НЕМА предаје,.....верујем!

Верујете ли да постоји План за иништење Србије:

• Ukupno glasova
    55
  • Anketa je zatvorena .
...да наставимо,...

БРОЈ 2)

2) Уништити пољопривреду да се неке будуће санкције не би могле
преживети, тако како је урађено 90- тих

njiva1.jpg

U Srbiji do sada prodato 59 agrarnih preduzeća, a samo dva na tenderu
Stranci gazduju
našim njivama

(ово је вест из 2005 године,...а каква је ДАНАС ситуација:roll:)

. Пољопривредо, лаку ноћ
Откупне цене малине, купине, пшенице, соје, сунцокрета и кукуруза су
мизерне, а сељак не зна по којој цени продаје чак ни онда када се
његови производи сместе у складишта, ни када ће му бити плаћено.
Ове године су, мој председниче, на плакате, билборде, митинге,
ТВ дуеле и дневнице уочи председничких и парламентарних избора
потрошени милиони динара (или евра, долара). У једном тренутку је
пшеница „на зелено“ продавана за 17 динара, затим је у јуну,
непосредно пред жетву, дошло до пада цене. Како се то догодило
када је у резервама било довољно брашна, а силоси се тада празне
и припремају за пријем новог рода пшенице? Тада пада цена пшенице.
http://www.nspm.rs/ekonomska-politika/poljoprivredo-laku-noc.html

imam bizaran osecaj da bi vi ljudi bili najsrecniji kada bi zaista postojao plan unistenja srbije da bi tad mogli da kazete "eto jel sam lepo rekao,ceo svet se urotio protiv nas!"

jer kad god se ovde desava nesto lepo,pozitivno,pa makar i u naznakama,niko nije tu da primeti,da pohvali,da bude srecan...ceo narod kolektivno prizeljkuje neku nesrecu koja ce nas dotuci kolko ja vidim...uzas,svaki put ista prica kad udjem na ovaj pdf...vecito teorije o odvajanjima,cepanjima,unistenjima...tresla se gora rodio se mis :bljak:

...ето ја похваљујем тебе што нас тешиш,
да нема никаквих планова за уништење Србије:hvala:
Баш лепо!:whistling:

п.с.
онај што повраћа ће ме баш натерати..да и ја......
(ниси га баш морала за пелцер да га поставиш)

Poslednja izmena:
Нисам ја ништа заборавила,
овај текст из теме је прекопиран са снимка,...
јој, јој, па ниси га пажљиво послушао,...а
ФАНТАСТИЧАН је,
од почетка до краја!

Можемо да дискутујемо, кроз шта ће се још одвијати тај план:bye:

Одлично си приметио, наркоманија је такође ЊИХОВО највеће
оружје којим уништавају нашу младост!!!

narkomanija njihovo oruzje
hehe
vecu glupost nisam cuo
mi sami sebe unistavamo zato sto nam je nesto imaginarno prece od stvarnog zivota...
i dok se mi budemo tako zaludjivali...
vojska ce da propadne zato sto nema para za njenu modernizaciju...
poljoprivreda ce da propadne jer su traktori stari 30g,a i to sto se proizvede je mnogo skuplje i losije od uvoznog
privreda ce da propadne jer nema kome da proda to sto napravi a nema zato sto se kurcira mo protiv celog sveta
itd itd
naravno svi su krivi samo smo mi u pravu

...ето ја похваљујем тебе што нас тешиш,
да нема никаквих планова за уништење Србије:hvala:
Баш лепо!:whistling:

п.с.
онај што повраћа ће ме баш натерати..да и ја......
(ниси га баш морала за пелцер да га поставиш)
aham pa priznaj da ti je to dusevna hrana da trazis teorije zavere ko ce sledeci da nas unisti :confused: i nazalost ne samo ti.

narkomanija njihovo oruzje
hehe
vecu glupost nisam cuo
mi sami sebe unistavamo zato sto nam je nesto imaginarno prece od stvarnog zivota...
i dok se mi budemo tako zaludjivali...
vojska ce da propadne zato sto nema para za njenu modernizaciju...
poljoprivreda ce da propadne jer su traktori stari 30g,a i to sto se proizvede je mnogo skuplje i losije od uvoznog
privreda ce da propadne jer nema kome da proda to sto napravi a nema zato sto se kurcira mo protiv celog sveta
itd itd
naravno svi su krivi samo smo mi u pravu

..другар,... не можемо ми себе сами унипштити по свим тим
тачкама, нисмо за то "компетентни"

Шта јенама "имагинарно" прече од стварног,
на шта си мислио?

.

Овима који тако олако просипају "теорије" о томе да "запад хоће да нас уништи" поручујем да се мање трипују, да се охладе, и спусте на земљу, пошто ствари нису тако једноставне и црно-беле како можда њима изгледају.
А, најважније од свега, препоручујем: ТЕМЕЉНО проучавање СРПСКЕ ИСТОРИЈЕ из протекла два века
За почетак, на пример: Слободана Јовановића. :think:

Овима који тако олако просипају "теорије" о томе да "запад хоће да нас уништи" поручујем да се мање трипују, да се охладе, и спусте на земљу, пошто ствари нису тако једноставне и црно-беле како можда њима изгледају.
А, најважније од свега, препоручујем: ТЕМЕЉНО проучавање СРПСКЕ ИСТОРИЈЕ из протекла два века
За почетак, на пример: Слободана Јовановића. :think:

.... "ствари" које ја видим су све у колору, а
превладава комбинација боја

800px-Flag_of_Europe.svg.png

...О томе и сличноме можеш САМО

овде:

http://forum.krstarica.com/threads/261525

.

Vidiš, slažem se sa tobom oko toga. Puštanje trodonau slobodnu prodaju, za vreme Miloševića, bilo je sasvim opasno i skroz rušilački, po srpski narod i njegovu omladinu. Da ne govorimo o sprezi države i dilera droge, što je rezultovalo pronalaženjem pola tone heroina u sefu banke. Konačno da se i ja i ti oko nečega složimo.

...Значи,
ипак је бомбардовање од неких направило испране крпе:(

...ма мени се све чини да се многе ствари још раде у
"четири ока",...а када се појави још један пар очију,
па још један, па још један,....па хиљаду, па милион,
еееееееее
Само треба времена да се сива маса заталаса!!!

jel stvarno neko veruje u ove gluposti
pa mi smo sami sebe unistili
sto bi rekao chauseskuov sin,a moze se primeniti i ovde,ono sto je moj otac sagradio vi necete mocii ni da okrecite...e misli malo o tome
ne mozes sra ti po nekome a ocekivati kad ti vec nisi sposoban da ti gradi zemlju,mostove,puteve itd itd
samo se zapitaj sta je u srbiji izgradjeno od 1980g
pa ni taj auto put do ns nije gotov,znaci nista
osim shoping molova,arene

Vidiš, slažem se sa tobom oko toga. Puštanje trodonau slobodnu prodaju, za vreme Miloševića, bilo je sasvim opasno i skroz rušilački, po srpski narod i njegovu omladinu. Da ne govorimo o sprezi države i dilera droge, što je rezultovalo pronalaženjem pola tone heroina u sefu banke. Konačno da se i ja i ti oko nečega složimo.

to nije nista u odnosu na ovo danas,droga nikad jeftinija:evil:

A slažem se sa tobom i oko toga da je legalizacija homoseksualizma, brisanjem istog, konkretno člana 110,. iz krivičnog zakona, 1994. godine, Srbija napadnuta planom za uništenje. Taj Slobodan Milošević baš bio opak kad je jop onda legalizovao homoseksualnost, tako da je iste godine i registrovana Arkadija, gej organizacija, kao legalna u Beogradu. Slažem se sa tobom da je to bio deo plana za uništenje Srbije i njenih tradicionalnih vrednosti!

A slažem se sa tobom i oko toga da je legalizacija homoseksualizma, brisanjem istog, konkretno člana 110,. iz krivičnog zakona, 1994. godine, Srbija napadnuta planom za uništenje. Taj Slobodan Milošević baš bio opak kad je jop onda legalizovao homoseksualnost, tako da je iste godine i registrovana Arkadija, gej organizacija, kao legalna u Beogradu. Slažem se sa tobom da je to bio deo plana za uništenje Srbije i njenih tradicionalnih vrednosti!

...теби много стало нешто до тог хомосексуаааа........,
па иди бре на неки сајт где се он шири ко свињски грип,....

а ми ћемо овде да пишемо о томе
да
НЕМА предаје,.....верујем!

ma bre kad te neko bombarduje da bi ti oteo deo teritorije ili podrzava sve tvoje neprijatelje iz okruzenja u kontinuitetu zadnjih 20 godina,daje im logistiku da vrshe etnichka chishcenja tvog naroda tu nije u pitanju plan o unishtenju nego oni to rade jer nas jako,jako vole lol

...такОвог је мишљења изгледа и "драги нам ем мили преДседник"

Back