- Poruka
- 90.633
Ti si nebitan skroz i trajaćeš koliko dok te plaćaju i do pada diktatorsko lopovskog režima. Šta bude pre.Daj i meni mogućnost da brišem poruke pa da nastavimo debatu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si nebitan skroz i trajaćeš koliko dok te plaćaju i do pada diktatorsko lopovskog režima. Šta bude pre.Daj i meni mogućnost da brišem poruke pa da nastavimo debatu.
Ti si asexualan pa ti sve smeta?U ****** imaju beton. Da vidiš tek kako izgleda gradski prevoz noću dok se voziš jedini belac među Pakistancima i Arapima sa krvavim očima.
Oni sami sebe tako ponosno zovu. Država je narod a ne sećam se da je neko pitao narod da li želi da mu deo grada bude nezakonito blokiran. Proveri pravilnik o skupovima, prijavljenim i koliko dana mogu trajati. Dakle, tvoj zakon odnosno sns zakon je "poseban" zakon a zakon za narod je državni zakon?Ima jer ukazuje na primenu dvostrukih standarda ovde.A i pokušao sam,odnosno,napisao sam ti da su vaše blokade nelegalne,jer ih država nije odobrila.Isto ti važi i za "ćacilend" (zašto ga tako zoveš? Vređaš one ljude) koji je država odobrila.Ako budu rekli da će tamo da stoji 100 godina,ima da stoji 100 godina jer je država tako odobrila.
Ne čitam duge tekstove sa DW...delimično samo ali su mi relevantni koliko i kurir i dezinformer. Dovoljan mi je samo naslov da znam i sadržaj.Umesto što komentarišeš DW, interesuje me kako komentarišeš tekst...

Hajde sad napiši nešto i o vašim blokaderskim a nelegalnim blokadama saobraćaja i fakulteta,red bi bio.Oni sami sebe tako ponosno zovu. Država je narod a ne sećam se da je neko pitao narod da li želi da mu deo grada bude nezakonito blokiran. Proveri pravilnik o skupovima, prijavljenim i koliko dana mogu trajati. Dakle, tvoj zakon odnosno sns zakon je "poseban" zakon a zakon za narod je državni zakon?
Zašto bih kad ti ionako imaš svoju informer bibliju i politički zadatak da ovde ponavljaš parole i floskule sns propagande? Onima kojima sam trebala, već sam napisala i rekla. Ne želim da čitam više tvoja spinovanja ma šta ja napisala, jer nisi pomenuo Madura do sada, pa očekujem da i njega ubaciš u moje objašnjenje o protestima zbog krimi vlasti ove državeHajde sad napiši nešto i o vašim blokaderskim a nelegalnim blokadama saobraćaja i fakulteta,red bi bio.

Vidi,ne postoji način da ja,u stvari,ne želim da se pravdam.Zašto bih kad ti ionako imaš svoju informer bibliju i politički zadatak da ovde ponavljaš parole i floskule sns propagande? Onima kojima sam trebala, već sam napisala i rekla. Ne želim da čitam više tvoja spinovanja ma šta ja napisala, jer nisi pomenuo Madura do sada, pa očekujem da i njega ubaciš u moje objašnjenje o protestima zbog krimi vlasti ove države
![]()
Ti ništa nisi ''lepo'' uporedio jer ne postoje detalji koji se mogu upoređivati. Uporediti Zulu pleme i Njujork, recimo i onda pametovati, kao što ti pokušavaš. Vrtiš mesecima :blokade ulica, blokade fakulteta, protesti, sa druge strane : ubistva, hapšenja, gaženje zakona i oslobađanje nasilnika, kriminalci u policijskim unifromama, blokirana skupština i ulica mesecima, kolaps sistema i institucija. Šta više imaš ''lepo'' da mi uzvratiš na sve ovo osim da opet pomeneš neku drugu državu il možda sad krenemo i sa drugim planetamaVidi,ne postoji način da ja,u stvari,ne želim da se pravdam.
Dobar deo vas koji ste blokirajući ulice,građane,fakultete,mostove...nema nameru da kaže da je pogrešio.I koristite svaku šansu da ujedete,baš svaku.Ja sam danas lepo uporedio dve nesreće,onu u Novom Sadu i onu u Švajcarskoj i napisao šta ste nam radili vi,a šta (ne) rade Švajcarci.
Ovo što smo doživljavali u 2025.godini nikako nije bunt protiv vlasti nego još jedan pokušaj da se sruši ova država.SVE što ste radili,radili ste protivno zakonu države Srbije.A pričate nešto o korupciji,o nepoštovanju zakona,o krimi aktivnostima vladajuće garniture...
VI koji ste svakodnevno kršili zakone ove države pričate o nepoštovanju zakona?!
Ma daj...

Jesam,baš sam lepo uporedio dve nesreće u dve države.Prosto da prostije ne može.Ti ništa nisi ''lepo'' uporedio jer ne postoje detalji koji se mogu upoređivati. Uporediti Zulu pleme i Njujork, recimo i onda pametovati, kao što ti pokušavaš. Vrtiš mesecima :blokade ulica, blokade fakulteta, protesti, sa druge strane : ubistva, hapšenja, gaženje zakona i oslobađanje nasilnika, kriminalci u policijskim unifromama, blokirana skupština i ulica mesecima, kolaps sistema i institucija. Šta više imaš ''lepo'' da mi uzvratiš na sve ovo osim da opet pomeneš neku drugu državu il možda sad krenemo i sa drugim planetama
![]()
blokaderima što su zapalili stranačke prostorije SNS u Novom Sadu sa sve ljudima unutra?Zar ti t
Teško da je tako.Interesovaće vas,lagano samo.За те твоје злочине и тугаљиве приче нико није чуо.
Никога ни не интересује.
Teško da je tako.Interesovaće vas,lagano samo.
Pa samo u okvirima dozvoljenog tacnije neugrozavajuceg za krupni kapital i mafijuMože biti...istina stvarno ume da demorališe te zato i politika (laž čija je svrha kapital) nije baš za svakoga, a danas smo svi kao vrsni političari i kritičari..blah...
Jel tako?Ti i ovi tvoji znate ono što vama odgovara,sve ostalo izmišljate.Јави кад те спале блокадери, да пошаљемо цвеће.
Шалим се, нећемо слати цвеће!
Da, to vidimo. Al nikako da vidimo one minute sa kamera kada ministri gaze ljude. Uvek fale neki minuti sa kamera kada se radi o zločinima sns ljudi. Čudo jedno, je l da?https://www.berliner-zeitung.de/kul...welt-umgebaut-wird-zensur-im-netz-li.10007007
Neka švabe brinu svoju brigu.Evo ovde možete videti kako je srednjoškolac optužen što je pravio mimove vezane za nemačku vojsku.DEMOKRATIJA?!

Ili one blokadere što su palili one stranačke prostorije sa sve ljudima unutra?Da, to vidimo. Al nikako da vidimo one minute sa kamera kada ministri gaze ljude. Uvek fale neki minuti sa kamera kada se radi o zločinima sns ljudi. Čudo jedno, je l da?![]()
Sva ''zlodela'' protestanata, izmišljena i režirana prenose sva moguća režimska glasila i sad ćeš me ubediti da tako nešto ne bi iskoristili za tešku odmazdu? E kolega, moraćeš da usporiš, ako si očekivao da je ovo mesto gde sns parole i propaganda prolaze, zeznuo si se. Ima dosta normalnih koji su informisaniIli one blokadere što su palili one stranačke prostorije sa sve ljudima unutra?
I šta si mi opet obrisala kao spam?

https://www.novosti.rs/c/vesti/poli...ije-sns-novom-sadu-onda-motkama-krenuli-narodSva ''zlodela'' protestanata, izmišljena i režirana prenose sva moguća režimska glasila i sad ćeš me ubediti da tako nešto ne bi iskoristili za tešku odmazdu? E kolega, moraćeš da usporiš, ako si očekivao da je ovo mesto gde sns parole i propaganda prolaze, zeznuo si se. Ima dosta normalnih koji su informisani
![]()
Opet poluinfo, konstruisane da izazovu bes protiv protesanata. Misliš da sve mrzi da gledaju ceo snimak i da detaljno provere? Prvo, prazne prostorije sns-a, napad se desio na one koji su naoružani motkama i bejzbol palicama ''čuvali'' te prostorije. Dakle, niko nije ''palio žive ljude'' kao što i ti pokušavaš da predstaviš. Pored milion primera kršenja zakona prilikom čega su stradali silni ljudi, ti izneseš pokušaj uništavanja prostorija i to izjednačavaš sa smrtima mnogih usled konstantog kršenja zakona od strane sns članova?https://www.novosti.rs/c/vesti/poli...ije-sns-novom-sadu-onda-motkama-krenuli-narod
Vidi,ja ovde ispade grbav.Zlodela blokadera su srećom zabeležena i ja se iskreno nadam da će svima biti uručena po plava koverta.
Ja nisam napisao ovde ni jednu parolu,niti sam propaganista.Ja samo ukazujem na činjenice o vašem kršenju zakona.
Zašto?Ko ih je napao?Čime?Odakle im pravo?I naravno,uvek ima nekog ko je bio tamo i video sve to.Ne izjednačavam ja ništa,ja samo ukazujem da ste jednoumni,bahati,nekulturni,nasilni.I kršili ste zakon,svakodnevno.Opet poluinfo, konstruisane da izazovu bes protiv protesanata. Misliš da sve mrzi da gledaju ceo snimak i da detaljno provere? Prvo, prazne prostorije sns-a, napad se desio na one koji su naoružani motkama i bejzbol palicama ''čuvali'' te prostorije. Dakle, niko nije ''palio žive ljude'' kao što i ti pokušavaš da predstaviš. Pored milion primera kršenja zakona prilikom čega su stradali silni ljudi, ti izneseš pokušaj uništavanja prostorija i to izjednačavaš sa smrtima mnogih usled konstantog kršenja zakona od strane sns članova?
Zašto mi uveličavaš reči, nit sam ćorava niti me tvoja ubeđivanja nebulozama mogu učiniti ćoravom za vaša decenijska kriminalna dela. Kad je narod ustao i rekao da je dosta, našli ste se ''uvređeni'' što i dalje taj narod ne leži čeka da ga i dalje gazite. Šta li ste očekivali još, da ćete zauvek da držite ljude u slepilu, da ćete da prodajete patriotizam i lažne i selektivne empatične parole? Teškoo, vi ste već pluskvamperfekat.Zašto?Ko ih je napao?Čime?Odakle im pravo?I naravno,uvek ima nekog ko je bio tamo i video sve to.Ne izjednačavam ja ništa,ja samo ukazujem da ste jednoumni,bahati,nekulturni,nasilni.I kršili ste zakon,svakodnevno.
Nemoj da se ljutite kada na izborima ne pređete cenzus.Kako ste radili tako ćete i proći.Zašto mi uveličavaš reči, nit sam ćorava niti me tvoja ubeđivanja nebulozama mogu učiniti ćoravom za vaša decenijska kriminalna dela. Kad je narod ustao i rekao da je dosta, našli ste se ''uvređeni'' što i dalje taj narod ne leži čeka da ga i dalje gazite. Šta li ste očekivali još, da ćete zauvek da držite ljude u slepilu, da ćete da prodajete patriotizam i lažne i selektivne empatične parole? Teškoo, vi ste već pluskvamperfekat.
I to je tvoj zaključak posle rasprave iz koje nikako nisi mogao da izađeš kao pobednik? Očekivanje da ćete narod i dalje držati u slepilu? Onda ste još u gorem rasulu nego što sam mislila.Nemoj da se ljutite kada na izborima ne pređete cenzus.Kako ste radili tako ćete i proći.