga! Ukorite bogohuljenje! Osudite bogohulnu instituciju na zemlji...

Rece sektas i osta ziv.

Ček, tebi uopšte nije smetalo da prihvatiš religiju koju je izmislila upravo ekipa iz "druge zveri"? Hau?

Ova izjava je toliko religiizno nepismena kao kada bi neko tvrdio da je Tito bio cetnik...
Zar ja mogu za tebe da se informisem i treba li da ti odrzim sada seriju predavanja da te opismenim? Tuti Bugarinu ne bi vredela ni serija predavanja.
Zato sve ovo ovde spada u bisere koji se bacaju.
Ali nije bitno, dobili ste svedocanstvo i priliku da se pokazete i otvorite.
Od toga zavisi vasa buducnost.
Nemojte se zaliti na svoj izbor.

Poslednja izmena:

Ево ја најоштрије осуђујем свако зло намерно и не аргументовано бого хулење. Али не могу као праведан човек, да се не згрозим над злочинима које је Божа кроз библију учинио човечанству, а то називати правдом је исто као када би неко рекао да су усташе урадиле праву ствар у јасеновцу са Србима.

Ево ја најоштрије осуђујем свако зло намерно и не аргументовано бого хулење. Али не могу као праведан човек, да се не згрозим над злочинима које је Божа кроз библију учинио човечанству, а то називати правдом је исто као када би неко рекао да су усташе урадиле праву ствар у јасеновцу са Србима.

Nedavno sam uzeo vreme i ovo sam ti detaljno objasnio.
Bog kao drzava sprovodi pravdu.
Bog je opunomocio vlast da oni to cine dok kada i oni zakazu Bog sprovodi pravdu.
Zasto i kako sam ti u detalju objasnio.
Posto ti i dalje igras isto kolo?
Ti ili si zlonameran pa samo nastavljas ili si zaostao pa nisi ukapirao?
Ja bih te pitao da mi kazes sta je da bi te razumeo?

Баш је био праведан када је наредио Јешуи Навину да покоље све жене и сву децу у оних десет градова које је отимао за свој изабрани народ.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back