Nema predaje Kosova!

Casual Observer

Buduća legenda
Poruka
26.869
Mala Ilirija.
Žao mi je... ali koliko srpskog stanovništva na Kosovu zna šiptarski jezik?
Šiptari znaju srpski odlično pored svog, maternjeg, to sam na licu mesta doživela.

Ljudi, opasiljite se.
Na ovome se radilo dugo, i jedino zajedništvo u budućnosti je ono koje donosi novac.
Obezboženom narodu treba samo novac! Daj pare! Sve ostalo-obezvredili ste me! Mrš!
Pogledaj ovo ispod, ovaj neđunarodni poredak neće večno da traje, a da li misliš da će Kinu (do 2050. će imati veći GDP od Amerike i EU zajedno) da obavezuju “Badinter” i Klintonove geopolitičke kombinacije? Devedesete donele, Pax Sinica odneo, kao da će EU smeti da pisne Pekingu. Ako ti je neverovatno pogledaj karte Evrope iz 1990., 1938.,1914., 1878, 1850. i 1800. Neće istorija da se zaustavi zato što nekima prija sadašnje stanje.

6681ED7F-35C7-41E8-9776-13F269E9000B.jpeg
DE9F8AF0-0E1D-4660-B0DE-07B9DACF8E7E.jpeg

Casual Observer

Buduća legenda
Poruka
26.869
Онај коме треба парће Космета.

Љубав за љубав,
сир за паре,
а територија за територију !
Kakve crne “razmene”? Misliš da će 中国 da dozvoli da je kojekakva EU i “Evropske Komisije” ograničavaju u pristupu bivšem kolonizatorskom kontinentu? S obzirom da nismo pod uticajem njihovih neprijatelja, naravno da će se zahtevati pristup do nas, plus transportni koridori kroz Srbiju i Mađarsku pravac do Beča i Bratislave, čisto da bi se božja naređenja iz Pekinga bolje slušala po prestonicama njihovih evropskih poseda.

Postaneš koneska baza i nosač aviona u Evropi pa podvrgneš komšiluk neograničenom dovođenju u red, to je mnogo bolje nego da te još i Kina demokratizuje.

Poslednja izmena:

Casual Observer

Buduća legenda
Poruka
26.869
To je ustvari tačno, ali ja ne razmišljam šta ko hoće, već šta ja hoću !
Moj narod Kosmet uglavnom ne zanima, pre svega zbog Šiptara, a sad i zbog istovarenog uranijuma ...

I sad ja nudim deo Kosmeta za izlazak na more, pa ako znaš nekog zainteresovanog, javi.
Nije realno očekivati mnogo do smene na globalnom vrhu, a do tad će se biti mnogo spremniji nego što nam se prijatelji pribojavaju da bi smo mogli da budemo - ima se nekakva država, i ima se mnogo ozbiljnija vojna industrija nego država, baza onoga što je od tzv “SFRJ” trebalo da napravi vojnu silu sposobnu da održi Broznog na vlasti do opsežnog angažovanja suparničkog bloka, čak i u slučaju velike intervencije jednog od blokova je tu, kod nas, njima on sam nije verovao.