Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
El ti treba pomoch da prevazidjesh situaciju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razmisljam ovih dana intenzivno o sebi. Pametan sam, lep, zgodan, potentan, obdaren, u kondiciji, bogat, sarmantan, simpatican, duhovit, snazan i fizicki i psihicki, druzeljubiv, harizmatik, nacitan, obrazovan, i tako dalje i tako dalje...
I pada mi na pamet jedna misao, pa ako sam ja stvarno toliko dobar i nemam nikakvih problema ja necu moci da nadjem partnerku koja ce biti dostojna mene. Necu mocu da je gledam kao ravnopravno bice, a i ona sama svesna mene i mojih kvaliteta nece moci da se opusti nikada. Uvek ce biti inferiorna, uvek i u svakoj situaciji. Ako sam dobro shvatio sebe, pa meni nema ravne, nikada necu naci osobu vrednu moje naklonosti. Uzas jedan.
jos jedna mukicaRazmisljam ovih dana intenzivno o sebi. Pametan sam, lep, zgodan, potentan, obdaren, u kondiciji, bogat, sarmantan, simpatican, duhovit, snazan i fizicki i psihicki, druzeljubiv, harizmatik, nacitan, obrazovan, i tako dalje i tako dalje...
I pada mi na pamet jedna misao, pa ako sam ja stvarno toliko dobar i nemam nikakvih problema ja necu moci da nadjem partnerku koja ce biti dostojna mene. Necu mocu da je gledam kao ravnopravno bice, a i ona sama svesna mene i mojih kvaliteta nece moci da se opusti nikada. Uvek ce biti inferiorna, uvek i u svakoj situaciji. Ako sam dobro shvatio sebe, pa meni nema ravne, nikada necu naci osobu vrednu moje naklonosti. Uzas jedan.
Zaista ne vidim razlog da krijem svoju savrsenost. Zelim da je bez blama podelim sa vama.
problem je resiv matematickom logikomRazmisljam ovih dana intenzivno o sebi. Pametan sam, lep, zgodan, potentan, obdaren, u kondiciji, bogat, sarmantan, simpatican, duhovit, snazan i fizicki i psihicki, druzeljubiv, harizmatik, nacitan, obrazovan, i tako dalje i tako dalje...
dragi moj pichi,Razmisljam ovih dana intenzivno o sebi. Pametan sam, lep, zgodan, potentan, obdaren, u kondiciji, bogat, sarmantan, simpatican, duhovit, snazan i fizicki i psihicki, druzeljubiv, harizmatik, nacitan, obrazovan, i tako dalje i tako dalje...
Razmisljam ovih dana intenzivno o sebi. Pametan sam, lep, zgodan, potentan, obdaren, u kondiciji, bogat, sarmantan, simpatican, duhovit, snazan i fizicki i psihicki, druzeljubiv, harizmatik, nacitan, obrazovan, i tako dalje i tako dalje...
i umreće sami, kao pseta...
koji si ti partibrejkerDa, vidis, ni ja nemam problema u seksu
jer ga nemam
a ni u ljubavi
jer je nemam
dva puta nista je nista
znaci da crva nije ni bilo
koji si ti partibrejker
a bas nam je bilo lepo![]()
ma jok shinko, ne zna ti toko ni shta je spirala..nego bas smo se lepo zaigrali i ti sad takoa sto ova smajlica toko skache?
preduga spirala?
![]()
zašto bi to bila pseća smrt?
bolje je umreti sam, sa kućkama i maćkama i vezenim zavesama u zavestanje
nego sa tamo nekom osobom koja se plaši tebe kada je pored tebe
i sa kojom ne naš šta da radish od muke i koja te ich ne razume, niti u bilo cemu moze da te prati...
ne razumem
neko ko ima sve ove kvalitete
umire sam kao pseto, tužan i nesrećan zbog svoje savrsenosti? a svi oće da budu ovakvi
ma jeees