women in the miror
Obećava
- Poruka
- 64
U redu.Nije tako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U redu.Nije tako
Шта имаш конкретно да понудиш?
Evo ovako stoji objava, a nije jedina
"Ukloni sex iz odnosa, i otkrićeš da 90% žena nema ništa da ponude muškarcu u odnosu (vezi).
Obrnuto, ukloni novac iz odnosa. I naučićeš da 90% žena neće videti razlog zašto bi bile u vezi."
Ovo oko novca je zaista kao da su pitali naše pojedine forumaše šta žene žele (novac). Ali ono prvo je zanimljivo, da li Im žene znače samo dok imaju sex-drive.
Služimo li još za ponešto drugo, ma neverovatno......
Evo da pitam ljisovce koji ovde vrebaju žene sa foruma![]()
Шта имаш да понудиш пошто већ причаш о томе? Кажи шта је то.Ne bih s tobom da pregovaram![]()
Шта имаш да понудиш пошто већ причаш о томе? Кажи шта је то.
То има свака жена.sem pice teško šta
zou get the point![]()
Sad si baš navalio na ženu pa vidiš da neće da kaže.То има свака жена.
Шта ти имаш, а да није то?
Мора да каже јер је прва почела.Sad si baš navalio na ženu pa vidiš da neće da kaže.
Не брини, информише она нас редовно, него њему неће намерно да кажеvidiš da neće da kaže

Не брини, информише она нас редовно, него њему неће намерно да каже![]()
tako to rade pametne ženeНе брини, информише она нас редовно, него њему неће намерно да каже![]()
Може да се позове на, "Тема није о мени." Шта ћеш онда?Мора да каже јер је прва почела.
Не може.Може да се позове на, "Тема није о мени." Шта ћеш онда?![]()
Mislim da muškaraci zapravo i gledaju nas žene isključivo kroz sex

Тако је то у свету несвеснихOpa ! nisam znala da vas sve informišem.

Могу да се позовем на, "Тема ниси ти"Šta ja to onda imam da ponudim, a da nije samo pica?

Mogu li ja,kad već neće niko...Не може.
Мора сад да каже шта је то.
Креће се од себе.
Ali vrlo dobar sex da...Samo nije to ispravno,znamo mi i da budemo dobre domaćice,kuvarice,spremaciceАли, добар секс...![]()
pa naravno da nisam.tema je uopštena !Тако је то у свету несвесних
Могу да се позовем на, "Тема ниси ти"![]()
Ali vrlo dobar sex da...Samo nije to ispravno,znamo mi i da budemo dobre domaćice,kuvarice,spremacice

Ja sam skromna jednostavno, morate to da uvažite
N mogu toliko da se hvalim

Немож тако!
Мораш на пробу....![]()
Evo ovako stoji objava, a nije jedina
"Ukloni sex iz odnosa, i otkrićeš da 90% žena nema ništa da ponude muškarcu u odnosu (vezi).
Obrnuto, ukloni novac iz odnosa. I naučićeš da 90% žena neće videti razlog zašto bi bile u vezi."
Ovo oko novca je zaista kao da su pitali naše pojedine forumaše šta žene žele (novac). Ali ono prvo je zanimljivo, da li Im žene znače samo dok imaju sex-drive.
Služimo li još za ponešto drugo, ma neverovatno......
Evo da pitam ljisovce koji ovde vrebaju žene sa foruma![]()
Па да, видиш да смо ( скоро ) на истој страни !pa naravno da nisam.tema je uopštena !