gost 227949
Veoma poznat
- Poruka
- 13.999
ja se natežem sa njim od jutros da ga menja. on neće.![]()
Zašto? Ne sviđa ti se?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja se natežem sa njim od jutros da ga menja. on neće.![]()
Nije problem u vladi što ima sve više i više onih sormašnih koji jedva sastavljaju kraj sa krajem, ako eto ima i onih koji nemaju finansijskih problema - reče neko ko očigledno jako malo zna o životu.
Јасно је да онај ко купује преносиве уређаје с уграђеним интернетом, није у процесу умирања од глади.
То доказује да није проблем у влади, јер влада је иста за све грађане: и оне који имају пара за Блекбери и Ајфоун, а иста влада је и онима који су губитници транзиције (читаоци НСПМ).
Одакле онда то да неки грађани имају пара, а неки немају (а под истом владом)?
Па, зато што постоје разлике у самим грађанима. Неки су, једноставно, безвредни.
Ta se njuška ne zaboravlja.Auuuuuuuu jel to Dinkić na avataru sunce mu hebem?![]()
Prvo skidanje pa menjanje. Jesi obećalaja se natežem sa njim od jutros da ga menja. on neće.![]()
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/220155/Srbija-prva-u-Evropi-po-rastu-mobilnog-Interneta
Oksimoron.
Ako je istina da se nema za hleb, da se umire od gladi, onda ova vest nije tačna.
Ako je laž da se nema za hleb, da se umire od gladi, onda je ova vest tačna.
Šta je onda, A ili B?
to je ono sto sam ja pricao da se odlicno zivi ali ljudi vole da kukaju... jer srbi vole da zive lose.. onda im je lepo ... secam se devedesetih masa ljudi je pricala kako je odlicno..
Мени се чини да се ти не сећаш 90-их.
Живело се одвратно и нико није говорио да се живело добро. А данас се живи лоше.
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/220155/Srbija-prva-u-Evropi-po-rastu-mobilnog-Interneta
Oksimoron.
Ako je istina da se nema za hleb, da se umire od gladi, onda ova vest nije tačna.
Ako je laž da se nema za hleb, da se umire od gladi, onda je ova vest tačna.
Šta je onda, A ili B?
I frizider je dosao sa zapada.
Kod nas je u upotrebi ranije bio shpajz.