Yopa_2.0
Domaćin
- Poruka
- 3.987
A ko bi to uradio druze mJetalac? Mislim, to iskljucivanje.Srbiju treba isključiti iz svih međunarodnih organizacija ako ne prizna Kosovo. Izuzimajući naravno UN.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
A ko bi to uradio druze mJetalac? Mislim, to iskljucivanje.Srbiju treba isključiti iz svih međunarodnih organizacija ako ne prizna Kosovo. Izuzimajući naravno UN.
„Evropska unija neće više prihvatiti nijednu zemlju u kojoj nisu rešeni međuregionalni sporovi. To je formalni kriterijum unije i on nije usmeren protiv Srbije. Dakle, pre nego što Srbija bude primljene u članstvo, a taj čin, kako sada stvari stoje, još nije pred vratima, konflikt sa Kosovom mora da bude rešen na bilo koji način.“
CDU: Srbija da prizna Kosovo
CDU, nove-stare nemačke kancelarke Angele Merkel, smatra da Srbija mora da prizna Kosov pre ulaska u EU
Sa ovakvim pećinskim mentalitetom nikada neće u EU. Možda uđe u Afričku Uniju ili Rusku Federaciju, tamo takve primaju.
Pa da nam isti ti Šiptari daju po tamburi, kao i NATO, kao i proteklog rata, kada su nas bacili na kolena i otcepili nam kolevku?
![]()
sa tvojim intelektualnim dometima forumi gube smisao
Pa da nam isti ti Šiptari daju po tamburi, kao i NATO, kao i proteklog rata, kada su nas bacili na kolena i otcepili nam kolevku?
![]()
Da, jer razbijam mentalne sitnine, poput tebe. A vi ste većina.
Видим код вас у хрватској лепота...ето војници вам беже из мисија(вероватно што им неће дају да чине злочине) а код вас економија процветала..
![]()
nevjeruje..
najgora(sa srpskog stajalista) moguca opcija je ulazak zajedno u paketu...
Ako je to bilo pre 11 godina,bilo je 1998.Nemačka je bombardovala Srbiju '99,dok su liberali bili u vladi...Ehem?!
znas sta je "najlepse" u ovoj situaciji??? ni jedan ni drugi ne mozemo mrdnuti sa mesta dok ....
znaci do daljeng, recimo jos 80-100 godina, necemo ni korak napred napraviti...
da komsiji crkne krava...a meni nek odu i dve
Objasni mi ili nacrtaj,da vidim kakvu ti je viziju poslao Allah.Ti izgleda ne razumes srpski...
to ne bi uradila ni jedna normalna drzava
Nisam cuo vecu glupost kad neko prica da bez EU ne moze ekonomski da se razvija
ne boj se za svoj korak, koracaces bez problema sve petama u doope
Samo vi izvolite,niko vas ne drzi,..........znas sta je "najlepse" u ovoj situaciji??? ni jedan ni drugi ne mozemo mrdnuti sa mesta dok ....
znaci do daljeng, recimo jos 80-100 godina, necemo ni korak napred napraviti...
da komsiji crkne krava...a meni nek odu i dve
„Srbiji predstoji težak put, jer rat na Balkanu, koji je pokrenuo Milošević, nije tako davno završen. Evropska unija spremna je na normalizaciju saradnje, ali je tema Kosovo test za Srbiju. Ne vidim drugi način!”
сви су они исти кад је о Србији реч
Разлике су козметичке , то је свакоме јасно