Nema se za hleb, umire se od gladi, a ima se za internet?

Јасно је да онај ко купује преносиве уређаје с уграђеним интернетом, није у процесу умирања од глади.

То доказује да није проблем у влади, јер влада је иста за све грађане: и оне који имају пара за Блекбери и Ајфоун, а иста влада је и онима који су губитници транзиције (читаоци НСПМ).

Одакле онда то да неки грађани имају пара, а неки немају (а под истом владом)?
Па, зато што постоје разлике у самим грађанима. Неки су, једноставно, безвредни.
Nije problem u vladi što ima sve više i više onih sormašnih koji jedva sastavljaju kraj sa krajem, ako eto ima i onih koji nemaju finansijskih problema - reče neko ko očigledno jako malo zna o životu.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/220155/Srbija-prva-u-Evropi-po-rastu-mobilnog-Interneta

Oksimoron.
Ako je istina da se nema za hleb, da se umire od gladi, onda ova vest nije tačna.
Ako je laž da se nema za hleb, da se umire od gladi, onda je ova vest tačna.

Šta je onda, A ili B?

to je ono sto sam ja pricao da se odlicno zivi ali ljudi vole da kukaju... jer srbi vole da zive lose.. onda im je lepo ... secam se devedesetih masa ljudi je pricala kako je odlicno..

pecaljka-640.jpg

:hahaha:

to je ono sto sam ja pricao da se odlicno zivi ali ljudi vole da kukaju... jer srbi vole da zive lose.. onda im je lepo ... secam se devedesetih masa ljudi je pricala kako je odlicno..

Мени се чини да се ти не сећаш 90-их.

Живело се одвратно и нико није говорио да се живело добро. А данас се живи лоше.

Мени се чини да се ти не сећаш 90-их.

Живело се одвратно и нико није говорио да се живело добро. А данас се живи лоше.

Meni se cini da ti tada nisi bio rodjen i ne znas da je SPS dobijao vise glasova nego sto ce i jedna partija ikada dobijati :D

Iskreno mislio sam da gore ne moze biti.. al sad kad je krenula ova zuta bagra da nas pljacka ruku pod ruku sa bankarskim skotovima.. sad mi je jasno da je od anarhije (koja je bila 90tih) jedino gora organizovana mafijaska banana korumpirana drzava. S obzirom da kao takva Srbija uspesno prevazilazi sve barijere za ulazak u EU, mogu samo da mislim kakve su tek te EU drzave i koliko je samo tamo sofisticirano razvijen neorobovlasnicki drzavni totalitarizam.

AII nama je extra ! :D Mi volimo to :D

Back