nema vise bratstva i jedinstva........

Mozda je ranije bila slicna tema i ne znam da li sam je bas najbolje formulisala ali pocecu sa ovih par pitanja ...
Po kom principu birate ljude sa kojima se druzite/da li vam je vazno iz kakve su porodice, stepena obrazovanja, koliko novca imaju ili trazite ljude koji su vam zanimljivi, slicni bez obzira na nacionalnost, stepen obrazovanja?
Koliko ste zadrzali prijatelja iz djetinjstva a koji nisu krenuli vasim putem, nemaju novca koliko i vi ili mozda nemaju isti stepen obrazovanja?
Sta mislite kakvoj klasi pripadate?
Mislite li da ljudi koji se druze sa ljudima "ispod svog ranga" teze uspjevaju u zivotu?

ja se druzim sa swima, samo ako nisu debeli smaracxi, ili odwratni, ako mi ne izaziwaju gnusanje, i zelju da im izwadim ocxi i grkljan. Dodusxe takwih je malo,a da su zainteresowani za mene

Ne, pazi bitno je da mi se ne gade. A to znacxi mozhe on da bude i debeo, a opet da mi se ne gadi, ali tesxko :D.
Pa ja bih gospodario njima, dominirao, ali bitno je da budu zainteresowani za mene, da se uhwate na moju zamku :super:

Volis dominaciju :rumenko::zper:
Pa sad ako hoces dominaciju desi se da se (te) uhvate , ali onda lako moze da se okrene situacija tj. ti da postanes rob umesto gospodara

Uh o cemu pricate,presesce mi vecera.:lol:

A ti ocigledno ne volis dominaciju :neutral:

Druzim se sa prijateljima iz detinjstva,ista ekipa od uvek.
Usput sam naisla na dosta dobrih prijatelja,u srednjoj,faxu,jednom poslu,drugom,trecem..uglavnom kroz razlicite zivotne situacije,naletis na ljude koji ti odgovaraju i trudis se da takve osobe zadrzis u svom zivotu.
Ne postoje neka velika drustvena raslojavanja,svi smo tu negde,ovo je bre Srbija,ne Dubai.
Malo je smesno pricati o klasama u Srbiji. Koje su to klase u ovoj zemlji.
Ne postoje ljudi ispod ili iznad mog ranga.

Mozda je ranije bila slicna tema i ne znam da li sam je bas najbolje formulisala ali pocecu sa ovih par pitanja ...
Po kom principu birate ljude sa kojima se druzite/da li vam je vazno iz kakve su porodice, stepena obrazovanja, koliko novca imaju ili trazite ljude koji su vam zanimljivi, slicni bez obzira na nacionalnost, stepen obrazovanja?
Koliko ste zadrzali prijatelja iz djetinjstva a koji nisu krenuli vasim putem, nemaju novca koliko i vi ili mozda nemaju isti stepen obrazovanja?
Mislite li da ljudi koji se druze sa ljudima "ispod svog ranga" teze uspjevaju u zivotu?

hm...zanimljivo pitanje. pogotovu u danasnje vreme
kad se sve meri i gleda kroz materijalno.
prijatelje biram iskljucivo po onom sto nose u sebi,
a ne po statusu, stepenu obrazovanja i sl.
volim ljude koji su prirodni i neisfolirani.
uspeh u zivotu...sta je to i po cemu se meri?
:confused:

Druzim se sa onima koji mi prijaju.Nije mi vazan njihov status u drustvu.

a dobro pocela si ovako ....i kako dalje ?:mrgreen:

Back