Nemam cime da se qurcim

Ne postoji. Ljudi se veoma razlikuju. Pored zajednickih, imate sopstvena interesovanja, hobije , prijatelje, posao, imovinu i novac. Osecacete se slobodno, a ne vezano i biti sigurni da ste sa partnerom zato sto to zaista zelite a ne zato sto morate i nemate drugi izbor.

Ne postoji. Ljudi se veoma razlikuju. Pored zajednickih, imate sopstvena interesovanja, hobije , prijatelje, posao, imovinu i novac. Osecacete se slobodno, a ne vezano i biti sigurni da ste sa partnerom zato sto to zaista zelite a ne zato sto morate i nemate drugi izbor.

Jako poucno:ok:

- - - - - - - - - -

individualno je sve to, praviti se, biti malo priglup nije na odmetu, znati da razvuces pitu, smotas sarme i dobro se kreses i oral dajes, nije na odmetu

Ihhh cudna mi cuda. Pa to svaka zena zna:D

Jako poucno:ok:

- - - - - - - - - -

Ihhh cudna mi cuda. Pa to svaka zena zna:D

retko koja zna da razvzce pitu, a neke ne umeju da istrajaju u praviti se priglup, a i sa trajanjem veze i ovo zadnje popusta, pogotovu taj oral

- - - - - - - - - -

Sročio kao i uvek :rotf:, a Miller je u pravu :)

- - - - - - - - - -

:deda2:

Ne zapostavljaj sebe :mrgreen:

ja napisa, kolko vidim najbolje opstaju ti koji znaju da razvezu pitu, jesu, prave se priglupi i daju muskarcima cesto dobar oral...jednu znam pa se izleti cesto, kaze onaj moj ako nema redovno pite i dobar orala svaki dan oma gundja i nezadovoljan je
pita je poverena, pravi je izvrsno, e za oral verujem muzu koji je u neku pricu spomenuo da i to radi izvrsno

Postoji priča o magarcu koji je umro od gladi jer nije znao koji plast sena da izabere za jelo jer su oba bila podjednako dobra. To me je podsetilo na momke i devojke koji dugo ne mogu da odluče kojeg će partnera izabrati jer su svi podjednako dobri ( ili podjednako loši). Naravno na kraju takve osobe na kraju završe bez prave ljubavi , a osoba bez prave ljubavi je mrtva u duši.

vukajlija

Postoji priča o magarcu koji je umro od gladi jer nije znao koji plast sena da izabere za jelo jer su oba bila podjednako dobra. To me je podsetilo na momke i devojke koji dugo ne mogu da odluče kojeg će partnera izabrati jer su svi podjednako dobri ( ili podjednako loši). Naravno na kraju takve osobe na kraju završe bez prave ljubavi , a osoba bez prave ljubavi je mrtva u duši.

vukajlija

a mene više ne zanima ništa,
dok sam bio mlad i dok sam gledao samo u sise i što pre medju noge
nisam primećivao ono što me sad brine - bez obzira dal je iz došljačke porodice ili joj porodica još tamo
tek sve su alave da oće ovo i ono a nema kuče za šta da ujede ni nju ni njene roditelje

tako da sam ja rešio na rirodne metode da proživim ostatak života
beš ti takvu ljubav

a ovi što su se pooženili srećni u MP3
eno puna politika nesrećnika koji me mrze jer sam seljak al ko momak živim

meni je to majka na vreme rekla, zeni se na vreme dok nista ne vidis, naviknete jedno na drugog, malo se promenite, uklopite, postanete ko drugari
jer kasnije ces sve mane videti i nece ti ni jedna odgovarati

pa spustis kriterijume, al te brzo smore i opet ostanes sam

zar se ne kaze "da se i ja smirim"?

sam ako ti nije dala do sad, sumnjam da ce ti dati, kad se uda za mene, dok razvlaci kore za pitu, daje istovremeno oral, dobro me krese, cuva mali deca, bavi se crtanjem, studira i jos par sitnica :)

zar se ne kaze "da se i ja smirim"?

sam ako ti nije dala do sad, sumnjam da ce ti dati, kad se uda za mene, dok razvlaci kore za pitu, daje istovremeno oral, dobro me krese, cuva mali deca, bavi se crtanjem, studira i jos par sitnica :)

Ne. Tek se tad počinje! :lol:

Eto, taman toliko, kao što kažeš, ti češ da raduckaš po kući i čuvaš decu dok ona i ja budemo zapušavali rupe... Na plafonu.... :D

Ne. Tek se tad počinje! :lol:

Eto, taman toliko, kao što kažeš, ti češ da raduckaš po kući i čuvaš decu dok ona i ja budemo zapušavali rupe... Na plafonu.... :D

nisu svi isti, katcha to sebi nikad ne bi dopustila da ja to sve radim dok ona zabusava i ima vremena da gleda u plafon.

cistila neka zena kod nekog bogatasa jevreja, on doso i legne na kauc, vice on da dolazi zena kod njega...dodje ona, izvolte gospodine, kaze, vidis ono gore, paucina, sto to nis skinula
gleda ga ona, gospodine da sam se ja izlezavala ko vi sad i ja bi to video al ja jurim po stanu da ribam i sredjuje pa ne gledam u plafon...kaze nikad joj nista vise nije reko, tako i moja kaca ima da juri po stan a ne da gleda u plafon

Dajte neki recept. Kako da steknem jedan stabilan, jak i srecan zivot sa partnerom?:ovca::ceka:

Ne'am ni ja, pa opet imam stabilan odnos koji dovoljno dugo traje... khm... khm...
Elem, poetna je da nadjes nekoga dovoljno istraumiranog da ne vidi koliko ti zapravo nisi normalna, ali da ta ista osoba tezi normalnosti i upinje se da je dostigne. Tu se tvoje neuroze i mane u korist ljubavi zanemaruju...

Mora da postoji ljubav tj da se volite jako :zaljubljena: da uzivate u sexu bez foliranja :mrgreen: i da zadovoljavas ti njega i on tebe u svakodnevnom zivotu :aha:

Prekinete sa forumom koji kvari ljubav i veze :malav: Da postoji razumevanje i slazete se dobro :) Ne vredjate jedno drugo ne ponizavate, smejete se i zezate i da vam prija kada ste zajedno :heart:

Prijatelj i Lover + Yebac = savrsen partner :cool: :rotf:

Back