Nemacki ovcar

Interesu je me da li neko možda zna gde može da se nabavi CD dresura pasa?

Ako te bas interesuje dresura pasa,uspeces i bez CD-a. Mislim da je tesko tako nesto da se nadje. Ja imam psa sad ce skoro 3 meseca,i u pocetku sam trazio slicne stvari,ali sam nailazio na tekstove,slike i video klipove u kojima se vidi kako psi rade. Idi na forume,stupi u kontakt sa ljudima koji to rade,koristi GOOGLE(kao sto ja kazem Google zna sve)...

Evo nove slike od Sare

http://www.dodaj.rs/?B/f2/4NXP5WMS/27042009278.jpg

Ovo je dok se igra sa Lunom

http://www.dodaj.rs/?3Z/DT/26tLaKDG/27042009279.jpg

A ovde ne zna sta pre da uzme u usta

http://www.dodaj.rs/?2i/rN/11Uynfk9/30042009282.jpg

http://www.dodaj.rs/?1l/HT/1HJVY65a/30042009285.jpg

E interesuje me jel ce ova dlaka na plecki da se promeni skroz da bude zuta ili ce da ostane tako kao sto je sad?? Na kicmenom delu je promenila dlaku. I za koliko bi ona trebala da promeni kompletnu dlaku,ona 4.5 puni 6 meseci.

http://www.dodaj.rs/?3A/Ov/1bEbLPcj/30042009283.jpg

I sta mislite jel ona mrsava?? Ima nekoliko drugara koji mi kazu da je mrsava.

Poslednja izmena:
Meni uopšte ne izgleda mršavo:) A što se tiče menjanje boje dlake, moj svakim linjanjem menja boje, uglavnom na grudima i po stomaku. Mada ti tu nema pravila. I Galu su butine bile crne do skoro prve godine, ali se to kasnije promenilo u braon-žuto-sivu. Taj deo se uglavnom svima promeni.

Htela sam da pitam nesto.Moja Lola nezna da trci.Kad se zaleti sa zadnjim nogama skace a kad hoda ne.Ima 3,5 meseca.Dok nije bila kod mene imala je posekotinu na zadnjoj levoj sapi koju je zadobila u igri sad joj je zaraslo i nevidi se.Pa sam mislila da je zbog toga ili mozda zasto je jos mala:?:

Htela sam da pitam nesto.Moja Lola nezna da trci.Kad se zaleti sa zadnjim nogama skace a kad hoda ne.Ima 3,5 meseca.Dok nije bila kod mene imala je posekotinu na zadnjoj levoj sapi koju je zadobila u igri sad joj je zaraslo i nevidi se.Pa sam mislila da je zbog toga ili mozda zasto je jos mala:?:

Pa oni su sa 3,5 meseca toliko trapavi i smešni :hahaha: Prosto se sapliću o sopstvene noge. Sačekaj još malo, naučiće da trči

Evo je moja Lola na kanalu DTD
40f56abd-190f-42a4-aadd-1d3a7fe11bd4.jpg

U letu
053b6dc4-0fd2-463c-af4b-d36e81e953f3.jpg

I sa njenim drugom

Zdravo Ljiljo, moram da Vas pitam kojim granulama hranite Mesa? Vec neko vreme razmisljam da promenim Bleku granule pa se zato raspitujem. Davala sam mu Bewi Dog i Brit naizmenicno medjutim Bewi je prilicno skup a Brit mi se nesto ne dopada vise mislim nije kao pre nekoliko meseci pa bi trazila nesto drugo

Zdravo Ljiljo, moram da Vas pitam kojim granulama hranite Mesa? Vec neko vreme razmisljam da promenim Bleku granule pa se zato raspitujem. Davala sam mu Bewi Dog i Brit naizmenicno medjutim Bewi je prilicno skup a Brit mi se nesto ne dopada vise mislim nije kao pre nekoliko meseci pa bi trazila nesto drugo

Mi od početka dajemo Mera dog hranu. To je nemački proizvodjač koji proizvodi hranu već 50-60 godina ali se ne raklamiraju kao ostale firme. Izbalansirana je za NO i to za sve uzraste tako da ima i za štence. Problem je taj što ima da se kupi samo na dva mesta u Beogradu. Oni nam donosi na adresu tako da ne moramo ići u centar grada. I to mu uvek mešam sa kuvanim i jogurtom ili supicom.

Mi od početka dajemo Mera dog hranu. To je nemački proizvodjač koji proizvodi hranu već 50-60 godina ali se ne raklamiraju kao ostale firme. Izbalansirana je za NO i to za sve uzraste tako da ima i za štence. Problem je taj što ima da se kupi samo na dva mesta u Beogradu. Oni nam donosi na adresu tako da ne moramo ići u centar grada. I to mu uvek mešam sa kuvanim i jogurtom ili supicom.
Koliko kosta Mera dog i da li imate br. telefona kako bi se raspitala o kupovini s obzirom da nisam u BG

Pre 5,6 dana sam primetio kao neku ranu na Ajkovoj zadnjoj desnoj nozi.Na tom mestu nema dlake,ali nema ni krvi.Rana nije mokra,nema gnoja a Ajk se ne češe niti je liže.Pregledao sam dobro okolinu rane i nema buva.Mažem mu Flogocidom ali ne vidim neke rezultate.Nije mu gore ali mislim da nije ni bolje...možda je 5 dana kratak period da se primeti poboljšanje.Ne znam šta je...možda je neka infekcija?

Siguran sam da ga nije dohvatio drugi pas niti da je zakačio negde prilikom nekog provlačenja...

Pre 5,6 dana sam primetio kao neku ranu na Ajkovoj zadnjoj desnoj nozi.Na tom mestu nema dlake,ali nema ni krvi.Rana nije mokra,nema gnoja a Ajk se ne češe niti je liže.Pregledao sam dobro okolinu rane i nema buva.Mažem mu Flogocidom ali ne vidim neke rezultate.Nije mu gore ali mislim da nije ni bolje...možda je 5 dana kratak period da se primeti poboljšanje.Ne znam šta je...možda je neka infekcija?

Siguran sam da ga nije dohvatio drugi pas niti da je zakačio negde prilikom nekog provlačenja...

Da li si sasvim siguran da se on ne cese? Cesto psi sami sebi prave takve rane na zadnjem delu tela jer im je upaljena podrepna zlezda i svrbi ih ali je ne mogu dohvatiti. Vodi ga kod veta,cim se ona za 5 dana nije povukla a tretiras je flogocidom verovatno je cese.

Da li si sasvim siguran da se on ne cese? Cesto psi sami sebi prave takve rane na zadnjem delu tela jer im je upaljena podrepna zlezda i svrbi ih ali je ne mogu dohvatiti. Vodi ga kod veta,cim se ona za 5 dana nije povukla a tretiras je flogocidom verovatno je cese.

Pa ne znam,ne mogu da budem 100% siguran jer ga ne vidim kad je u boxu.Kad smo na treningu i u šetnji nikad je nije ni češao ni lizao.Rana se ne menja,tj. nema ogrebotina od češanja.Deluje mi kao da mu je noko iščupao dlaku odatle.

Videću još ovaj vikend šta se dešava,pa ga vodim do veta sledeće nedelje.

Back