Trandaiflko
Aktivan član
- Poruka
- 1.555
И даље се држим Мозиле, мада ево зеза. нема тона на ЈТ ни осталим сајтовима а на осталим претраживачима има.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Riknjava ti komp.И даље се држим Мозиле, мада ево зеза. нема тона на ЈТ ни осталим сајтовима а на осталим претраживачима има.
Хром користим само за куцање гласом. Јандекс има сличне команде као Мозила па је користим као резерву.Proveri da ti Firefox nije mutiran u audio mixeru dole desno (klik desni na zvučnik pa volume mixer)
Ako nije to vidi da ga pokreneš u safe modu bez addonsa.
Ako neće ni to proveri preference da li je dozvoljena audio video reprodukcija
Ako neće ni to uzmi Chrome ili Brave i Bog da te vidi![]()
Probaj sa ili bez "spatial sound" pa vidi šta ti se više dopada.Хром користим само за куцање гласом. Јандекс има сличне команде као Мозила па је користим као резерву.
Никаква подешавања нисам радио, још једном се десило да се изгуби па се врати.
Пробах са волуме миксеорм кад оно Мозила враћена на дно, на нулу. Не знам како и зашто. Сада је све у реду.
ХВАЛА!
П.С.
Него шта му је овај "просторни звук", да укључим ово за слушалице? Или долби?
Pogledajte prilog 1708545
Tata praseisključi pa uključi.
Имам али није то, ево написах да сам нашао.Ako imaš neki edblok često blokiraju zvuk ili kodeke za video.
Мени слух није баш "истанчан" тешко да бих приметио разликуProbaj sa ili bez "spatial sound" pa vidi šta ti se više dopada.
Meni se dopada, ali ima ljudi koji ne vole te digitalne procesore zvuka. Razlika je svakako neznatna, zato probaj i jedno i drugo.