Нема рачун код пргавих Кинеза?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Teodosije

Domaćin
Banovan
Poruka
4.932
Не генерализујем све Кинезе у свету, нит ме интересује какви су у другим државама. Мени је пун куфер било данас по соти пут да купим неку стварчицу и пргаво некултурно понашање свих Кинеза у тој продавници а и у 4 друге Кинеске радње по Крагујевцу.

Узела кинескиња код касе пустила на звучник телефон и дере се њен кинез а оно још јаче на кинеском. Ја приђем кажем да имам мигрену и ако може да буде љубазна да смањи глас, она ми пргаво одговори на кинеском, ја њој да се носи у 3 пм. Друг купио неки кабал за компјутер, и затражи рачун. Нема рацун каже пргаво други кинез, како нема кад мора по закону. Почели се кезе, ја им онда опсујем све по списку да они заједно са америма и јапанцима да се носе у п.........о, они побеснели. Сад ће туча са њима обрадова се, кад друг стаде између и преклиње ме да се не бијем. Због њега једино нисам се потукао са кинезима.

Јел се дешава и вама да кинези не дају рачун, и то још пргаво или фалско искежено?

Poslednja izmena:
Не генерализујем све Кинезе у свету, нит ме интересује какви су у другим државама. Мени је пун куфер било данас по соти пут да купим неку стварчицу и пргаво некултурно понашање свих Кинеза у тој продавници а и у 4 друге Кинеске радње по Крагујевцу.

Узела кинескиња код касе пустила на звучник телефон и дере се њен кинез а оно још јаче на кинеском. Ја приђем кажем да имам мигрену и ако може да буде љубазна да смањи глас, она ми пргаво одговори на кинеском, ја њој да се носи у 3 пм. Друг купио неки кабал за компјутер, и затражи рачун. Нема рацун каже пргаво други кинез, како нема кад мора по закону. Почели се кезе, ја им онда опсујем све по списку да они заједно са америма и јапанцима да се носе у п.........о, они побеснели. Сад ће туча са њима обрадова се, кад друг стаде између и преклиње ме да се не бијем. Због њега једино нисам се потукао са кинезима.

Јел се и вама дешава да пргави кинези вам не дају рачун?

Па одрали би те од батина :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Јел се дешава и вама да кинези не дају рачун, и то још пргаво или фалско искежено?

КИНЕЗИ ПО СВОЈ ПРИЛИЦИ ИМАЈУ КАДА ЈЕ У ПИТАЊУ ЗАКОН СТАТУС ДА МОГУ ДА ПОСЛУЈУ ВАН ЗАКОНА. Писао сам неколико пута о томе - овде у центру Бг на Врачару имају неколико продавница(врло скупе локације) И УОПШТЕ НЕМАЈУ БИЛО КАКАВ РАЧУН - ШТО ЗНАЧИ ДА НЕ ПЛАЋАЈУ БИЛО КАКАВ ПОРЕЗ. То је још једна у НИЗУ СВИЊАРИЈА ЖУТО-ЦРВЕНИХ БАНДИТА КОЈИ СУ НАС ЗАЈАХАЛИ...

katanac.jpg

Па одрали би те од батина :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Лупеташ побратиме. Имам трећи степен Крав Маге, а са првим степеном већ бих кунг фу стручњак имао подоста проблема у борби. Крав Мага је најефикаснија самоодбрана што постоји, узето од разних борилачких вештина и спојено за најбољу самоодбрану, а не као Кунг Фу, Карате и.т.д.

A što kupujete kod njih?
Inače provereno ih deru na carini i u poreskoj upravi. Za te račune ih ovi iz PU uvek nahvataju. To im je laganica,siguran prekršaj a računa im se u normu,a još ih i "oderu" da ne bi dublje kopali ili nedaj Bože upoređivali knjigovodstvene i stvarne zalihe :D
Win-win kombinacija za inspektore.
Нисам ја против да Кина постане противтежа зликовачкој америци, то је преко потребно, јел иначе америка знамо како дивља на своју руку, на варварство и подмуклост коју би чак и хитлера изненадило. Напред Кино прегази америку што пре, али то не значи да не могу бити за рачун и да се не понашају као да су на селу у Кини. Њихово понашање што сам написао на теми, не бих било прихваћено у урбане средине у Кини. Па наш сељак је појам џентлеменства у упоређењу.

Што се тиче царине и пореске управе и њиховог драња, јеси у праву али они деру и нас Србе што је најгоре.

КИНЕЗИ ПО СВОЈ ПРИЛИЦИ ИМАЈУ КАДА ЈЕ У ПИТАЊУ ЗАКОН СТАТУС ДА МОГУ ДА ПОСЛУЈУ ВАН ЗАКОНА. Писао сам неколико пута о томе - овде у центру Бг на Врачару имају неколико продавница(врло скупе локације) И УОПШТЕ НЕМАЈУ БИЛО КАКАВ РАЧУН - ШТО ЗНАЧИ ДА НЕ ПЛАЋАЈУ БИЛО КАКАВ ПОРЕЗ. То је још једна у НИЗУ СВИЊАРИЈА ЖУТО-ЦРВЕНИХ БАНДИТА КОЈИ СУ НАС ЗАЈАХАЛИ...

Može da se nateraju da izdaju račune i plaćaju porez, al onda će da podignu cene za 50%
Pa se ti onda javi Srbima da je to bila tvoja ideja......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back