Нема више Б92

Visoko duhovno - moralno-estetske - kreativno - urbane,..... emisije tipa Veliki brat, emitovale su se na elitnoj antisrpskoj U92, 2000-tih godina...
Tih godina sam i prestao da pratim domaće tv stanice, a ono malo vremena koje posvećujem čarobnoj kutijici, gledam neke strane televizije, dobre filmove, Opru Vinfri i još ponešto.

Koliko su glupi ovi sto se raduju gasenju bilo koje televizije gde se nekada moze/mogao cuti bar malo kriticki odnos prema vlasti, ma koliko se sa necim neslagao, bitno je da se cuje i druga legitimna strana, a ne samo "udarnicka". Niz emisija Pescanik, U centru, Sarapa, Utisak nedelje.. Sutra kada vasa prava budu ugrozena, bicete ucutkani, kao sto su ucutkali ove pre vas, ako to istima odgovara. No bitno da su tu sisate pevaljke, svi u Srbiji bi da postanu pevaci majkumu, imamo najvise pevaca po glavi stanovnika. Pa makar pocrkali svi u bedi, siromastvu, neobrazovanju, dok se klice onima sto narodu uzimaju poslednji cvonjak iz dzepa i stvaraju laznu sliku o sebi i stanju u zemlji. Nije ovo samo pitanje B92, nego ja ne znam danas nijednu televiziju/emisiju na nacionalnoj frekvecniji gde se moze cuti autenticna kritika vlasti. Jad i beda u zmelji, a u medijima muk muk muk, vec sve avioni kamioni veliki projekti itd.

Poslednja izmena:
Visoko duhovno - moralno-estetske - kreativno - urbane,..... emisije tipa Veliki brat, emitovale su se na elitnoj antisrpskoj U92, 2000-tih godina...
Tih godina sam i prestao da pratim domaće tv stanice, a ono malo vremena koje posvećujem čarobnoj kutijici, gledam neke strane televizije, dobre filmove, Opru Vinfri i još ponešto.

A to isto ne mozes reci za Pink. On je bio glavni sa Velikim bratom i 150 Farmi i Vendija. +Grandovci. I to je otprilike sve sto je ikad imao.

Koliko su glupi ovi sto se raduju gasenju bilo koje televizije gde se nekada moze/mogao cuti bar malo kriticki odnos prema vlasti, ma koliko se sa necim neslagao, bitno je da se cuje i druga legitimna strana, a ne samo "udarnicka". Niz emisija Pescanik, U centru, Sarapa, Utisak nedelje.. Sutra kada vasa prava budu ugrozena, bicete ucutkani, kao sto su ucutkali ove pre vas, ako to istima odgovara. No bitno da su tu sisate pevaljke, svi u Srbiji bi da postanu pevaci majkumu, imamo najvise pevaca po glavi stanovnika. Pa makar pocrkali svi u bedi, siromastvu, neobrazovanju, dok se klice onima sto narodu uzimaju poslednji cvonjak iz dzepa i stvaraju laznu sliku o sebi i stanju u zemlji.

:sad2::sad2::rida:

Stosta se ima zameriti raznim televizijama, B92 je daleko od savrsenog, ali kada se pocnu nizom i sistematski gasiti razne emisije/televizije gde se imalo kritikuje vlast i to postaje pravilo, to dovodi u ozbiljno pitanje i nezavisno novinarstvo u zemlji (koje je ionako krajnje skrajnuto), a samim tim i da se cuje glas naroda.

Moze li mi neko navesti ime ijedne televizije/emisije danas na nacionalnoj frekvecniji gde se moze cuti iole autenticna kritika vlasti. Jad i beda u zemlji, statistike kazu da smo najsiromasnija zemlja u Evropi, tolika nezapolsenost, korumpirano sudstvo, novinarstvo, zdravstvo, policija, obrazovanje, a u medijima muk muk muk, vec sve avioni kamioni veliki projekti itd. Toalet papir od novina, i sarene emisije sa najbanalnijim sadrzajima.

Poslednja izmena:
Stosta se ima zameriti raznim televizijama, B92 je daleko od savrsenog, ali kada se pocnu nizom i sistematski gasiti razne emisije/televizije gde se imalo kritikuje vlast i to postaje pravilo, to dovodi u pitanje i nezavisno novinarstvo u zemlji, a samim tim i da se cuje glas naroda.

Moze li mi neko navesti ime ijedne televizije/emisije danas na nacionalnoj frekvecniji gde se moze cuti iole autenticna kritika vlasti. Jad i beda u zemlji, statistike kazu da smo najsiromasnija zemlja u Evropi, tolika nezapolsenost, korumpirano sudstvo, novinarstvo, zdravstvo, policija, obrazovanje, a u medijima muk muk muk, vec sve avioni kamioni veliki projekti itd.

I meni je zao jer ih je trebalo spaliti ko sto je RTS spaljen 5. Oktobra.Ovako ce se izvuci.

I meni je zao jer ih je trebalo spaliti ko sto je RTS spaljen 5. Oktobra.Ovako ce se izvuci.

Nisi odgovorio:

Moze li mi neko navesti ime ijedne televizije/emisije danas na nacionalnoj frekvecniji gde se moze cuti iole autenticna kritika vlasti. Jad i beda u zemlji, statistike kazu da smo najsiromasnija zemlja u Evropi, tolika nezapolsenost, korumpirano sudstvo, novinarstvo, zdravstvo, policija, obrazovanje, a u medijima muk muk muk, vec sve avioni kamioni veliki projekti itd.

Stosta se ima zameriti raznim televizijama, B92 je daleko od savrsenog, ali kada se pocnu nizom i sistematski gasiti razne emisije/televizije gde se imalo kritikuje vlast i to postaje pravilo, to dovodi u ozbiljno pitanje i nezavisno novinarstvo u zemlji (koje je ionako krajnje skrajnuto), a samim tim i da se cuje glas naroda.

Moze li mi neko navesti ime ijedne televizije/emisije danas na nacionalnoj frekvecniji gde se moze cuti iole autenticna kritika vlasti. Jad i beda u zemlji, statistike kazu da smo najsiromasnija zemlja u Evropi, tolika nezapolsenost, korumpirano sudstvo, novinarstvo, zdravstvo, policija, obrazovanje, a u medijima muk muk muk, vec sve avioni kamioni veliki projekti itd. Toalet papir od novina, i sarene emisije sa najbanalnijim sadrzajima.
:rida:

Nisi odgovorio:

nezavisno novinarstvo i kritika vlasti a da nije finansirana spolja ne postoji nigde
i za vreme zutih smo imali isto ovo i svi su nam govorili da je boris tadic lepsi od klunija

nezavisno novinarstvo i kritika vlasti a da nije finansirana spolja ne postoji nigde
i za vreme zutih smo imali isto ovo i svi su nam govorili da je boris tadic lepsi od klunija

Recimo u Svedskoj najvise poverenja gradjana ima nacionalni radio servis, 4 od 5 gradjana. Slicno i Svedska, Danska. Vise poverenja nego u vladu, ili crkvu. Politicar ne sme ni da privira da utice na vesti u tom servisu, a kod nas politicari vrse pritisak na novinare ko dobar dan.

Recimo u Svedskoj najvise poverenja gradjana ima nacionalni radio servis, 4 od 5 gradjana. Slicno i Svedska, Danska. Vise poverenja nego u vladu, ili crkvu. Politicar ne sme ni da privira da utice na vesti, a kod nas politicari vrse pritisak na novinare.

ne lupetaj
mediji su svuda u svetu pod kontrolom vlasti
ovo sto ti pricas su price za malu decu

Back