Nemacki ovcar

Hvala Krisb,odlicna slika za objasnjenje!Ma znas sta,bas me briga iskreno...Ja visinu da mu smanjim ne mogu,sta god da mu kazu (ako mu navedu neke ne znam ni ja koje mane) necu da se nerviram,ako njima ne valja-meni je odlican! :) A sta se tacno ocenjuje za ocenu,teta Ljilja je vodila Mesa ali ne secam se dal i sta napisala sta se gleda pri ocenjivanju...

Hvala Krisb,odlicna slika za objasnjenje!Ma znas sta,bas me briga iskreno...Ja visinu da mu smanjim ne mogu,sta god da mu kazu (ako mu navedu neke ne znam ni ja koje mane) necu da se nerviram,ako njima ne valja-meni je odlican! :) A sta se tacno ocenjuje za ocenu,teta Ljilja je vodila Mesa ali ne secam se dal i sta napisala sta se gleda pri ocenjivanju...

Gledaju sve kao da si odveo normalno psa u ring samo što nema onog silnog trčanja u krug. Malo prodješ kasom, prošetaš, sedi, zubi, opšti izgled, noge, držanje,i naravno ponašanje psa za svo to vreme.....obično

Naravno da je muško.....a tvoja ....kako si je vaspitala, samo izaziva.....vrc tamo, vrc ovamo....a ovaj moj naivan....jes muško :zcepanje::zcepanje::zcepanje::dash:

Svako poredjenje karakternih osobina sa muškim pripadnicima ljudskog roda je na vašu sopstvenu odgovornost :manikir::lol:

Zbog moje skole nisam bio s njim kod veterinara, nego ga je mama odvela...prvi put je dobio 5 injekcija, drugi put 3 i pije neki orvažil...ne znam dal je to antibiotik :D

To je antibiotik koji deluje na anaerobne bakterije tj bakterije koje rastu i razvijaju se bez prisustva kiseonika. On se obicno daje za neke druge stvari (infekcija zuba, duboke rane od ujeda...) Ako dobija samo orvazil od antibiotika mislim da je vet malo promasio temu. Ako uz orvazil dobija i neki antibiotik koji ubija bakterije koje rasu i razmnozavaju se u aerobnim uslovima (uz prisustvo kiseonika) onda je ok. Covek hoce da pokrije sve.

И Кимбо је морао код ветеринара, упалилу му се нека длачица изнад ока, па су нам дали да мажемо неки клорофеникол, јел имао неко сличних проблема?

Јој прелепи су :))
И ми смо имали проблем са здрављем преко недеље. Јуче смо били на викендици са Нером и све у свему кад смо се враћали она је у колима кренула да се багује (да баш тако :( ). Шапе је забацивала као да копа и бацала се на главу. Кад смо дошли кући кренула је да трчи из једног дела стана у други кренула је да гребе тепихе, паркет и ми смо се већ поштено забринули. Она крене да легне и после 5 секунди устане и трчи на други крај стана и баца се по поду. Буквално се бацала ударала о зид, о ормар ... На крају смо позвали ветеринара и у том тренутку док је тата причао са ветеринаром ја сам Нери у оку приметио нешто. Са штапићем за уши смо јој извадили то што је на крају био трн. После тога је још мало била "хиперактивна" и онда се смирила и легла да спава. тако да ако вам се деси нешто слично да знате шта може да буде узрок проблема :)

Laf je napunio 2 meseca:klap::klap: i zanima me posto su kod nas velike kise(u podgorici)a on je iza kuce...pa nisam sa njim toliko vremena a cuo sam da u ovim mesecima ne treba nikad da bude sam...pa sam zabrinut....

Laf je napunio 2 meseca:klap::klap: i zanima me posto su kod nas velike kise(u podgorici)a on je iza kuce...pa nisam sa njim toliko vremena a cuo sam da u ovim mesecima ne treba nikad da bude sam...pa sam zabrinut....

Čestitke Luka, čestitke Lafu...
Generalno mislim da mu je zaista potrebno društvo dok ne odraste, a što je manji, to mu je potrebnije. Vidi možeš li šta da promeniš u tom smislu.

A evo da se i ja pohvalim malo
:)
Mali Atila(Mada ga sada zovem Beban, jer ima tek 3 meseca)
:D
148636_1630045464806_1046681445_31668124_3000005_n.jpg

Po dolasku kod mene

154857_1630046264826_1046681445_31668125_7755282_n.jpg

Nedelju dana kasnije...(malo mučimo muku sa ušima, ali regulišem ishranu pa će biti bolje)

A evo da se i ja pohvalim malo
:)
Mali Atila(Mada ga sada zovem Beban, jer ima tek 3 meseca)
:D
148636_1630045464806_1046681445_31668124_3000005_n.jpg

Po dolasku kod mene

154857_1630046264826_1046681445_31668125_7755282_n.jpg

Nedelju dana kasnije...(malo mučimo muku sa ušima, ali regulišem ishranu pa će biti bolje)

јоооооооој какав је :) :) :) ма полако са тим ушима, дићи ће се сами временом :) :) пресладак је :) :)

Back