Nemački i švajcarski mediji: Srbija nije Jugoslavija, a Vučić nije Tito

vucic pa vucic. bilo ko drugi da dodje ima istu ponudu.
ili se prikljucujes nato interesima, ili sedis na 2 stolice ili ides u briks pa budes izolovan.

ja nz na kojim ste vi drogama ako mislite da ce velike sile drugacije da postupaju
Ali nije tako, kao ne uvodis sankcije Rusiji, ali zato im zabadas noz u ledja mega izvozom raketne municije u Ukrajinu, sa Amerikom se igras mjesanja u izbore milijonskom novcanom podrskom demokratima, a i taj dominijum softvere kojim se krali glasovi za Trampa.
EU obecavas litijum, a narod neda svoje njive i vodu. Kradje na izborima, masovna korupcija i nepostivanje ljudskih prava EU sve vise ne tolerise.

Umesto da čiste led i sneg kod sebe Švabo se opet bavi Srbijansmim dvorištem kad god nam krene
A nije im to prvi put...

Posle kad dobiju po pičci od Rusa malo se smire...
Idemo neśto ozbiljnije da analiziramo a ne ovo smeće
Kod nas led čiste studenti. Sve oko KCS su očistili.

Tipičan sns narativ : ako ti se ne sviđa, idi odavde. Ko je vama dao prava da terate ljude iz svoje zemlje samo zato što se usude da kritikuju krimi vlast?
Ja.Ne možeš da kritikuješ vlast za bilo šta ukoliko si kršila zakone ove države učestvovanjem u neprijavljenim skupovima i nelegalnim(protivzakonitim) blokadama saobraćaja i visokoškolskih ustanova.
To je licemerno,zar ne?

Ja.Ne možeš da kritikuješ vlast za bilo šta ukoliko si kršila zakone ove države učestvovanjem u neprijavljenim skupovima i nelegalnim(protivzakonitim) blokadama saobraćaja i visokoškolskih ustanova.
To je licemerno,zar ne?
Mogu ako je ta vlast dovela do smrti ljudi iz moje države a institucije nisu uradile ništa po tom pitanju. Mogu iskoristiti sva svoja građanska prava da iskažem nezadovoljstvo. Kada mi budeš objasnio selektivni zakon o protestima, "prijavljen ćacilend" godina dana i zakon koji to dozvoljava, blokiranje centra grada, onda ćemo nastaviti raspravu.

Mogu ako je ta vlast dovela do smrti ljudi iz moje države a institucije nisu uradile ništa po tom pitanju. Mogu iskoristiti sva svoja građanska prava da iskažem nezadovoljstvo. Kada mi budeš.objasnio selektivni zakon o.protestima, "prijavljen ćacilend" godina dana i zakon koji to dozvoljava, blokiranje centra grada, onda ćemo nastaviti raspravu.
Raspravljati se sa Ćacijem je gubljenje vremena!

Mogu ako je ta vlast dovela do smrti ljudi iz moje države a institucije nisu uradile ništa po tom pitanju. Mogu iskoristiti sva svoja građanska prava da iskažem nezadovoljstvo. Kada mi budeš objasnio selektivni zakon o protestima, "prijavljen ćacilend" godina dana i zakon koji to dozvoljava, blokiranje centra grada, onda ćemo nastaviti raspravu.
Ne možeš jer nije po zakonu.Po zakonu svaki skup mora da ima organizatora i redarsku službu i da se prijavi državi i ako država to odobri onda može da se održi.U zakonskim okvirima naravno.Svi blokaderski skupovi su bili protivzakoniti i to je bilo drastično kršenje zakona ove države.Eno ti primer Švajcarske,izgorelo skoro 50 ljudi,povređeno oko 100.I?Šta vidimo tamo?Ništa.Kratko saopštenje policije i život ide dalje.Nema "spontano okupljenih studenata i ostalih" nezadovoljnih građana,a naravno da niko tamo nije ni najmanje srećan što se to desilo.A za naše se sada pouzdano zna da se i nisu spontano okupljali,naprotiv,sve vreme su imali dobru komunikaciju preko društvenih mreža.

Ne možeš jer nije po zakonu.Po zakonu svaki skup mora da ima organizatora i redarsku službu i da se prijavi državi i ako država to odobri onda može da se održi.U zakonskim okvirima naravno.Svi blokaderski skupovi su bili protivzakoniti i to je bilo drastično kršenje zakona ove države.Eno ti primer Švajcarske,izgorelo skoro 50 ljudi,povređeno oko 100.I?Šta vidimo tamo?Ništa.Kratko saopštenje policije i život ide dalje.Nema "spontano okupljenih studenata i ostalih" nezadovoljnih građana,a naravno da niko tamo nije ni najmanje srećan što se to desilo.A za naše se sada pouzdano zna da se i nisu spontano okupljali,naprotiv,sve vreme su imali dobru komunikaciju preko društvenih mreža.
Opet elegantno izbegavanje pitanja o ćacilendu. Opet Švajvarska niotkuda. I onda se pitate zašto se sns propaganda urušava...nemate nijedan normalan odgovor a da nije spinovanje, potezanje neke patrioJotske parole, pronalaženje srpskih neprijatelja i stranih organizatora. Jedina komunikacija koja je ostala su društvene mreže jer ste uveli medijski mrak u Srbiju, nema tv sa nac.frekvencijom koja nije režimska. I ti ćeš sada da pričaš o pravdi, zakonitostima i istini?

Opet elegantno izbegavanje pitanja o ćacilendu. Opet Švajvarska niotkuda. I onda se pitate zašto se sns propaganda urušava...nemate nijedan normalan odgovor a da nije spinovanje, potezanje neke patrioJotske parole, pronalaženje srpskih neprijatelja i stranih organizatora. Jedina komunikacija koja je ostala su društvene mreže jer ste uveli medijski mrak u Srbiju, nema tv sa nac.frekvencijom koja nije režimska. I ti ćeš sada da pričaš o pravdi, zakonitostima i istini?
Daj i meni mogućnost da brišem poruke pa da nastavimo debatu.

Opet spam? Kakve veze sad ima nečija poruka sa našom diskusijom trenutno, i tvoje izbegavanje odgovora tj, spinovanje?
Ima jer ukazuje na primenu dvostrukih standarda ovde.A i pokušao sam,odnosno,napisao sam ti da su vaše blokade nelegalne,jer ih država nije odobrila.Isto ti važi i za "ćacilend" (zašto ga tako zoveš? Vređaš one ljude) koji je država odobrila.Ako budu rekli da će tamo da stoji 100 godina,ima da stoji 100 godina jer je država tako odobrila.

Back