Nema romantike bez opustenosti

Па стално брка појмове. :lol:
И тако ја морам да му скренем пажњу.
Елем. госпоја ти каже:
Видећеш кад дођеш у моје године :mrgreen:

E kad si gospoja, onda ovako :lol:
Ne treba mi serpa, treba mi recepis.. Moram malo da spamujem. Dakle , specijalna prilika :zper:, sta kuvati tada?
Mora da bude lagano za spremanje ( najvaznije) , nesto tipa pecurke, belo pilece, neka salata, pasta , da nije samo mnogo sa nekim povrckama i zelenisem?
Mogu i druge fine gospoDZe :lol: da mi preporuce veceru za dvoje..

Ne treba mi serpa, treba mi recepis.. Moram malo da spamujem. Dakle , specijalna prilika :zper:, sta kuvati tada?
Mora da bude lagano za spremanje ( najvaznije) , nesto tipa pecurke, belo pilece, neka salata, pasta , da nije samo mnogo sa nekim povrckama i zelenisem?

Kupi gotovo jelo pa podgrej

Кад се видимо, да ти донесем свеску, ил да помогнем? :zper:

koliko me moje sromno iskustvo sluzi "D, romantika je zato i stvorena, da se lakse dodje do praznjenja yaya.....sta ces posle da budes romantican????.....posle praznjenja se ocekuje da se lepo namestis i dremnes koju, da bi opet bio sposoban za praznjenje......

Back