Nema se za hleb, umire se od gladi, a ima se za internet?

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/220155/Srbija-prva-u-Evropi-po-rastu-mobilnog-Interneta

Oksimoron.
Ako je istina da se nema za hleb, da se umire od gladi, onda ova vest nije tačna.
Ako je laž da se nema za hleb, da se umire od gladi, onda je ova vest tačna.

Šta je onda, A ili B?

Hahahahha!!!

Definitivno bi ovi sa foruma Krstarica trebali da uvedu neki IQ test pri registraciji pa da tako automatski eliminisu glupane.

Postojalo 100 korinika mob interneta a sad ih ima 300....Rast ogroman u procentima.

U Nemackoj korisnika mob.interneta 50 miliona pa skocio na 51 milion u procentima smesno u odnosu na Srbiju.

Ti si Zelenko verovatno neki glasac onog Tadica. S obzirom na inteligenciju koju ovde prezentiras i necudi me.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/220155/Srbija-prva-u-Evropi-po-rastu-mobilnog-Interneta

Oksimoron.
Ako je istina da se nema za hleb, da se umire od gladi, onda ova vest nije tačna.

Šta je onda, A ili B?

Нема се за хлеб итекако...то је све са запада дошло...то да је битно имати добар телефон, отићи у иностранство...а то што је фрижидер празан...рачуни се гомилају...у банци само минуси то није битно...

А што се тиче тог линка...мислим то је само статистика која може бити и да није тачна мада ти да имаш мало мозга прочитао би да пише "по расту мобилног интернета" ....значи нама мобилни интернет тек расте...док је у већини земаља сасвим нормална ствар...

2lz2wm.jpg

Oksimoron.

Šta je onda, A ili B?

To ti je zato što u razvijenom svetu koriste mobilni internet već godinama.
Hebi ga i ti baš umeš da budeš banalan.

Vlada onog tragikomičnog Cvetka je najgora vlada u istoriji planete zemlje,
pogotovo što se tiče ekonomije. Gori su čak i od prve vlade Vojislava Koštunice.

Ti možeš da širiš partijsku demagogiju, ali je činjenica da se sa Tadićem i ovom
mega-katastrofa vladom sprdaju svi, od one ekipe u "Peščaniku" pa sve do najdesnijih ultranacionalista.

Нема се за хлеб итекако...то је све са запада дошло...то да је битно имати добар телефон, отићи у иностранство...а то што је фрижидер празан...рачуни се гомилају...у банци само минуси то није битно...

А што се тиче тог линка...мислим то је само статистика која може бити и да није тачна мада ти да имаш мало мозга прочитао би да пише "по расту мобилног интернета" ....значи нама мобилни интернет тек расте...док је у већини земаља сасвим нормална ствар...

I frizider je dosao sa zapada.

Kod nas je u upotrebi ranije bio shpajz.

Trebalo bi se prvo raspitati, pa onda postavljatiovako moronske teme. Porast se jeste desio, clanak jeste tacan, ali to je Telenorov podatak, a Telenor vec 2 meseca nudi besplatan mobilni internet, preko Telenor klik usluge, gde downloadujete Operu mini kao besplatan softwer za pregledanje interneta, a zatim imate besplatan internet do kraja godine. Naravno da je porastao broj korisnika, ali ce pocetkom iduce godine taj broj biti znatno smanjen, jer kod nas, samo ono sto je dzabe je drago, cim se pocne naplacivati... A to ko nema leba da jede... to je druga prica... ali mislim da je vi, presiti svega ne bi trebali pricati...

Wi-Fi је џабе ;) А кад није и нема га, онда је скупо и то прилично.
Код нас су у моди ове тарифе постпејд и динар за телефон, а знам људе које такве, службене телефоне арче до изнемоглости.
То је исто разлог порасти, а мислим да је највећи тотална обезглављеност народа.. Дрндање по телефону по цео дан за све узрасте.

Hahahahha!!!

Definitivno bi ovi sa foruma Krstarica trebali da uvedu neki IQ test pri registraciji pa da tako automatski eliminisu glupane.

Postojalo 100 korinika mob interneta a sad ih ima 300....Rast ogroman u procentima.

U Nemackoj korisnika mob.interneta 50 miliona pa skocio na 51 milion u procentima smesno u odnosu na Srbiju.

Ti si Zelenko verovatno neki glasac onog Tadica. S obzirom na inteligenciju koju ovde prezentiras i necudi me.

jeste on je tadicev glasac bez mozga.

Oksimoron.

Šta je onda, A ili B?

Оксиморон је нешто друго, то је кад кажеш "црно сунце" или "горка сласт", вероватно мислиш на контрадикцију.

А није ни контрадикција.

Живи се горе и има оних који гладују, али рачунаре и интернет не користи ни 30% наше популације. Дакле, не преклапају се групе о којима говориш.

А чак и да се преклопе... Не знам да ли за друге то важи, али на мом примеру, да останем без пара, пре бих платио интернет, па недељу дана јео кромпир и лук 2 пута дневно, него да се храним нормално, па да на крају месеца сконтам "Гле, немам 1500 динара за интернет, нема везе, искључићу га". На мом примеру је интернет приоритет. Ако имам довољно новца да ми не одсеку струју, воду и централно грејање, вала ће бити и за ту хиљадарку за нет.

Јасно је да онај ко купује преносиве уређаје с уграђеним интернетом, није у процесу умирања од глади.

То доказује да није проблем у влади, јер влада је иста за све грађане: и оне који имају пара за Блекбери и Ајфоун, а иста влада је и онима који су губитници транзиције (читаоци НСПМ).

Одакле онда то да неки грађани имају пара, а неки немају (а под истом владом)?
Па, зато што постоје разлике у самим грађанима. Неки су, једноставно, безвредни.

Одакле онда то да неки грађани имају пара, а неки немају (а под истом владом)?
Па, зато што постоје разлике у самим грађанима. Неки су, једноставно, безвредни.

Ybg, nisi ni ti jela cokoladu '93 vec samo hleb i mast.

Back