Butterfly effect
Elita
- Poruka
- 15.196
Опет ти жене...
Ама нису жене такве него девојке.![]()

i tako

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Опет ти жене...
Ама нису жене такве него девојке.![]()
Па стално брка појмове.ah, zaboravih, ti nisi devojka, ti si fina gospodza
i tako![]()
Па стално брка појмове.
И тако ја морам да му скренем пажњу.
Елем. госпоја ти каже:
Видећеш кад дођеш у моје године![]()
E kad si gospoja, onda ovako![]()
Ne treba mi serpa, treba mi recepis.. Moram malo da spamujem. Dakle , specijalna prilika, sta kuvati tada?
Mora da bude lagano za spremanje ( najvaznije) , nesto tipa pecurke, belo pilece, neka salata, pasta , da nije samo mnogo sa nekim povrckama i zelenisem?
Mogu i druge fine gospoDZeda mi preporuce veceru za dvoje..
Kupi gotovo jelo pa podgrej
Кад се видимо, да ти донесем свеску, ил да помогнем?E kad si gospoja, onda ovako![]()
Ne treba mi serpa, treba mi recepis.. Moram malo da spamujem. Dakle , specijalna prilika, sta kuvati tada?
Mora da bude lagano za spremanje ( najvaznije) , nesto tipa pecurke, belo pilece, neka salata, pasta , da nije samo mnogo sa nekim povrckama i zelenisem?
Mogu i druge fine gospoDZeda mi preporuce veceru za dvoje..
Kupi gotovo jelo pa podgrej
Zasto zene kad ih decko zeli ubrzo istorbat kazu da nije romantican i da zeli samo jaja isprazniti?
A zar nije logicno da kad decko isprazni jaja, vise ne bude nervozan i onda ima vremena za romantiku.
Zasto ljudi sve rade kontra?
Zasto zene kad ih decko zeli ubrzo istorbat kazu da nije romantican i da zeli samo jaja isprazniti?
A zar nije logicno da kad decko isprazni jaja, vise ne bude nervozan i onda ima vremena za romantiku.