НЕМА предаје,.....верујем!

Верујете ли да постоји План за иништење Србије:

• Ukupno glasova
    55
  • Anketa je zatvorena .
svemir postoji zbog Srbije.
И постоји. :cool: Ма, како не схваташ, Велики Прасак су изазвали Срби. :cool:
Сад, додуше, није сигурно, да ли сами, у међусобним неслогама и свађама, или су ту негде били и Хрвати,, да им, као и увек, спочитају како су у ствари, они први у свему. :roll: :hahaha:

Уопште не машим, напротив. Али, пошто ти, на жалост, ниси у стању ни то да увидиш, или, што је такође врло могуће, намерно то нећеш, онда мени не преостаје ништа друго већ да тебе ставим на "игнор".
Ћао.

:bye: Боље ти мене него ја тебе,
мени је жао да игноришем дискутанте,

Zaista nikad neću razumeti ljude koji misle da se oko njih vrti zemaljska kugla, a ni one koji su u tripu da svemir postoji zbog Srbije.

Ceo zapadni svet ima samo jedan cilj: uništenje Srbije. Cilj nad ciljevima. I sve je to dobro čuvana tajna u zavereničkim krugovima, samo se uvek nađe jedan domišljati Srbin koji im razotkrije namere i zezne ih. :dash:

"трипују" или не али ту,...ту ,...ту си негде;)
Нисмо ми једини, далеко било,
не мораш нас баш толико издвајати!

I to kao ne postoji u državama koje bi navodno da unište Srbiju? Nemaju drugog posla...

...између осталог и то им је посао!

...између осталог и то им је посао![/QUOTE]

Управу си западу то и јесте поред осталог посао,они разбијанју Србије покланјају велику пажнју иако је то за неке немогуће.Нажалост то је истина и тај нјихов план траје годинама,свеобухватан је и јако студиозан.Почевши од емисија,серија,цртаних филмова,разбијанју породице кроз пропагиранје хомосексуализма,и осталих" слобода"дроге,проституције,и других перфидних и добро смишлјених активности.Разбијанје војске,цркве,државе економије сада је већ видлјиво.Али ја се питам ШТА ТО РАДИМО МИ?Они имају свој цилј и труде се да га остваре,али ми?
Шта је то са нама,са нашим психолошким склопом?Зар мртви хладни само гледамо како нам се уништава будућност наше деце,наша,да ли ми на то имамо право? ЗАР МИ СМЕМО ДА ИМ ДОЗВОЛИМО ДА ОСТВАРЕ СВОЈ ЦИЛЈ?Која је цена тога?И где су те мушкарчине у српском народу које би спречиле предају.

Управу си западу то и јесте поред осталог посао,они разбијанју Србије покланјају велику пажнју иако је то за неке немогуће.Нажалост то је истина и тај нјихов план траје годинама,свеобухватан је и јако студиозан.Почевши од емисија,серија,цртаних филмова,разбијанју породице кроз пропагиранје хомосексуализма,и осталих" слобода"дроге,проституције,и других перфидних и добро смишлјених активности.Разбијанје војске,цркве,државе економије сада је већ видлјиво.Али ја се питам ШТА ТО РАДИМО МИ?Они имају свој цилј и труде се да га остваре,али ми?
Шта је то са нама,са нашим психолошким склопом?Зар мртви хладни само гледамо како нам се уништава будућност наше деце,наша,да ли ми на то имамо право? ЗАР МИ СМЕМО ДА ИМ ДОЗВОЛИМО ДА ОСТВАРЕ СВОЈ ЦИЛЈ?Која је цена тога?И где су те мушкарчине у српском народу које би спречиле предају.

Хвала ти што си додала и ово, на које сам скроз заборавила,
а НАРАВНО да је породица та која трпи прве ударце!!!

"разбијанју породице кроз пропагиранје
хомосексуализма,и осталих" слобода"
дроге,проституције,и других

Као што видиш и из реакција појединих дискутаната,
некима је то све смешно и за спрдачину.
само ми није јасно да ли су годинама тако научили да се боре
од МРАКА, да као ној загњуре главу у песак ...
или ово није њихова земља, пошто резервну вероватно негде имају.

Мушкарчине?:eek:
...не могу да грешим душу, али на нечију несрећу има их још!
Нису сви обукли розе кошуљице и кариране бермудице...:hahaha:

.

Поставила сам снимак,
а текст који сам написала је са тог снимка.
Према томе, нисам ја аутор,.............
можемо да дискутујемо о томе.

Па зар је тешко погодити које би то биле земље са запада:roll:

Opet u zagonetkama.
Zar je problem da navedeš koje su to zemlje zapada"koje nam rade o glavi" i zašto su izabrali Srbiju da unište.Zbog čega im to mi smetamo?

Шта је то са нама,са нашим психолошким склопом?Зар мртви хладни само гледамо како нам се уништава будућност наше деце,наша,да ли ми на то имамо право? ЗАР МИ СМЕМО ДА ИМ ДОЗВОЛИМО ДА ОСТВАРЕ СВОЈ ЦИЛЈ?Која је цена тога?И где су те мушкарчине у српском народу које би спречиле предају.[/QUOTE]

A koji im je to cilj i što baš Srbija?

Као што видиш и из реакција појединих дискутаната,
некима је то све смешно и за спрдачину.
само ми није јасно да ли су годинама тако научили да се боре
од МРАКА, да као ној загњуре главу у песак ...
или ово није њихова земља, пошто резервну вероватно негде имају.

Мушкарчине?:eek:
...не могу да грешим душу, али на нечију несрећу има их још!
Нису сви обукли розе кошуљице и кариране бермудице...:hahaha:

.[/QUOTE]

:klap::hahaha:Вероватно си у праву можда још увек има по неки који су запасали јатаган и кубуру,али нешто су тихи.:think:
Шалу на страну али је веома алармантна наша стварност.ја незнам шта још то треба да се деси једном народу а да он не реагује и да не зна да се заштити.Ко зна можда су стварно електромагнетним таласима деловали на кору великог мозга па смо зато сви овако колективно опијени и контролисани.

Opet u zagonetkama.
Zar je problem da navedeš koje su to zemlje zapada"koje nam rade o glavi" i zašto su izabrali Srbiju da unište.Zbog čega im to mi smetamo?

...теби се изгледа нешто привиђа.
Какве загонетке.:roll:
Немам ја никакав проблем да напишем СВОЈЕ мишљење,
а ти све нешто завијено,
па нит смрдиш нит` миришиш.
Ево,
ја лично мислим да скоро нема земље на западу , а која нам не ради
о глави.

СВА срећа па постоји Исток, Север и Југ!

:klap::hahaha:Вероватно си у праву можда још увек има по неки који су запасали јатаган и кубуру,али нешто су тихи.:think:
Шалу на страну али је веома алармантна наша стварност.ја незнам шта још то треба да се деси једном народу а да он не реагује и да не зна да се заштити.Ко зна можда су стварно електромагнетним таласима деловали на кору великог мозга па смо зато сви овако колективно опијени и контролисани.

Често имам обичај да кажем,
да су нас приликом бомбардовања 1999-те
засипали са нечим од чега се упада у амнезију.
Они који нису спавали, значи они
који су били БУДНИ тада,
мислим да су једино они имуни...:D

A koji im je to cilj i što baš Srbija?

Да нам убију свест о нама самима,да избришу нашу традицију,корене,породицу јер се то код нас на балкану у Србији још највише задржало,да заборавимо наше манстире,наше Неманјиће,Синђелиће,карађорђевиће и има их још много,наше Кошаре, наше литургије,једноставно да би нас лакше колонизовали и да бисмо лакше прихватили ту нјихову NEW AGE еру,а у цилју сатанизације целог света ,али ја знам да ти нећеш да поверујеш у ово.Јер Смо ПРАВОСЛАВНИ БРАЛЕ А То САТАНИСТИМА СМЕТА;па зар нису они највећи лоби у свету

Poslednja izmena:
Да нам убију свест о нама самима,да избришу нашу традицију,корене,породицу јер се то код нас на балкану у Србији још највише задржало,да заборавимо наше манстире,наше Неманјиће,Синђелиће,карађорђевиће и има их још много,наше Кошаре, наше литургије,једноставно да би нас лакше колонизовали и да бисмо лакше прихватили ту нјихову NEW AGE еру,а у цилју сатанизације целог света ,али ја знам да ти нећеш да поверујеш у ово.Јер Смо ПРАВОСЛАВНИ БРАЛЕ А То САТАНИСТИМА СМЕТА;па зар нису они највећи лоби у свету
Не може ти нико убити свест, ако си сам довољно јак и свестан, ако темељно проучаваш и знаш сопствену историју.
Многим Србима то фали, па траже оправдања негде споља. :roll:

Не може ти нико убити свест, ако си сам довољно јак и свестан, ако темељно проучаваш и знаш сопствену историју.

Па зар не видиш да може,видиш да мало има јаких и свесних,а историја и традиција се из породице прво уче то је база,погледај колико данашнју омладину интересује наша историја ?

Satanisti su oni koji su ignorisali izjavu Svetog Sinoda i eparhije šabačke da se u Crnoj reci dešavaju demonske stvari. Plus što moj stari gari Akakaije odavno govori da je SPC otpala od Duha Svetoga i da je u valsti Antihrista. Dakle sad ti malo razmisli o tome ko je ovde ko?

...О,
нашла си другу жртву да давиш са ИСТОРИЈОМ.
Милунка, ово је ПОЛИТИКА!!!

Satanisti su oni koji su ignorisali izjavu Svetog Sinoda i eparhije šabačke da se u Crnoj reci dešavaju demonske stvari. Plus što moj stari gari Akakaije odavno govori da je SPC otpala od Duha Svetoga i da je u valsti Antihrista. Dakle sad ti malo razmisli o tome ko je ovde ko?

Јел ти намерно не разумеш шта ја хоћу да кажем,не могу да губим време објашнјавајућу теби,ти намерно менјаш тезе,ако то не радиш намерно онда ти имаш озбилјан проблем,олади мало хоћеш?:rtfm
Објасни ми мајке ти ко су сатанисти,па ја не знам и то тако стручно као што знаш да се унесеш у тему мислим умно,

Јел ти намерно не разумеш шта ја хоћу да кажем,не могу да губим време објашнјавајућу теби,ти намерно менјаш тезе,ако то не радиш намерно онда ти имаш озбилјан проблем,олади мало хоћеш?:rtfm
Објасни ми мајке ти ко су сатанисти,па ја не знам и то тако стручно као што знаш да се унесеш у тему мислим умно,

Veoma jednostavno. Crkva je reprezent Boga na Zemlji. Isus je rekao da ga čaša žudji ne zaobilje, jer je to bila Volja njegovog Oca. Hrišćanin sepotseća tog čina i pokoran je Crkvi. Dakle Patrijarhu i Sinodu. Satana je onaj ko nije poslušao Oca i zato je pobunaprotiv odluke Sinoda istovremeno i pobuna protiv Oca. Ko se potseća Sataninog čina taj je satanista. Još ti nešto nije jasno?

*********************************************************************************************
**********************************************************************************************

План запада за уништење Србије

План запада за перманентно уништење Срба је одувек био:

1) Прво дискредитовати и потом уништити војску

2) Уништити пољопривреду да се неке будуће санкције не би могле
преживети, тако како је урађено 90- тих

3) Уништити привредну производњу и машинску индустрију

4) Захтевати апсолутно отварање тржишта, инсистирати на беспоговорној
приватизацији

5) Путем кредита и прецењености динара довести Србију у апсолутно
дужничко ропство пре завршног економског удара

6) Неутрализовати СПЦ и свести је на минорну маргину утицаја на вољу и
веру народа

7) Инсистирати и максимално користити СОФА војни уговор

Ако пажљиво прочитамо ТАЧКУ по тачку,...па
све до последње СЕДМЕ..:think::think::think:
можемо ли мирно да спавамо под изговором да нема шансе да
се тако нешто деси
ИЛИ
да се то већ УВЕЛИКО дешава
и само што се није ЗАВРШИЛО:?::!::?:

Мислим да се ово све може врло брзо завршити,
САМО онда ако српски народ то дозволи, ..мислим:think:
НЕМА предаје,....верујем!

**************************************************************************************************
**************************************************************************************************

.

Чуди ме да НИКО није коментарисао
ове тачке, има их седам?!

КОЈА тачка је сада на снази?

Да ли је КРАЈ близу???

*********************************************************************************************
**********************************************************************************************

План запада за уништење Србије

План запада за перманентно уништење Срба је одувек био:

1) Прво дискредитовати и потом уништити војску

2) Уништити пољопривреду да се неке будуће санкције не би могле
преживети, тако како је урађено 90- тих

3) Уништити привредну производњу и машинску индустрију

4) Захтевати апсолутно отварање тржишта, инсистирати на беспоговорној
приватизацији

5) Путем кредита и прецењености динара довести Србију у апсолутно
дужничко ропство пре завршног економског удара

6) Неутрализовати СПЦ и свести је на минорну маргину утицаја на вољу и
веру народа

7) Инсистирати и максимално користити СОФА војни уговор

Ако пажљиво прочитамо ТАЧКУ по тачку,...па
све до последње СЕДМЕ..:think::think::think:
можемо ли мирно да спавамо под изговором да нема шансе да
се тако нешто деси
ИЛИ
да се то већ УВЕЛИКО дешава
и само што се није ЗАВРШИЛО:?::!::?:

Мислим да се ово све може врло брзо завршити,
САМО онда ако српски народ то дозволи, ..мислим:think:
НЕМА предаје,....верујем!

.

Чуди ме да НИКО није коментарисао
ове тачке, има их седам?!

КОЈА тачка је сада на снази?

Да ли је КРАЈ близу???

Zašto komentarisati nešto što je besmisleno? zabole velike sile za Srbiju, bitno je samo da više ne proizvodi ratove.

Srbija proizvodi ratove??:hahaha:

Da više ne se odnosi na prošlo vreme. Sa stanovišta percepcije zapada Srbija je ta koja je proizvodila ratove, a bogami i u svima učestovovala. Za njihov stav je bitna njihova percepcija, dakle to je ono što ih odredjuje. To što ja mislim da Srbija jeste kriva za započinjanje svih ratova, a to pravo na mišljenje imam sve dok ne tvrdim da je to tako, nije bitno. Bitno je šta oni misle ako priočamo o njihovom stavu. Da li je to tačno il ine takodje nije bitno. Olakotna okolnost nam je to što smo izgubili sve ratove, tako da nas ne uzimaju za ozbiljno kao neku silu, pogotovo kad su svi oni koji su nas pobedili u medjuvemenu još više ojačali. I ako mi neko kaže da nas nmisu pobedili bolje da odmah zaćuti jer pobeda je ono gde ti ostane vojska. Kad povučeš vojsku i ne ostvariš ratni cilj to je onda poraz.

Da više ne se odnosi na prošlo vreme. Sa stanovišta percepcije zapada Srbija je ta koja je proizvodila ratove, a bogami i u svima učestovovala. Za njihov stav je bitna njihova percepcija, dakle to je ono što ih odredjuje. To što ja mislim da Srbija jeste kriva za započinjanje svih ratova, a to pravo na mišljenje imam sve dok ne tvrdim da je to tako, nije bitno. Bitno je šta oni misle ako priočamo o njihovom stavu. Da li je to tačno il ine takodje nije bitno. Olakotna okolnost nam je to što smo izgubili sve ratove, tako da nas ne uzimaju za ozbiljno kao neku silu, pogotovo kad su svi oni koji su nas pobedili u medjuvemenu još više ojačali. I ako mi neko kaže da nas nmisu pobedili bolje da odmah zaćuti jer pobeda je ono gde ti ostane vojska. Kad povučeš vojsku i ne ostvariš ratni cilj to je onda poraz.
pi22.jpg

Back