Nemački kancelar Šolc doputovao u Beograd: Dočekao ga predsednik Vučić

kako @Frederick_ objasnjava ovo sto kancelar njegove toliko hvaljene i uzvisene nemacke hvali taj litijum i posao za srbiju pa je potego da nas ubedi kad zapadu eto nije stalo no je rio tinto kineski ?

Kako objasnjavas da 60% proizvodnje Rio Tinta kupuju Kinezi? :D

I ako ppronadjes gde sam ja toliko uzvisio Nemacku, dobijes 10K evra od mene, a ako ne pronadjes da sam je toliko uzvisio koliko ti kazes, onda ti meni da das 10K evra, moze? :D

I ako ppronadjes gde sam ja toliko uzvisio Nemacku, dobijes 10K evra od mene, a ako ne pronadjes da sam je toliko uzvisio koliko ti kazes, onda ti meni da das 10K evra, moze? :D
pa stani , zasto kancelar tvoje uzvisene opjevane njemacke dolazi hitno u bg sa temom o litijumu da to pogura u momentu kada je u drzavi veoma labilno stanje oko toga?

kako mi to opravdavas?

nauci da se pristojno ponasas i kulturno a elementarnak ultura je ako te nijesu naucili tamo u nemackoj da na pitanje ne odgovaras pitanjem.

dakle ne budi baraba no odgovori.

kako to da solc potegne do bg da bi agitovao za litijum ?

man isad kineze, tvoj vrhovni lider u cetvrtom rajhu tvoj stumbafirer solc kaze da je to posao veka ?

hoces se sloziti sa mnom da je to sigurno sranje za srbiju cim to svabov hvalisa ?

nije bitno sta kaze nego ko kaze, ako kaze svabov da treba e onda nikako ne treba!

pa stani , zasto kancelar tvoje uzvisene opjevane njemacke dolazi hitno u bg sa temom o litijumu da to pogura u momentu kada je u drzavi veoma labilno stanje oko toga?

kako mi to opravdavas?

nauci da se pristojno ponasas i kulturno a elementarnak ultura je ako te nijesu naucili tamo u nemackoj da na pitanje ne odgovaras pitanjem.

man isad kineze, tvoj vrhovni lider u cetvrtom rajhu tvoj stumbafirer solc kaze da je to posao veka ?

hoces se sloziti sa mnom da je to sigurno sranje za srbiju cim to svabov hvalisa ?

nije bitno sta kaze nego ko kaze, ako kaze svabov da treba e onda nikako ne treba!
Dolazi jer nemačke fabrike odoše u tri lepe bez baterija. Ako oni ne daju pare, daće Kinezi. Igranka je to žestoka.

pa zato je i dosao solc, da mu vucic potpise da svaba ima prednost, sledi obracun sa kinezima, sva ova rusofobija ce se samo preslikati na kineze, svabama je jako bitno da srbija ne bude kineska, a da je vucic bio pametan kao sto nije, jer je seronja, ladno je mogao da uceni solca - ili ulazimo u eu, ili se oprostite od litijuma, dajemo ga kinezima - mislim da memorandum sadrzi tu tzv. PRECU KUPOVINU

ali je vucic glup. ili ucenjen od eu da ce da robija u hagu - propustio je zlatnu priliku sada da prelomi,. SOLC ga je napenalio, a seronja opet nista nije isposlovao za srbiju, eto mogao je ulazak u EU, ali nije, srbija ostaje tek eu kolonija

kako mi to opravdavas?

Kapetane, popij lek :D
Haluciniras :D

Vrućina preko dana. Valjda je i Kinez kasno došao u maju. :lol:

7. maj 2024.

22:44

Kineski predsednik Si Đinping doputovao u Beograd, dočekao ga Aleksandar Vučić​

Tanjug
Pričate gluposti!

Predsednik je jednostavno lepši na tamnijoj pozadini i ima bolji kontrast
Nažalost osedeo je dosta na najnezahvalnijoj funkciji kod svih Srba
Tako da seda kosa plus noć daju šmekerski stajling.
ACO ŠVALERU!!!

Ne vrdaj nego odgovaraj

Najviše litijuma u Evropi ima na Nemačko-Češkoj granici pa Šolc ne želi da kopa kod sebe

Pandure i botove je nemoguce uvrediti.
Samim tim sto se obojica bezuslovne sluge režima, ponizili ste sami sebe toliko da sta god da vam bilo ko kaze nije dovoljno da vas uvredi.

Za tebe i pandura je kriv neki Svabo sto je dosao i ponudio pare. Znaci dosao da pita "jel oces da prodas?".

A nije vam kriv vas voljeni preCednik koji ga je pozvao i ponudio mu i prodao mu :D

Da ti jos plasticnije objasnim: komšija te pita da mu prodaš kuću, ti pristaneš i onda ti kriviš komšiju što više nemaš kuću.

Poslednja izmena od moderatora:
...

Zasto je Šolc došao i ovaj baksuz ga docekao noću?
Da li zbog satanisticke litijumske agende ili?
Ili zbog HAARP dejstva nad Srbijom pa je danju izuzetno vruce...
Uglavnom...ušunjao se Šolc...

Nemački kancelar Šolc doputovao u Beograd: Dočekao ga predsednik Vučić​

https://www.telegraf.rs/vesti/polit...putovao-u-beograd-docekao-ga-predsednik-vucic

...
Za Studenicu obukao se sportski, usputno, a za Solca - odelo.

Da sam na njegovom mestu, pre bih dala ostavku nego da se tako gmizuci za pare ponasam. Bljak!!!

Back