Nemačka - Španija, finale pre finala i vaša prognoza

Spanci su u ovoj utakmici pokazali jednu veliku slabost kada ih napadne ozbiljna ekipa, tesko ali bas tesko se brane, mislim da ko god prodje veceras izmedju Portugala i Francuske da ce proci Spance.

Veceras su po meni sanse 50:50, jako neizvesna utakmica, dao bi mozda malu prednost Portugalu, opet cemo videti.
Zar ne znaš da su savršeni? Zar nisi vidio ubojite špiceve kojima su riješili problem koji ih je mučio čak i 2008-2012. Yamal i Williams. Da nije za smijanje bilo bi za plakanje.

Увек се фасцинирам оваквим изјавама у времену када су апсолутно све информације лако доступне на пар кликова :mrgreen:

Malo sam i rekao.

Screenshot_20240705_215314_Chrome.jpg

Увек се фасцинирам оваквим изјавама у времену када су апсолутно све информације лако доступне на пар кликова :mrgreen:
Nisi malo rekao, to je ukupno, ne ove godine. A i Dnevno.hr nije ništa pouzdaniji izvor od bilo koga tu na forumu. I mislim da je ipak Gvardiol taj koji je poorušio rekorde. Leipzig ga je ostavio godinu dana na posudbi, tj. da se razvija u Dinamu. Za tu uslugu je Dinamo dobivao 50k po nastupu u HNLu, i 75k po nastupu u Europi. Naravno da je Gvardiol ili počeo, ili ušao na svakoj utakmici. A kao i Olmić ima tu klauzulu od 20%. S tim da Red Bull ima običaj platiti manju osnovnu odštetu, ali ubaciti hrpu, za kvalitetne igrače, lako ostvarivih bonusa. Nastupi, pozicija na ljestvici, plasmani u CL, nastupi u istoj isl. Tako se štite od plaćanja prevelikih količina novca za razne seoske žonglere koji se zadovolje prvom većom parom.
Ugl, milion više ili manje, istočno od Munchena samo Sahtjor prodaje za više.

Back