Немачка странка АфД каже да ће напустити ЕУ ако победе на изборима у фебруару!

Подршка за АФД!

1732964048083.jpeg

Ja smem da se kladim :D

Nema nista od toga, video sam te likove, obicni populisti i nista manji komformisti od levičara.
АФД има подршку народа али владајући глобалисти им не дају да дођу на власт!

Jedan Orban koji vlada već godinama i sam vlada ne izlazi iz EU. Teško će AfD išta sprovesti od svojih zamisli jer i da nekako dodje na vlast biće u nekoj koaliciji tipa CDU-FDP.
Sa Afd niko nikad nece ići u koaliciju, a pogotovo ne CDU.

Smešno je pricati o Afd, kao potencijalnom konstrukturu vlasti, oni imaju nekih 17 18% i to je to u globalu, nikad preko 25% nece preci.

Ja smem da se kladim :D

Nema nista od toga, video sam te likove, obicni populisti i nista manji komformisti od levičara.
Ja sam prilično siguran da bi uradili ono što kažu. Kao i Tramp u USA. Nema lažnih obećanja, ono što je rekao u predizbornoj kampanji to će i uraditi.

daj mandrilu zastavu, 20 evra i sendvic i kazi mu nek mase nek se dere...ne bi verovali koliko njih ce cak i na zapadu da se guraju da to rade.

seseljevi idioti od glasaca nisu cak ni dobili obradjeno drvo na kojima visi ona plava krpa od stranacke zastave, vec je bilo apsolutno neobradjeno pa su im uvek sve ruke posle mitinga bile krvave... kako su stedeli na svacemu, a gro love sebi trpali u dzepove, ne treeba se cuditi sto samo malo blizi glisicu danas mogu da imaju milione, kamione i avione..ostali su bezrepa stoka sa obecanjima ili najvise mestima u drz sluzbi.

Ti ne znaš šta to znači "EU po standardu AfD". U tom slučaju i ja bih bio za takvu EU. :lol:
Ovo je samo fraza za kolebljive birače. Znaju u AfD da je reforma kakvu oni hoće, nemoguća. Da EU mora da se rasturi da bi Nemačka opstala.
Aко је Бугарска била паразит у оваквој ЕУ, а ми добијемо шипак у АфД-ЕУ, онда је боље прошла Бугарска.
Лепо је радовати се са немачком идеолошком браћом, али на крају дана ипак мораш да погледаш у свој џеп, који не зна за емоције и идеологије.

Aко је Бугарска била паразит у оваквој ЕУ, а ми добијемо шипак у АфД-ЕУ, онда је боље прошла Бугарска.
Лепо је радовати се са немачком идеолошком браћом, али на крају дана ипак мораш да погледаш у свој џеп, који не зна за емоције и идеологије.
Bugarskoj je sada "sjajno" u ovakvoj EU a ti gataš da bi bilo gore u nekoj drugačijoj EU?
Nidje veze

Bugarskoj je sada "sjajno" u ovakvoj EU a ti gataš da bi bilo gore u nekoj drugačijoj EU?
Nidje veze
Само смо доживели, да ''Војводина која може да храни пола Европе'', сада са све Србијом производи дупло мање пшенице него Бугарска.
Да имају метро у Софији, где реално и не треба, jер уместо река имају два три потока.

Само смо доживели, да ''Војводина која може да храни пола Европе'', сада са све Србијом производи дупло мање пшенице него Бугарска.
Да имају метро у Софији, где реално и не треба, jер уместо река имају два три потока.
Naravno da joj je sjajnije u EU nego da nisu ušli.
18 godina u EU, ko je bio u Bugarskoj zna kako je tamo.
Ne živi se gore nego pre 20 godina ali posle 18 godina u toj bajnoj EU i sa toliko "sredstava iz fondova EU", za očekivati je mnogo bolje.
Ko kaže da ne bi došli na ovaj nivo i da nisu ušli u EU.
Prodao si svoj suverenitet za šta? Organizaciju za koju se ne zna odakle stvarno dolaze odluke i čije naredbe, ma koliko bile sulude, moraš da izvršavaš. To je po meni van pameti.

Back