Ekonomske veze bi se unapredile kad bi postali član EU. Tako bi imali pravi partnerski odnos sa evropskim državama. Ovo što radi Vučić je vazalni odnos. Pravi od Srbije koloniju i deponiju pa i "jačanje ekonomske saradnje" treba gledati u tom pravcu. To je svakako štetno interesima države i zdravog razuma ali verujem da je botovima to najmanje bitno, dok ima sendviča, sve je u redu
Nije sad vreme za ravnopravan odnos sa EU jer EU ne moze da podnese ravnopravan odnos ....To je pokazano 2008 kad je Francuska bankarka, ova sto je i sad aktuelna, shebala EU, pa je uvalila USA dugove EU i to je trajalo 10 godina da se oporave, naravno trajalo je 7 godina, ali je trajalo 3 meseca u USA, to je neuporedivo...
Zatim lokalne dominacije, neuredjenost spoljnih poslova, imigracija , ne u smislu obicna boranija kako gleda na to , ja bih tu bio blize Nemackoj , nego u smislu dinamike koja je destruktivna sada, a i tu je i pitanje NATO , tj EU Rusija, koji je nenormalan odnos...nije zreo....
Nije EU toliko nasilna koliko je Vucic prikazuje, to je zato sto je on pi.....dodaj po slobodnoj volji....ali nije za prosecne srpske mulce, ja ne mogu da verujem da ce Srbija pored toliko godina negativne selekcije imati mnogo kvalitetnih osoba , od integriteta i multitalentovanih i sirokih pogleda i obrazovanja...
Ja takve ne srecem u realu , a srecem puno i brzo citam ljude, nije da nema prosecnih dobrih menadzera i biznismena, ima, ali nije to bas toliko veliki broj, a plus ovde su potrebni multidisciplinarci , zatim osobe od integriteta i A klasa, plus i rang 1, sto je suprotno od ovih debila koji se sada traze i biraju za sluzbe, institucije po kljucu sto veca piz.da to bolje....pogodno je zenski polni organ ali i muski su izbor, evo primer je BIA...