Nema srbina koji nije ludeo za njom: Otac je priznao sa 46 godina, niko ne može da veruje da danas OVAKO dobro izgleda

Sensei

Master
Moderator
Poruka
69.399
Sigurno se sećate italijanske verzije Samante Foks. Te davne 1987. godine, cela planeta pevala je mega-hit "Summertime love", poznatiji kao "Boys", a lepa italijanska pevačica Sabrina Salerno (55) preko noći je postala zvezda.

Možemo slobodno reći da se mnogi i dan-danas sećaju njenih bujnih oblina u kupaćem kostimu, a provokativni video obezbedio joj je sigurno mesto među se*s-simbolima tog doba.
Tokom karijere prodala je preko 20 miliona ploča, i imala 10 internacionalnih hitova, od kojih su tri bila na prvom mestu. Pored "Summertime love", mnogi se verovatno sećaju i "All of Me (Boy Oh Boy)", "My Chico", "Like a Yo-Yo", "Gringo", "Siamo donne" ali i kaver verzije "Call Me" koju je snimila sa Samantom Foks.

izvor
 
Rođena je 15. marta 1968. godine, u Đenovi, a sve do pete godine odgajala ju je tetka jer otac nije želeo da je prizna, a njena majka nije bila spremna da ima dete.

- Imala sam vrlo loš odnos s ocem... On je umro 2019., nedugo nakon što je pokušao da uspostavi kontakt sa mnom. Tražio je da mu oprostim, a ja sam upoznala njegovu porodicu... Ponovo smo postali otac i ćerka, ali ta veza trajala je samo tri meseca... Iznenada je preminuo - otkrila je Sabrina nedavno u jednom intervjuu, pa nastavila:

1712611167151.png
 

Back
Top