Lara08
Aktivan član
- Poruka
- 1.438
Devojke
Sad je vaš momak a? Eh, žene,žene![]()
On nju kad vidi srce mu poskoci. Sav se uznemiri pa ne zna sta ce pa krene cak i da trci

Mi smo mu srce oteli.

Sve ostalo nije bitno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Devojke
Sad je vaš momak a? Eh, žene,žene![]()

On nju kad vidi srce mu poskoci. Sav se uznemiri pa ne zna sta ce pa krene cak i da trci
Mi smo mu srce oteli.![]()
Sve ostalo nije bitno.![]()

A sta se tacno ocenjuje za ocenu,teta Ljilja je vodila Mesa ali ne secam se dal i sta napisala sta se gleda pri ocenjivanju...Samo se ti nadaj prijo.....kad dodje žuta minuta će trči moj momak......gde treba....a ne gde ga srce vuče.....na prazno![]()
![]()

Hvala Krisb,odlicna slika za objasnjenje!Ma znas sta,bas me briga iskreno...Ja visinu da mu smanjim ne mogu,sta god da mu kazu (ako mu navedu neke ne znam ni ja koje mane) necu da se nerviram,ako njima ne valja-meni je odlican!A sta se tacno ocenjuje za ocenu,teta Ljilja je vodila Mesa ali ne secam se dal i sta napisala sta se gleda pri ocenjivanju...

zelimo mu brz oporavak,bice ok...jel pije antibiotike ili injekcije?Zbog moje skole nisam bio s njim kod veterinara, nego ga je mama odvela...prvi put je dobio 5 injekcija, drugi put 3 i pije neki orvažil...ne znam dal je to antibiotik![]()
Ajaks OPET ima upalu krajnika...drugi put u 2 meseca a ukupno treci put i cim mu se smiri ovo ide na operaciju da ih vadi...samo da se oporavi...stvarno je fenomen![]()

)
). Шапе је забацивала као да копа и бацала се на главу. Кад смо дошли кући кренула је да трчи из једног дела стана у други кренула је да гребе тепихе, паркет и ми смо се већ поштено забринули. Она крене да легне и после 5 секунди устане и трчи на други крај стана и баца се по поду. Буквално се бацала ударала о зид, о ормар ... На крају смо позвали ветеринара и у том тренутку док је тата причао са ветеринаром ја сам Нери у оку приметио нешто. Са штапићем за уши смо јој извадили то што је на крају био трн. После тога је још мало била "хиперактивна" и онда се смирила и легла да спава. тако да ако вам се деси нешто слично да знате шта може да буде узрок проблема 
Evo i nas ponovo.
Aron 5 meseci 22 dana (24 kg/56cm)
http://img152.imageshack.us/i/57274250.jpg/
http://img207.imageshack.us/i/72615928.jpg/
Tea 6 meseci 20 dana (26kg/58cm)
http://img130.imageshack.us/i/21589344.jpg/
Pozdrav svima.

И Кимбо је морао код ветеринара, упалилу му се нека длачица изнад ока, па су нам дали да мажемо неки клорофеникол, јел имао неко сличних проблема?

i zanima me posto su kod nas velike kise(u podgorici)a on je iza kuce...pa nisam sa njim toliko vremena a cuo sam da u ovim mesecima ne treba nikad da bude sam...pa sam zabrinut....Laf je napunio 2 mesecai zanima me posto su kod nas velike kise(u podgorici)a on je iza kuce...pa nisam sa njim toliko vremena a cuo sam da u ovim mesecima ne treba nikad da bude sam...pa sam zabrinut....

A evo da se i ja pohvalim malo
Mali Atila(Mada ga sada zovem Beban, jer ima tek 3 meseca)
![]()
Po dolasku kod mene
![]()
Nedelju dana kasnije...(malo mučimo muku sa ušima, ali regulišem ishranu pa će biti bolje)
ма полако са тим ушима, дићи ће се сами временом
пресладак је