- Poruka
- 84.655
Jedan Orban koji vlada već godinama i sam vlada ne izlazi iz EU. Teško će AfD išta sprovesti od svojih zamisli jer i da nekako dodje na vlast biće u nekoj koaliciji tipa CDU-FDP.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo smem.Smeš da se kladiš se da bi isto uradio AfD da dodje na vlast?
Nisu li oni neonacisti?
Не.Nisu li oni neonacisti?
Kad bi realno došlo do opklade, pobegao bi mami u špajzEvo smem.
Ja smem da se kladimSmeš da se kladiš se da bi isto uradio AfD da dodje na vlast?
АФД има подршку народа али владајући глобалисти им не дају да дођу на власт!Ja smem da se kladim
Nema nista od toga, video sam te likove, obicni populisti i nista manji komformisti od levičara.
Sa Afd niko nikad nece ići u koaliciju, a pogotovo ne CDU.Jedan Orban koji vlada već godinama i sam vlada ne izlazi iz EU. Teško će AfD išta sprovesti od svojih zamisli jer i da nekako dodje na vlast biće u nekoj koaliciji tipa CDU-FDP.
Ja sam prilično siguran da bi uradili ono što kažu. Kao i Tramp u USA. Nema lažnih obećanja, ono što je rekao u predizbornoj kampanji to će i uraditi.Ja smem da se kladim
Nema nista od toga, video sam te likove, obicni populisti i nista manji komformisti od levičara.
Bilo bi logično da jesu, ako već preferiraju Putina
A oni sve sto zele je da Nemacku ubace u Briks i OdkbАФД има подршку народа али владајући глобалисти им не дају да дођу на власт!
Ja bih nju, onako naški, mašala, triputa, da na Srbe i srbiju ne bude više ljuta i da se okane pogrešnog puta ...gospođu Analenu
Ти и логика сте доказано два појма.Bilo bi logično da jesu, ako već preferiraju Putina
Желе да Немачка буде Суверена, а не под шапом глобализма. Капито?A oni sve sto zele je da Nemacku ubace u Briks i Odkb
Aко је Бугарска била паразит у оваквој ЕУ, а ми добијемо шипак у АфД-ЕУ, онда је боље прошла Бугарска.Ti ne znaš šta to znači "EU po standardu AfD". U tom slučaju i ja bih bio za takvu EU.
Ovo je samo fraza za kolebljive birače. Znaju u AfD da je reforma kakvu oni hoće, nemoguća. Da EU mora da se rasturi da bi Nemačka opstala.
Mora da podjsećaju na neonaciste sasvim slučajno.Ти и логика сте доказано два појма.
Bugarskoj je sada "sjajno" u ovakvoj EU a ti gataš da bi bilo gore u nekoj drugačijoj EU?Aко је Бугарска била паразит у оваквој ЕУ, а ми добијемо шипак у АфД-ЕУ, онда је боље прошла Бугарска.
Лепо је радовати се са немачком идеолошком браћом, али на крају дана ипак мораш да погледаш у свој џеп, који не зна за емоције и идеологије.
Да су неонацисти, АФД би био забрањен. Тако да пишеш бесмислице.Mora da podjsećaju na neonaciste sasvim slučajno.
Pogledajte prilog 1650219
Pa se ti pitaš zašto vole Putina
Само смо доживели, да ''Војводина која може да храни пола Европе'', сада са све Србијом производи дупло мање пшенице него Бугарска.Bugarskoj je sada "sjajno" u ovakvoj EU a ti gataš da bi bilo gore u nekoj drugačijoj EU?
Nidje veze
Naravno da joj je sjajnije u EU nego da nisu ušli.Bugarskoj je sada "sjajno" u ovakvoj EU a ti gataš da bi bilo gore u nekoj drugačijoj EU?
Nidje veze
Meloni je klasičan ubaceni element,to se odmah znaloTak je i Meloni pričala za Italiju, volimo Putina, idemo van iz EU, kad ono flop
Само смо доживели, да ''Војводина која може да храни пола Европе'', сада са све Србијом производи дупло мање пшенице него Бугарска.
Да имају метро у Софији, где реално и не треба, jер уместо река имају два три потока.
18 godina u EU, ko je bio u Bugarskoj zna kako je tamo.Naravno da joj je sjajnije u EU nego da nisu ušli.