Nema više ništa novo i interesantno u filmovima da ti privuče pažnju

Evo gledam neke starije filmove, recimo pre 20 ili više godina i ono na šta smo se tada palili sada izgleda poprilično glupo i nezanimljivo.

Da li je to zbog prezasićenosti informacijama u svim sferama života?
Isto.Sve stare filmove gledam,a na Superstaru ih ima mnogo.Ima kada je vece o Stivenu Sigalu,sve po 4-5 jedan za drugim.Ima onih starih kada je bio mrsav i zgodan,ali ni sada kao stariji ne izgleda lose.

Evo gledam neke starije filmove, recimo pre 20 ili više godina i ono na šta smo se tada palili sada izgleda poprilično glupo i nezanimljivo.

Ima smisla. Kako izađe neki novi film teško me je impresionirati. Praktično je već viđeno samo u drugoj varijaciji. Problem je kad gledaš mnogo filmova i onda izađe nešto novo, ti porediš sa onim što te je najviše oduševilo i teško je nadmašiti to i onda ti je sam film dosadan. Ali pazi, to je za filmove sa nekom pričom, ako gledaš akcije, komedije i filmove tog tipa, onda je ok. Prođe vreme.

Nikad nisam bio neki veliki filmofil, pa me noviji filmovi (ali i serije) još manje privlače da gledam. Više sam gejmer, ali i za video igre važi ista konstatacija: nema takoreći više ničeg novog i interesantnog, uz retke izuzetke.
Sasvim moguće. Kad smo bili mali (mi koji imamo preko tri banke), morao si da kupuješ video igre, prvo na kertridžima a onda na diskovima i nisi mogao sve odmah da imaš. Danas, kada to možeš, zaista dolazi do prezasićenja. Imati toliko video igara na dohvat ruke (a i one koje nemaš možeš da skineš sa neta) je istovremeno i blagoslov i prokletstvo. Da, govorim o video igrama, ali je primenljivo i na filmove i serije; sad kad imaš maltene sve što možeš da zamisliš na par klikova, posle nekog vremena se zasitiš. Koliko smo samo puta čuli onaj stereotip da na Netfliksu više vremena provedeš birajući šta ćeš da gledaš nego što zapravo nešto gledaš.
11a2a21f6dc4934157cd44c28009c7c0.jpg

Back