Blues Brothers
Elita
- Poruka
- 20.895
Radi poredjenja Tito/YU, Vucic je samo q***c na ciciklu.
Hej, 411 obracanja naciji prosle godine
Hej, 411 obracanja naciji prosle godine
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo zbog toga ne dajem pet para za pisanje DW.Super ako MOL izgradi naftovod ka Mađarskoj , trebali smo sami još pre 20 godina.
Potkrala im se i greška....
Srpska pokrajina Kosovo i Metohija je okupirana.
Kod njih piše da su kao odjednom proglasili nezavisnost.... a kako DV piše za Krim recimo , priznaju referendum ?
Pogledajte prilog 1844666
Kao da bi neko drugi na čelu Srbije bio poštedjen ovakvih budalaština.
A ovi bace kosku i onda gledaju rezuzltat.

https://www.berliner-zeitung.de/kul...welt-umgebaut-wird-zensur-im-netz-li.10007007
Neka švabe brinu svoju brigu.Evo ovde možete videti kako je srednjoškolac optužen što je pravio mimove vezane za nemačku vojsku.DEMOKRATIJA?!

Vidiš, meni je to plus..muka mi je od mufljuza koji ćute, niti znaš šta rade, niti šta misle, kako misle, šta potpisuju, zašto potpisuju...kod ovog je bar sve na izvolte...Radi poredjenja Tito/YU, Vucic je samo q***c na ciciklu.
Hej, 411 obracanja naciji prosle godine![]()
Šta je na izvolte? 411 puta u godini koja ima 365 dana se obraćao i rekao jedno veliko ništa.Vidiš, meni je to plus..muka mi je od mufljuza koji ćute, niti znaš šta rade, niti šta misle, kako misle, šta potpisuju, zašto potpisuju...kod ovog je bar sve na izvolte...![]()
Izvini, u Njujorku se dešava baš sve od pomenutog: bilo je serije skandala da su krajnje opasni ljudi zbog prenatrpanosti zatvora puštani iz policijskog pritvora posle nasumičnih napada, samo da bi se dodatni ohrabrili tim oslobađanjem pa onda nekog nasumice ubili, jer vide da im “niko ništa ne može”. Opasnih psihijatrijskih slučajeva i ponosnih vlasnika poremećaja ličnosti ima baš svuda, što veći grad više njih.Ti ništa nisi ''lepo'' uporedio jer ne postoje detalji koji se mogu upoređivati. Uporediti Zulu pleme i Njujork, recimo i onda pametovati, kao što ti pokušavaš. Vrtiš mesecima :blokade ulica, blokade fakulteta, protesti, sa druge strane : ubistva, hapšenja, gaženje zakona i oslobađanje nasilnika, kriminalci u policijskim unifromama, blokirana skupština i ulica mesecima, kolaps sistema i institucija. Šta više imaš ''lepo'' da mi uzvratiš na sve ovo osim da opet pomeneš neku drugu državu il možda sad krenemo i sa drugim planetama
![]()
Samo 411 puta? Rekao bih da je dosta i do alternative, podrška od DW i iz Prišine nosi puno negativnih poena.Šta je na izvolte? 411 puta u godini koja ima 365 dana se obraćao i rekao jedno veliko ništa.
Brate, godina ima 365 dana. Ne postoji državnik na svetu koji ima potrebu da bude na TV-u svaki dan, a ovaj je to i nadmašio. Beše-statistički gledano i dana kada se pojavljivo 2 puta. Ono, znamo da mu je majka bila novinarka i da zbog edipovog kompleksa ceo život juri novinarke. Ali tolika zaluđenost za medijima nije normalnaSamo 411 puta? Rekao bih da je dosta i do alternative, podrška od DW i iz Prišine nosi puno negativnih poena.
Njegove nastupe nisam u stanju da gledam, a i naše mačke od toga dobijaju transfer blama.Brate, godina ima 365 dana. Ne postoji državnik na svetu koji ima potrebu da bude na TV-u svaki dan, a ovaj je to i nadmašio. Beše-statistički gledano i dana kada se pojavljivo 2 puta. Ono, znamo da mu je majka bila novinarka i da zbog edipovog kompleksa ceo život juri novinarke. Ali tolika zaluđenost za medijima nije normalna
Hoćemo li dobiti štrikliranje i za snimke oslobođenih ''junaka'' koji su prebili devojku?

Kad budu objavljeni snimci preloma.Hoćemo li dobiti štrikliranje i za snimke oslobođenih ''junaka'' koji su prebili devojku?
![]()
A vi blokaderi? Neka studenti će...Kod nas led čiste studenti. Sve oko KCS su očistili.
Stvarno? Ne znam zašto me ne čudi ovakav odgovor od nekoga ko nikada nije prisustvovao nijednom protestu, ni ikada bio u prilici da svojim očima vidi kako izgleda kada ti maskirani policajac bez oznaka polomi neki deo tela. Takvi su najveći pobornici ''istine'' al viđene tuđim očima...nastavi da štrikliraš...Kad budu objavljeni snimci preloma.

Pa zar tako o narodu poštenom, dobrom i napaćenom...Ciga je uvek izgovor za NARODNE NAVIKE
Ja nemam nameru da se takmičim nego da ukazujem na kršenje zakona u prošloj godini.Sve što su blokaderi radili jeste kršenje zakona.Čak je bilo i nasilja i nečovečnih postupaka,kao ono kad nisu hteli da puste hitnu pomoć da radi svoj posao.Svašta ste radili.I to je tvoj zaključak posle rasprave iz koje nikako nisi mogao da izađeš kao pobednik? Očekivanje da ćete narod i dalje držati u slepilu? Onda ste još u gorem rasulu nego što sam mislila.
On Informer SNS a ti studentsko, N1, Danas. Nije da ima neke razlike.Zašto bih kad ti ionako imaš svoju informer bibliju i politički zadatak da ovde ponavljaš parole i floskule sns propagande? Onima kojima sam trebala, već sam napisala i rekla. Ne želim da čitam više tvoja spinovanja ma šta ja napisala, jer nisi pomenuo Madura do sada, pa očekujem da i njega ubaciš u moje objašnjenje o protestima zbog krimi vlasti ove države
![]()
On informer, ja svoje mišljenje formirano iskustvom. To što se tebi čini iz tvog ugla da nema razlike je zbog toga što nisi bio u prilici da živiš, radiš i odgajaš decu na ovim prostorima.On Informer SNS a ti studentsko, N1, Danas. Nije da ima neke razlike.
Ma da. Sve vidimo.On informer, ja svoje mišljenje formirano iskustvom. To što se tebi čini iz tvog ugla da nema razlike je zbog toga što nisi bio u prilici da živiš, radiš i odgajaš decu na ovim prostorima.
Videti i živeti nije isto.Ma da. Sve vidimo.
Zar? Iskustvo. Evo ovako. Moja sestričina je završila engleski jezik i književnost. Još 2009. Ne može da dobije posao u školi jer neće u stranku. Njena školska drugarica koja je pedagog isto tako. Drugarica je rođena Novosađanka. Dakle toga je bilo i biće. Jer obećavao je prvo DS svašta. Pa evo i ovi. I šta bi? Ćerka mog ujaka radi u Gradskoj upravi Šabac. Zaposlila se na ujakove veze. Iako njeno zanimanje nema veze sa potrebama gradske uprave. Za vrijeme DS. Ujakov sin napredovao za vrijeme tog istog DS. Bilo stručnijih od njega. Ujak zaposlio i unuke. Naravno preko veze. I to nije korupcija i nepotizam. Tad se nisu bunili. A sad su jedni od glasnijih blokadera. Ta moja sestričina koja ne radi se isto buni. Dok joj muž radi u državnoj ustanovi. Na dobrom položaju. Na konto poznanstava njegovog dede. S druge strane moj sestrić dobio posao u Kontinentalu. Bez ikakvih veza. U stranku bilo koju nikada ni privirio. Čak i ne glasa. Druga sestričina isto ima odličan posao. Bez ikakve veze i stranke. Prema tome u svakom sistemu nekome ovako a nekome onako. U svakom sistemu nekome bude dobro i bez stranke, nekome loše, a neko koristi poznanstva. Ti sutra da si u prilici ne bi zaposlila ćerku? Ma važi.Videti i živeti nije isto.
Upravo zbog svega navedenog su i krenuli protesti. Decenijama živimo u takvom blatu da se ne gleda stručnost već pripadnost. Dosadilo narodu. Posebno kada su zbog nestručnosti i korupcije stradali ljudi.Zar? Iskustvo. Evo ovako. Moja sestričina je završila engleski jezik i književnost. Još 2009. Ne može da dobije posao u školi jer neće u stranku. Njena školska drugarica koja je pedagog isto tako. Drugarica je rođena Novosađanka. Dakle toga je bilo i biće. Jer obećavao je prvo DS svašta. Pa evo i ovi. I šta bi? Ćerka mog ujaka radi u Gradskoj upravi Šabac. Zaposlila se na ujakove veze. Iako njeno zanimanje nema veze sa potrebama gradske uprave. Za vrijeme DS. Ujakov sin napredovao za vrijeme tog istog DS. Bilo stručnijih od njega. Ujak zaposlio i unuke. Naravno preko veze. I to nije korupcija i nepotizam. Tad se nisu bunili. A sad su jedni od glasnijih blokadera. Ta moja sestričina koja ne radi se isto buni. Dok joj muž radi u državnoj ustanovi. Na dobrom položaju. Na konto poznanstava njegovog dede. S druge strane moj sestrić dobio posao u Kontinentalu. Bez ikakvih veza. U stranku bilo koju nikada ni privirio. Čak i ne glasa. Druga sestričina isto ima odličan posao. Bez ikakve veze i stranke. Prema tome u svakom sistemu nekome ovako a nekome onako. U svakom sistemu nekome bude dobro i bez stranke, nekome loše, a neko koristi poznanstva. Ti sutra da si u prilici ne bi zaposlila ćerku? Ma važi.
Da, da.Upravo zbog svega navedenog su i krenuli protesti. Decenijama živimo u takvom blatu da se ne gleda stručnost već pripadnost. Dosadilo narodu. Posebno kada su zbog nestručnosti i korupcije stradali ljudi.