MJK
Elita
- Poruka
- 17.323
Kina da pregazi usa jos minimum jedan put
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svako iole civilizovan bira radije Skandinaviju i Evropu generalno nego divlje zabiti poput Lujzijane, Alabame, Misisipija, Vajominga, Teksasa itd.Njihov problem, siguran sam da bi recimo Bojan Pajtić tamo uživao.
Svako iole civilizovan bira radije Skandinaviju i Evropu generalno nego divlje zabiti poput Lujzijane, Alabame, Misisipija, Vajominga, Teksasa itd.
Izvoli bato u pećinu, odrekni se mrske ti pi**aste civilizacije pa tamo budi mačo katamačo.To se zove nedostatak muških hormona
Znam ti si baš voleo da Tramptardizam propadneOvakva rasprava prija mome uhu, do pre par godina nezamislivo, ponestalo mi kokica moram da kupim, nastavite gospodo samo nastavite, oprostite na smetnji.
Znaš da je jednom Amerikancu izrečena sudska mera fizičke kastracije nedavnoKako god, barem nemaju:
- logore, pardon rezervate sa starosedeoce Samije kao SAD za Indijance
- smrtnu kaznu za sve i svašta i zatvore ko u Kolumbiji
- nasilje i brutalnost na svakom ćošku
- prodavnice oružja na svakom ćošku ko da su u pitanju knjižare
- javni prevoz koji je skroz nerazvijen a u korist sveopšteg automobilskog lobija
- nivo ubistava na 100000 stanovnika ko u zemljama trećeg sveta
- najveću zatvorsku populaciju na planeti
- gomilu beskućnika i narkomana po ulicama
- raspad na sve strane
- ekstremno nezdravu hranu
- prepotopske merne jedinice umesto metričkog sistema
Itd.
Onda zdravstvo gore nego u Moldaviji, železnica manje razvijena i od Pakistana, mizoginija na svakom ćošku, socijalna zaštita, ako se tako može nazvati ko u Maliju, verski fanatizam i teorije zavera najgore vrste, sve ono što imponuje tipičnom krkanu.Znaš da je jednom Amerikancu izrečena sudska mera fizičke kastracije nedavno
https://www.wafb.com/2024/04/23/phy...man-who-pled-guilty-raping-impregnating-teen/
To su te dupemeričke vrednosti
Ja nikad nisam ni bio amerofil.Ovakva rasprava prija mome uhu, do pre par godina nezamislivo, ponestalo mi kokica moram da kupim, nastavite gospodo samo nastavite, oprostite na smetnji.
Kako god, barem nemaju:
- javni prevoz koji je skroz nerazvijen a u korist sveopšteg automobilskog lobija
- raspad na sve strane
Itd.
Svako iole civilizovan bira radije Skandinaviju i Evropu generalno nego divlje zabiti poput Lujzijane, Alabame, Misisipija, Vajominga, Teksasa itd.
Od njih je i bivši SSSR po mnogo čemu civilizovaniji!!!
Što bi rekao jedan moj drug: "Uskoro će i Crnci da iz SAD beže nazad u Afriku".SAD je dobra opcija za nekog ko je ili već bogat ili vrlo obrazovan u deficitarnim strukama. Doduše sad pod Trampom možda ni to neće više biti.
Kako god, barem nemaju:
- raspad na sve strane
Itd.
Što bi rekao jedan moj drug: "Uskoro će i Crnci da iz SAD beže nazad u Afriku".![]()
https://www.dailymail.co.uk/news/ar...mon-executed-firing-squad-South-Carolina.htmlJa nikad nisam ni bio amerofil.
Bura ni nije žao, kolonizatori i robovlasnici. Nek se vrate u Holandiju, belci nemaju šta da traže u Africi.
https://www.dailymail.co.uk/news/ar...mon-executed-firing-squad-South-Carolina.html
Bila je i ova egzekucija velikokalibarskim puškama nedavno
Dok u Rajskoj Bašti (EU) je smrtna kazna zabranjena
Nedavno su od Trampa tražili zaštitu, sve im je gori položaj.Bura ni nije žao, kolonizatori i robovlasnici. Nek se vrate u Holandiju, belci nemaju šta da traže u Africi.
Glavnu reč vode verski fanatici. Ladno u mnogim delovima bible belta imaju bilborde "idi u crkvu ili ćeš goreti u paklu" sa ogromnom slikom đavola kako se ceri i isukuje trozubac.U mnogim državama SAD je zabranjen abortus, dok u Srbiji i EU nije.
Kako radili, tako im se vraća.Nedavno su od Trampa tražili zaštitu, sve im je gori položaj.
Realno ima svega u Americi... velika raznolikostGlavnu reč vode verski fanatici. Ladno u mnogim delovima bible belta imaju bilborde "idi u crkvu ili ćeš goreti u paklu" sa ogromnom slikom đavola kako se ceri i isukuje trozubac.
Kako radili, tako im se vraća.
Zaista, što se ne vrate u Holandiju? Npr. belci iz Zimbabvea su se već odavno vratili u UK.Ne oni nego preci. A crnci su ionako kolonizovali zapad u neku ruku naplatili to sve
Kad se jede kiselo grožđe sinovima i unucina trnu usta. Po Bibliji sa grijehe predaka mogu ispaštati potomci čak do devetog koljena.Ne oni nego preci. A crnci su ionako kolonizovali zapad u neku ruku naplatili to sve