LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.660
Ma Leo je postao poznat celo naselje ga zna pravi smeker...
Pa ovako za prvu zenku dobijam 50 eura ili stene...
za drugu zenku sam rekao coveku da mi da stene koje cu da dam drugaru
a za trecu se jos ne zna, najverovatnije ce biti para posto je ona sa veoma dobrim pedigreom a ni Leo nije iza nje punooo..to je ta od veterinara kuja...Ali mi je reko da ga odvedem na jednu izlozbu i na ocenjivanje pa da radimo ...a i veteriar ce da prodaje tako da moze da udari dobru cenu...
Ti bre dete tako mlad a već praviš biznis
šalim se naravno, svaka čast, baš mi je milo.Mi muku mučimo jer su ove dve opet u teranju a imale su teranje zimus. I nikako mi nije jasno kako sad opet i to obe. Prvo je Maza dobila teranje, pa sam mislila da je od hormona jer je matora, dešava se, ali kad je posle par dana dobila i Šaša, e onda se ne radi o hormonima. I još jedna čudna stvar. otkako je Šaša dobila prvo teranje uvek je uparena sa Mazom. razlika je par dana. Jednom je obema izostao ciklus. Ja ovo stvarno ne razumem. Jeste da su majka i ćerka, ali brate, mnogo je tih uparenosti. I tako, eno ga blenta ispred vrata a one su unutra.Nemoći su danas. Ovaj mali samo što ne napravi čudo (ako je to uopšte izvodljivo), ali su na vreme uhvaćeni i sada su i nadalje razdvojeni.
A lepo vreme pa hoće svi napolje sa nama, ma ne možeš ih obuzdati

mada svakako treba da ide kod doktora