Srbija ce uvesti sankcije Rusiji. Samo je pitanje kad?
Nikad.
Ne isplati se to Nemcima.
Niti bilo kome ko kod nas seli industriju.
Kačimo se za godinu-dve na naftovod u Mađarskoj kroz koji dolazi ruska nafta. Ne bi se to radilo da se ne planira da ovaj kraj i dalje ima ruske energente.
Deo smo mi nekog većeg plana.
Na kraju krajeva, nismo tu ni samo mi u igri. Albanija, recimo, od nas kupuje hranu. Poskupljenje nafte dovelo bi do poskupljenja prehrabenih proizvoda i oni više ne bi mogli da ih kupe, a jeftinije bi teško našli i šta? Preti glad u njihovoj zemlji. Zato su prvi koji se zalažu da mi i dalje imamo jeftine energente.
Gledate preusko na stvari, jer vam je sužen vidik od mržnje i opsesivne želje da se desi zlo Srbiji i srpskom narodu.
Mržnja nije dobra stvar. Izjeda čoveka iznutra. Bolje se okrenite svojoj zemlji, svom narodu, vlastitom napretku...
Manje zamajavanja medijskim propagandama, malo više realnosti i svima će biti bolje.
Kad prestanete da gutate propagande o zlim ruskim agresorima i dobrim Ukrajincima koji se samo brane i povlačite paralele sa sobom i Srbijom, te sagledate širu sliku ovog rata, tj. za šta se on ZAISTA vodi, ko sve iz njega profitira i kako - možda budete shvatili da umesto što zavrćete Srbima slavinu, bolje bi vam bilo da ste se sami, kao Mađari i Bugari, borili da sačuvate svoju zemlju od negativnih posledica sankcija Rusiji.
Ubrzo će vam biti jasno da u krizama - svako samo sebe gleda.........