Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
sva sreca da komunjare nisu verovale u teorije zavere razbucavanja te smeshne drzavice pa je otishla tamo gde joj je i mesto-na smetlishte istorije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel radila kristalna kugla,pasulj ili pak trece oko?...немам шта да признам,
само да те исправим, ...........НЕМА следећег,
ја увек мислим на ИСТОГ![]()

...теби много стало нешто до тог хомосексуаааа........,
па иди бре на неки сајт где се он шири ко свињски грип,....
Hehe neverovatno...srbi postaju isti kao i obicni americhki gradjani,i kod njih nonstop kruze neke teorije zavere kako da ih neko unishti i pokori i rasturi.Nije mi samo jasno ko izmislja ove gluposti,prave samo da narod vise nerviraju.

Eh da,Evropu,Ameriku i ostatak sveta bole dupe za Srbiju,i oni imaju svojih problema,zabole ih za neku malu drzavu na balkanu.
Inache Srbija ce sama sebe unishtiti sa pogresnom politikom,ne treba joj niko da je unistava.

jel radila kristalna kugla,pasulj ili pak trece oko?![]()

Sami smo krivi sto se oni mesaju kod nas jer nismo sposobni da sami cistimo oko nase kuce,ne mislim na to da oni probaju da nam pomognu,nego jednostavno oni nas ne razumeju,mislim da je u tom problem,a ne o unistenju.Па што нас онда не оставе више на миру,
да сами чистимо ОНО око куће
.
Та теорија "сви хоће да нас униште, сви нас мрзе" је пре свега у ствари покушај ОПРАВДАЊА за наше сопствене грешке и глупости. И алиби за зле намере неких.
Најчешће је то - продукт политичког инфантилизма и незрелости.
Јесте било у нашој историји и доста момената кад су нам неке ствари биле наметнуте, али не може се све трпати под ту капу.

jel radila kristalna kugla,pasulj ili pak trece oko?![]()

Sami smo krivi sto se oni mesaju kod nas jer nismo sposobni da sami cistimo oko nase kuce,ne mislim na to da oni probaju da nam pomognu,nego jednostavno oni nas ne razumeju,mislim da je u tom problem,a ne o unistenju.
Da definitivno,nas svet ne razume zato nam se i desava to sto nam se desava.
.Како смо сами криви што се они мешају,
ваљда им неко дозвољава да се мешају,..
......а ти, који дозвољавају нисмо баш сви ми!
Такође, нисмо се МИ никоме жалили да не умемо да
почистимо ОНО око наше куће!
Запад врло добро зна да ми то ОДЛИЧНО радимо, али
преко ове власти хоће да нас увери да смо ми ипак
неспособни да то урадимо сами,....па ето
ТРЕБАЈУ нам они![]()
Tarot. Možda je izašla karta...![]()
A kako mi to ODLIČNO radimo?

..Па чистимо ОНО око наше куће
.
E tu se vracamo na ono da smo sami sebi krivi sto nam se zemlja raspada i drugi nas napadaju jer je vlast smotana,a zna se ko ju je izabrao..Како смо сами криви што се они мешају,
ваљда им неко дозвољава да се мешају,..
......а ти, који дозвољавају нисмо баш сви ми!
Такође, нисмо се МИ никоме жалили да не умемо да
почистимо ОНО око наше куће!
Запад врло добро зна да ми то ОДЛИЧНО радимо, али
преко ове власти хоће да нас увери да смо ми ипак
неспособни да то урадимо сами,....па ето
ТРЕБАЈУ нам они![]()
..Па чистимо ОНО око наше куће
.
п.с.
а ионако за тебе није био онај одговор,
али направићу преседан
...Нова страница,...а због оваквих коментара,
време је да поДсетим, шта је Тема
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9978034&postcount=1
.

Ajde bre ljudi dosta vishe sa tom paranojom. Da je zapad hteo da nas unishti do sad su to mogli 155 puta. Jedino ako nemaju neki 100 godisnji plan kako da unishte neku Srbiju koja je saka jada od drzave. Stvarno niste normalni![]()

Jel 'oce neko u kafanu da mi pravi drustvo?![]()
![]()

Kako? Primere bih molio.
....шта ли је онда за тебе уништавање једне суверене земље,
СПРЖЕНА ЗЕМЉА
оли нешто још жешће
Изненађујеш ме
Био си брз,
имаш одговор у
п.с.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9979072&postcount=65

Šala mala kisela, nemoo se ljutiš oma, evo ostavio sam ti ovu tačku koju uvek stavljaš ispod kao znak dobre volje.
Što se teme tiče, ima mnogo negativnih pojava, i nagomilanih problema u našem društvu, ali kriviti isključivo zapad za sve naše trenutne probleme je blago rečeno smešno.
, раније ме неко питао шта ми значи та тачка,
што си је оставио, не бих вероватно била Dakle kako?